Şimdi Ara

iPad Air 3'ü mü bekliyim iPad Air 2 mi alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptop alıcaktım ama vazgeçtim :)

iPad'lere yöneldim ve Air serisi hoşuma gitti.

Air 2'yi mağazada inceledim hoşuma gitti ama Air 3'te yakın tarihte çıkacağı söyleniyor. Şimdi beklemelimiyim yoksa iPad 2 oldukça güzel ve uzun süre gidecek bir tablet mi?

Şimdi iPad alıp 2 ay sonra aynı fiyata iPad Air 3 çıkarsa verdiğim paraya üzülürüm. Ama bir yerde Kasım 2015 , bir yerde Mart , Bir Yerde Eylül 2016 , bir yerde Ocak yazıyor. Mart'ta çıkacaksa beklemem zor. Kararsızım :( Almalı mıyım beklemeli miyim?

• Air 2 seni yıllarca idare edecektir al geç en ucuz yerden. Tek dikkat etmen geren yer 64gb almak. 16gb alacaksan alma daha iyi.

Ayrıca tablet (iPad Air 2 bile olsa) laptopun yerine geçmiyor. 2.000TL'ye sıfır güzel bir PC veya daha iyisi 2.el bir MacBook Pro bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 3 çıkarsa hangi işlemciyle çıkabilir ki? Bunu düşünmek lazım. A8X'den sonra A9'a geçmeyecektir Air 3'te. A9X de kullanmayacaklardır, o zaman iPad Pro'nun satışları etkilenebilir.

Bu yüzden Air serisini 2 senelik bir döngüye sokmuş olabilirler ama bu benim kendi tahminlerim ve spekülasyonlardan pek haberim yok. Ancak düşündüğümüz zaman ortadaki tablo bu. Ben iPad 4 ile bile memnunum diyebilirim. Tabii iOS 6'ya göre rezil bir cihaz haline geldi iOS 9 ile ancak gündelik işleri rahat yapabiliyorum. Air 2 alın, zaten bu elektronik dünyası. Onu bekle bunu bekle diye diye zaman geçmiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

Air 2 seni yıllarca idare edecektir al geç en ucuz yerden. Tek dikkat etmen geren yer 64gb almak. 16gb alacaksan alma daha iyi.

Ayrıca tablet (iPad Air 2 bile olsa) laptopun yerine geçmiyor. 2.000TL'ye sıfır güzel bir PC veya daha iyisi 2.el bir MacBook Pro bak.

Air 2 düşünüyorumda Air 3 çıkarsa üzülürüm verdiğim paraya air 3 almadığım için daha önce başıma gelmişti çünkü beklemeyi düşünüyorum biraz . 64 gb alıcağım 16 gb yetmez bana zaten

laptopun yerine de geçmiyor ama evde zaten 2 tane laptop var ama bana ait değil her istediğimde oturamıyorum ama olduğu için vazgeçtim

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Air 3 çıkarsa hangi işlemciyle çıkabilir ki? Bunu düşünmek lazım. A8X'den sonra A9'a geçmeyecektir Air 3'te. A9X de kullanmayacaklardır, o zaman iPad Pro'nun satışları etkilenebilir.

Bu yüzden Air serisini 2 senelik bir döngüye sokmuş olabilirler ama bu benim kendi tahminlerim ve spekülasyonlardan pek haberim yok. Ancak düşündüğümüz zaman ortadaki tablo bu. Ben iPad 4 ile bile memnunum diyebilirim. Tabii iOS 6'ya göre rezil bir cihaz haline geldi iOS 9 ile ancak gündelik işleri rahat yapabiliyorum. Air 2 alın, zaten bu elektronik dünyası. Onu bekle bunu bekle diye diye zaman geçmiyor...

A8x ile çıkacaksa air 3 ün almak için bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum. ipad air 3 bu sene çıkmayabilir de ipad pro çıkacağı için bilemiyorum artık biraz bekliyeceğim aralık/ocağa kadar. o zamana kadar yeni bilgiler çıkmazsa alacağım inşallah air 3 aldıktan sonra çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

Air 2 seni yıllarca idare edecektir al geç en ucuz yerden. Tek dikkat etmen geren yer 64gb almak. 16gb alacaksan alma daha iyi.

