Şimdi Ara

Ipad Air ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce iPad air 'ımı hangi telefon ile takas edeyim işe gireceğim için yanımda taşıyabiceğim işte Fifa15 oynayip internete girbileceğim bi ttelefon arıyorum fikirlerinize güvendiğim için size danışmak istedim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 3Gs ile bile Fifa 2015 oynayabilirsin.

Ama tabi daha yeni modeller almanı öneririm.
  • kaç gb?
  • Evet Arkadaşımın Samsung Grand 2 telefonunda oynadım bi kaç kez ama takılıyor biraz daha iyi oynanabilen olsa yeter zaten

@The Caesar

16 GB SIM KARTLI MODEL Çizik yok herşeyi tam 1,5 Yıl Apple Garantili

@suuyurbendeuyurum @The Caesar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Evet Arkadaşımın Samsung Grand 2 telefonunda oynadım bi kaç kez ama takılıyor biraz daha iyi oynanabilen olsa yeter zaten

@The Caesar

16 GB SIM KARTLI MODEL Çizik yok herşeyi tam 1,5 Yıl Apple Garantili

@suuyurbendeuyurum @The Caesar

1200 lira civarı ederi olur o da en fazla üzerişne biraz koyarak 5s veya g2 veya z2 alınabilir.Hepsi gayet akıcı oynatır.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz Aklımda olan telefonlar bugün G3 999 TL yazıyordu neden anlamadım çok ucuz gözüküyor onuda düşünüyorum aslında

• quote:

Dedikleriniz Aklımda olan telefonlar bugün G3 999 TL yazıyordu neden anlamadım çok ucuz gözüküyor onuda düşünüyorum aslında

o g3 beat.G3 ün özelliklerinin bayaaaaaaaaaaaa kısılmış hali.İşlemcisi rami çok daha düşük g2 den bile.Ekranı bile full hd değil.Sakın bulaşma.G2 o paraya alabileceğin en iyi telefon.G3 beatsten işlemcisi iki kata yakın daha güçlü.Ekranı full hd.Lolipop alacağı garanti.Beats ara model ara modellerden uzak dur.O senin bildiğin g3 değil.
  • Onun fiyatı civarında bir iPhone 5c alabilirsiniz. Bence sizin işinizi görebilir.
  • Bunu söylediğiniz için çoooook teşekkür ederim bilmiyordum hata yapardım alsam bilmeden çok sağolun 👍

Sony Xperia Z3 şimdi reklamını gördüm ps4 kolu ile oyun oynanıyor ama ps4 olmadan o özellik yok sanırım ama Sony Google Play mi kullanıyor onu bilmiyorum eskiden duyduğuma göre her uygulamada çalışmıyormuş uymuyor diye ondan çekiniyorum bu telefondan sanırım yine Apple ve Samsung 'a devam edicem ama Pahalı Iphone 6 Plus mükemmel ama çok Pahalı şuanda

@suuyurbendeuyurum

O telefon yerine 5s alsam daha iyi değilmi fiyat farkı çok yok çünkü ama valla şu 6 plus çok güzel ama Pahalı Aklım onda kaldı

@Uçan Tekme Atan Kedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 12 Kasım 2014; 22:41:35 >
  • quote:

Bunu söylediğiniz için çoooook teşekkür ederim bilmiyordum hata yapardım alsam bilmeden çok sağolun 👍

Sony Xperia Z3 şimdi reklamını gördüm ps4 kolu ile oyun oynanıyor ama ps4 olmadan o özellik yok sanırım ama Sony Google Play mi kullanıyor onu bilmiyorum eskiden duyduğuma göre her uygulamada çalışmıyormuş uymuyor diye ondan çekiniyorum bu telefondan sanırım yine Apple ve Samsung 'a devam edicem ama Pahalı Iphone 6 Plus mükemmel ama çok Pahalı şuanda

@suuyurbendeuyurum

O telefon yerine 5s alsam daha iyi değilmi fiyat farkı çok yok çünkü ama valla şu 6 plus çok güzel ama Pahalı Aklım onda kaldı

@Uçan Tekme Atan Kedi

iphone ve lumia aliesi hariç bütün telefonlar google play store kullanıyor.Yani android kullanıyor.O ps4 kumandası olarak filan kullanma olayları tamamen ek özellik.Bir telefonun kutusunda android yazıyorsa google play store kullanmasından başka alternatifi yok.Android olan her telefon android teki bütün uygulamaları kullanabilir.Tabi android sürümü uyduğu srece ki z3 bir amiral gemisi ve en son android sürümü var.en az iki sene güncel kalır o telefon.Güncel olmasa bile androidde facebook gibi temel uygulamalar 2 küsür sürümlü telefonlara bile destek veriyor.Bundan 2-3 sene sonra belki bazı oyunları indiremezsinz ama uzunn yllar temel uygulamaları facebook twiter gibi bütün uygulamaları çalıştırırsın.Tek sıkıntısı sony 6 ayda bir amiral gemi çıkarıyor.Z3 ün 6 ay sonra yenisi çıkacak çok takıntılı olmazsan en sonu bende olsun demezsen uzun yıllar götürür seni.En sabit arayüzlerden birine de sahiptir ayrıca sony nin arayüzü.

• quote:

Bunu söylediğiniz için çoooook teşekkür ederim bilmiyordum hata yapardım alsam bilmeden çok sağolun 👍

@suuyurbendeuyurum

@Uçan Tekme Atan Kedi

Fiyat farkı yok derken ben 16 gb iphone 5c'yi 1400tl'ye aldım ve 1300'lere bulmak mümkün şuan. Ama 5s'leri 1800'ün altına bulmak mümkün değil. 1800 üstü bir bütceniz varsa tabiki 5s ancak 1400 civarı bütceniz varsa 5c'de işinizi görecektir

• Valla çok yardımcı oldunuz çok sağolun z3 bakıcam yarın Teknosada incelerimde valla Sizede arada mesaj atarım çok bilgilisiniz sağolun 😃 👍 👏

@suuyurbendeuyurum

Ben Iphone 5s fiyatı düştü sanıyordum eğer öyle iste 5c çünkü bütçem maximum 1.400 TL haklısınız tavsiyeniz doğru sağolun 😃👍

@Uçan Tekme Atan Kedi

• Yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.