Şimdi Ara

'iPad Air 2 şuan alınır mı?' Sorusuna yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün kadar önce ipad air 2 128 gb aldım. Benim gibi 2 arada 1 derede kalanlara neden aldığımı açıklayayım belki kafalarındaki soru işareti kalkar.

Şuan aldığım cihaz apple store da 2009₺, abd de ise satış fiyatı 699$, şuan doların 3₺ olduğunu düşünürsek vergi bile olmasa 2100₺ den satılması lazım, ki %18 vergi eklersek 400-500 civarı da vergi çıkar 2500-2600 lira civarı bir fiyat olur.

Hem ipad air 3 için çıkmayacak veya ipad mini 3 gibi ufak bi iteleme olacak dedikoduları var ki dedikodular genelde doğru çıkar, hem de yeni model çıkınca dolar kuruna göre fiyat güncellenir ve cihazın fiyatı bi anda uçar. Şuanki satış fiyatında dolar 2.42 civarı ele alınıyo olsa gerek ki bu fiyata satılıyor. Aradaki 58 kuruş farkı 500-600 lira olarak dönecektir.

Bunları hesap ederek ve ipad air 2 nin nasıl kaliteli, zarif, performanslı olduğunu düşünerek gidip zorludan aldım. (Bu arada öğrenciye %4 indirim yapıyorlar faydalandım 81₺ gibi bi indirim oldu hiç yoktan iyidir)

Yeni model sevdanız yoksa ve şuan almak istiyosanız bence kâra geçerek alabilirsiniz, ha ilerde dolar bi anda 2.40-2.50 lere düşerse bilemem 😄

Not: Tamamen şahsi fikrimdir, farklı düşünenler olabilir, saygı duyarım. Amacım düşünen arkadaşlara bir bakış açısı sunmak

• İpad air 3 veya ipad pro modeli çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

İpad air 3 veya ipad pro modeli çıkacak.

Ben çıkmayacak demedim, air2 ye göre ufak bir iteleme olacak dedim dostum. Ha bekleyen varsa umarım çıkar ve çok özellikle gelir, fakat fiyat konusunda fırlayacağı bir gerçek ne yazıkki. Nasıl 5s in çıkış fiyatı 2150₺ idi şuan 2250 ise öyle bir durum olacaktır. Ha dolar bi anda 20-30 kuruş düşerse bilemem 😁

• Air 3 çıkmayacak çıksa dahi bu 2015 yılı içerisinde olmayacak.. Mini modeli garanti olmak üzere belki bir süpriz olup ipad pro vb. geniş ekrana sahip bir ürün tanıtılabilir.. Macrumors'ta bunu işaret ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillasaglam

Arkadaşlar 10 gün kadar önce ipad air 2 128 gb aldım. Benim gibi 2 arada 1 derede kalanlara neden aldığımı açıklayayım belki kafalarındaki soru işareti kalkar.

Şuan aldığım cihaz apple store da 2009₺, abd de ise satış fiyatı 699$, şuan doların 3₺ olduğunu düşünürsek vergi bile olmasa 2100₺ den satılması lazım, ki %18 vergi eklersek 400-500 civarı da vergi çıkar 2500-2600 lira civarı bir fiyat olur.

Hem ipad air 3 için çıkmayacak veya ipad mini 3 gibi ufak bi iteleme olacak dedikoduları var ki dedikodular genelde doğru çıkar, hem de yeni model çıkınca dolar kuruna göre fiyat güncellenir ve cihazın fiyatı bi anda uçar. Şuanki satış fiyatında dolar 2.42 civarı ele alınıyo olsa gerek ki bu fiyata satılıyor. Aradaki 58 kuruş farkı 500-600 lira olarak dönecektir.

Bunları hesap ederek ve ipad air 2 nin nasıl kaliteli, zarif, performanslı olduğunu düşünerek gidip zorludan aldım. (Bu arada öğrenciye %4 indirim yapıyorlar faydalandım 81₺ gibi bi indirim oldu hiç yoktan iyidir)

Yeni model sevdanız yoksa ve şuan almak istiyosanız bence kâra geçerek alabilirsiniz, ha ilerde dolar bi anda 2.40-2.50 lere düşerse bilemem 😄

Not: Tamamen şahsi fikrimdir, farklı düşünenler olabilir, saygı duyarım. Amacım düşünen arkadaşlara bir bakış açısı sunmak

Tamam rakam fazla olmuş ama direk fiyatlar arttı 😭 500-600 olmasa da 200-300 arası direk artış var fiyatlarda, 100$ lık case ler 279₺ olduğuna göre 2.79 a göre güncellemmiş fiyatlar. 3 e göre güncellenirse daha da artacaktır fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter15 -- 12 Eylül 2015; 15:49:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.