Air 2 düşünüyorumda Air 3 çıkarsa üzülürüm verdiğim paraya air 3 almadığım için daha önce başıma gelmişti çünkü beklemeyi düşünüyorum biraz . 64 gb alıcağım 16 gb yetmez bana zaten

laptopun yerine de geçmiyor ama evde zaten 2 tane laptop var ama bana ait değil her istediğimde oturamıyorum ama olduğu için vazgeçtim

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Air 3 çıkarsa hangi işlemciyle çıkabilir ki? Bunu düşünmek lazım. A8X'den sonra A9'a geçmeyecektir Air 3'te. A9X de kullanmayacaklardır, o zaman iPad Pro'nun satışları etkilenebilir.

A8x ile çıkacaksa air 3 ün almak için bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum. ipad air 3 bu sene çıkmayabilir de ipad pro çıkacağı için bilemiyorum artık biraz bekliyeceğim aralık/ocağa kadar. o zamana kadar yeni bilgiler çıkmazsa alacağım inşallah air 3 aldıktan sonra çıkmaz

Bekleme. Çıksa çıksa a9'la çıkar ki a8x'ten farkı olmayacak. Tercihen Gold renk wifi+4g'li 64gb bir iPad Air2 al geç. Ama iPad Pro'yu bekleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad 2 air yeterli hız uçuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad Mini 2 ile Ipad Mini 3 gibi bir şey olabilir Ipad Air 3. Yani şöyle söylemek gerekirse Ipad Mini düz modeliydi sanki Ipad Mini 2 ise Iphone' lardaki S serilerine benzemişti. Donanımsal olarak Retina ekran gelmişti mesela önemli bir özellikti bu seri için ama Ipad Mini 3' te ise sadece parmak izi okuyucusu koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam. Air 3 te buna benzeyebilir. Çünkü Ipad Pro' yu satmak isteyeceklerdir arkadaşın da dediği gibi.

Özet : Ipad Air 2 64GB alman seni hiçbir şekilde üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 17 Ekim 2015; 21:35:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Ipad Mini 2 ile Ipad Mini 3 gibi bir şey olabilir Ipad Air 3. Yani şöyle söylemek gerekirse Ipad Mini düz modeliydi sanki Ipad Mini 2 ise Iphone' lardaki S serilerine benzemişti. Donanımsal olarak Retina ekran gelmişti mesela önemli bir özellikti bu seri için ama Ipad Mini 3' te ise sadece parmak izi okuyucusu koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam. Air 3 te buna benzeyebilir. Çünkü Ipad Pro' yu satmak isteyeceklerdir arkadaşın da dediği gibi.

Özet : Ipad Air 2 64GB alman seni hiçbir şekilde üzmez

iPad Air 2 , app store'deki bütün oyunları kasmadan oynatır mı? Renderleme filan yapmayacağım.

İnternette gezinirken filan nasıl güzel mi ve hızlı mı? , Mağazada inceledim çok hoşuma gitti. Air 2 alacağım bakalım heralde ama 1-2 ay daha beklerim büyük ihtimalle. Çıkmazsa Air 2 alırım. iPad Air 2 64 veya 128 gb 4g lisinialmayı düşünüyorum

• 1 senedir kullaniyorum ve bir kere bile takilmadi ustelik jb li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Master kullanıcısına yanıt
    Ipad Air 2 şuan apple' in tabletlerinde en iyisi şahsen bu cihazın 3 yıl bana mısın demeden çalışacağına inanıyorum. Oyunlar ise her ürüne farklı optimize edildiği için sorun olmayacaktır. İstediğini aç oyna kasma sorunu yaşayacağını sanmıyorum.
  • Konunun ilk mesajında yazılan " yakında Air 3 çıkacak " duyumunu nereden duydunuz bilmiyorum ;ama yakında çıkacak bir cihaz var o da Kasım'da satışa sunulacak Ipad Pro . Yakın zamanda Air 3 çıkartmazlar aksi taktirde Pro'dan istedikleri satış rakamını yakalayamazlar bence .

Air 3 ya Mart-Nisan 2016 gibi ya da yine Ekim'de çıkacaktır şahsi fikrime göre.

Pro almak gibi bir düşünce yoksa Air 2 alınır...
  • pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.