Şimdi Ara

ipad air 16gb mı mini retina mı 32gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipad alacagım ama kafam karısık bıraz ıpad aır 16 gb 1250 lıra ıpad mını retınalı 32 gb 1250 lira hangısını almak daha mantıkla cıkamadım ısın ıcınden

• Kullaminiza bagli, ben mini derim. Mini oyun icin daha rahat ve tasimasi air'a gore daha kolay. Bana 16gb asla yetmez ama size gore yetebilir, benim icin mininin boyutu daha ideal fakat sizin icin mini kucuk olabilir. Sizin tercihiniz yani, ama mini alin derim 32gb sizi rahat götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence air alın hocam kesinlikle hız konusunda hepsinden üstün mini hız konusunda baya bi düşük araştırın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

bence air alın hocam kesinlikle hız konusunda hepsinden üstün mini hız konusunda baya bi düşük araştırın isterseniz

Birkac test izledim retinali mini ile air ayni sen eski mini ile karistiryor olabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: bunlaryalandolan

quote:

bence air alın hocam kesinlikle hız konusunda hepsinden üstün mini hız konusunda baya bi düşük araştırın isterseniz

Birkac test izledim retinali mini ile air ayni sen eski mini ile karistiryor olabilir misin

http://www.youtube.com/watch?v=-I1n9riXB80&feature=c4-overview&list=UUvkODZ-I4tsdP2Qopov0jrA

şunu bi izle derim hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 8 Ocak 2014; 20:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Kullaminiza bagli, ben mini derim. Mini oyun icin daha rahat ve tasimasi air'a gore daha kolay. Bana 16gb asla yetmez ama size gore yetebilir, benim icin mininin boyutu daha ideal fakat sizin icin mini kucuk olabilir. Sizin tercihiniz yani, ama mini alin derim 32gb sizi rahat götürür.

Ya oyun illaki oynuycam ki appstore baya iyi oyunlar var ki artik oyunlarda gb oldu ama airinda ekrani buyuk daha iyi gibi geliyor ama iste 16 gb yeter mi cok kararsizim

• quote:

quote:

quote:

Videoyu acamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Videoyu acamiyorum

bidaha bakın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Videoyu acamiyorum

bidaha bakın

Iphonedonun testini izledim daha once cok bir fark yok gibi

• İlk başta iPad mini 2 ye niyetlenmiştim Air ile mini yi incelediğimde büyük ekran da oyun, safari, ve kitap okumak harika kararımı değiştirerek Air aldım gayette memnunum, 16 gb ile bayağı oyun yükleyebilirsin. Air almanı tavsiye ederim büyük ekran her zaman avantaj çerçevesi de küçüldü taşımada da fazla yük olmuyor hafifledi zaten. Kaç gb olursa olsun Air tavsiyem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Videoyu acamiyorum

bidaha bakın

Iphonedonun testini izledim daha once cok bir fark yok gibi

valla hocam siz bilirsiniz . bende imac alacağım yakında ama alacak olsam kesinlikle ipad air alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

İlk başta iPad mini 2 ye niyetlenmiştim Air ile mini yi incelediğimde büyük ekran da oyun, safari, ve kitap okumak harika kararımı değiştirerek Air aldım gayette memnunum, 16 gb ile bayağı oyun yükleyebilirsin. Air almanı tavsiye ederim büyük ekran her zaman avantaj çerçevesi de küçüldü taşımada da fazla yük olmuyor hafifledi zaten. Kaç gb olursa olsun Air tavsiyem.

Air alalim o zaman insallahbl yanlis karar vermem

• bunlaryalandolan B kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda teşhir ürünlerini incele mini ve Air i yan yana koy zaten ihtiyacın olanına hemen karar veriyorsun birde alacağın yerin koşulsuz iade hizmeti olsun ne olur olmaz belki hoşuna gitmez yada aldıktan sonra beğenmezsin iş sağlam olsun. Örneğin AOS dan alanlar var bir hafta kullanıp beğenmediği için iade edenler var oradan alabilirsin.
  • quote:

ipad alacagım ama kafam karısık bıraz ıpad aır 16 gb 1250 lıra ıpad mını retınalı 32 gb 1250 lira hangısını almak daha mantıkla cıkamadım ısın ıcınden

16 GB gerçekten zorlayabilir. İlk hevesle yüklenme vs. oluyor ve kapasitesi sıkıntısı çıkabiliyor. Oyunların boyutları 1-2 GB gibi oluyor kaliteli oyunlarda. 16 GB ı da temiz vermiyor alet zaten. Sistem dosyası vs. derken 11-12 GB kalıyor. 6-7 tane sağlam oyun yükleyince kapasite dolabilir.

iPad mini retina kullanıyorum ben. Süper ötesi mobil bir alet. Bazı dezavantajları olmasına rağmen, elimden düşürmüyorum. Her yere götürüyorum, montumun cebine sığıyor gayet rahat bir şekilde. Renk gamutunun darlığı, ghosting, ekran ışık sızması gibi sorunlar olabiliyor.

Diğer taraftan Air de güzel cihaz. Ekrana değince gelen plastik hissiyatı, ekranın içe doğru fazlaca esnemesi, ekran ışığının dengesiz dağılması, ekranda sarı leke sorunu, ghosting gibi sorunlarla karşılaşma olasılığı da var Air için. Apple Online Store bu gibi sorunlarda veya sorun çıkmasa bile 14 gün sorgusuz sualsiz değişim hakkı tanıyor.

Ben ilk defa tablet alacak olsaydım onu genelde evde kullanacağım için Air tercih ederdim. Amma velakin ben sağa sola giderim ve tablet yanımda olsun iyi olur diyorsanız kesinlikle mini diyorum. Air için ekstra bir çanta vs. gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Mağazalarda teşhir ürünlerini incele mini ve Air i yan yana koy zaten ihtiyacın olanına hemen karar veriyorsun birde alacağın yerin koşulsuz iade hizmeti olsun ne olur olmaz belki hoşuna gitmez yada aldıktan sonra beğenmezsin iş sağlam olsun. Örneğin AOS dan alanlar var bir hafta kullanıp beğenmediği için iade edenler var oradan alabilirsin.

Air bulamadim hicbir yerde ama mini de cok küçük geliyor bana elime alinca

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

ipad alacagım ama kafam karısık bıraz ıpad aır 16 gb 1250 lıra ıpad mını retınalı 32 gb 1250 lira hangısını almak daha mantıkla cıkamadım ısın ıcınden

16 GB gerçekten zorlayabilir. İlk hevesle yüklenme vs. oluyor ve kapasitesi sıkıntısı çıkabiliyor. Oyunların boyutları 1-2 GB gibi oluyor kaliteli oyunlarda. 16 GB ı da temiz vermiyor alet zaten. Sistem dosyası vs. derken 11-12 GB kalıyor. 6-7 tane sağlam oyun yükleyince kapasite dolabilir.

iPad mini retina kullanıyorum ben. Süper ötesi mobil bir alet. Bazı dezavantajları olmasına rağmen, elimden düşürmüyorum. Her yere götürüyorum, montumun cebine sığıyor gayet rahat bir şekilde. Renk gamutunun darlığı, ghosting, ekran ışık sızması gibi sorunlar olabiliyor.

Diğer taraftan Air de güzel cihaz. Ekrana değince gelen plastik hissiyatı, ekranın içe doğru fazlaca esnemesi, ekran ışığının dengesiz dağılması, ekranda sarı leke sorunu, ghosting gibi sorunlarla karşılaşma olasılığı da var Air için. Apple Online Store bu gibi sorunlarda veya sorun çıkmasa bile 14 gün sorgusuz sualsiz değişim hakkı tanıyor.

Ben ilk defa tablet alacak olsaydım onu genelde evde kullanacağım için Air tercih ederdim. Amma velakin ben sağa sola giderim ve tablet yanımda olsun iyi olur diyorsanız kesinlikle mini diyorum. Air için ekstra bir çanta vs. gerekiyor.

Telefinumda onalti GB bana verdigi 13 GB şuan dorttu bos oyun yuklerim bitince direk silerim oyle bekletmem mini bana küçük gibi geliyor ama alacagim vihazi da her yer goturecgim

• mini bence taşınabilirlik açısından daha olumlu koy cebe gitsin.
  • 16 GB ilk air siparişi verdim yarin elimde olacak insallah

• bunlaryalandolan B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nerden verdiniz siparişi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Hayırlı olsun. Nerden verdiniz siparişi ?

Apple storedan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.