Şimdi Ara

iPad Açılmıyor Sürekli Yeniden Başlatıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir akrabamın iPad'ına 3 hafta önce jailbreak yaptım (bir süre sonra tablet bana verilecekti) ilk hafta bir sorun çıkmamış. Daha sonra sanırsam uyarı vermiş işletim sistemi bozuk gibi kayda almamışlar. 1 haftadır da iPad açılmıyor.

Kabloyla pcye bağladım restore moda getirttim önce indirme işlemi başlattı daha sonra birdaha restore moda getirip bilgisayara bağlayınca bilgisayardan "bu usb arızalı. daha önce takılan bir usb arızalı olduğu için çalışmıyor" tarzında klasik usb arızalı yazısı geldi. iTunes de cihazı algılamadı tabi sonrasında.

Başka bir laptopta denedim yine aynı durum.

Şimdi durum şu ki ipadı açmaya çalışsak açılmıyor. Kendi kafasına göre açılıyor, Apple logosu geliyor, bir süre bekliyor ve kapanıyor. Bazen de şarj simgesi gelip şarzın az olduğunu gösteriyor ancak 12 saat şarj etme denemelerime rağmen halen şarj olmuş değil. 4 çubuk gösteriyor bataryayı. Ne azalıyor ne de artıyor!

Ara sıra kendim açabiliyorum itunes e bağlıyorum vs. yine usb arızalı yazısı geliyor başka kablo ve şarj cihazları ile denedim (ikisi de orjinal ipad şarj aletleri) yine olmadı.

Şuan tablet tamamen kapalı. Daha önceden wifiye bağlammıştım otomatik bağlanıyordu açıldığı zaman. Winscp gibi yazılar görmüştüm forumda ancak sanırsam tabletin IP adresini öğrenebilmem için tabletin açık olması gerekli ve winscp yi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum.

Bilen biri lütfen yardım edebilir mi? Birçok yerde araştırdım ancak neredeyse hiç çözümü yok gibi. Garantisi de bitmiş vaziyette.

• Uzun uzadıya yazamıycam ama youtube a iphone dfu mod a nasıl lınır yaZ ve cıhazı dfu moda al sonra temiz bir restore et daha sonrasında yeni cihaz olarak tanıt sorunun cozuldu cozuldu cozulmezse donanımsal dır sorun o zaman tamir yolu görundu demektır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekibilgin

Merhabalar. Bir akrabamın iPad'ına 3 hafta önce jailbreak yaptım (bir süre sonra tablet bana verilecekti) ilk hafta bir sorun çıkmamış. Daha sonra sanırsam uyarı vermiş işletim sistemi bozuk gibi kayda almamışlar. 1 haftadır da iPad açılmıyor.

Kabloyla pcye bağladım restore moda getirttim önce indirme işlemi başlattı daha sonra birdaha restore moda getirip bilgisayara bağlayınca bilgisayardan "bu usb arızalı. daha önce takılan bir usb arızalı olduğu için çalışmıyor" tarzında klasik usb arızalı yazısı geldi. iTunes de cihazı algılamadı tabi sonrasında.

Başka bir laptopta denedim yine aynı durum.

Şimdi durum şu ki ipadı açmaya çalışsak açılmıyor. Kendi kafasına göre açılıyor, Apple logosu geliyor, bir süre bekliyor ve kapanıyor. Bazen de şarj simgesi gelip şarzın az olduğunu gösteriyor ancak 12 saat şarj etme denemelerime rağmen halen şarj olmuş değil. 4 çubuk gösteriyor bataryayı. Ne azalıyor ne de artıyor!

Ara sıra kendim açabiliyorum itunes e bağlıyorum vs. yine usb arızalı yazısı geliyor başka kablo ve şarj cihazları ile denedim (ikisi de orjinal ipad şarj aletleri) yine olmadı.

Şuan tablet tamamen kapalı. Daha önceden wifiye bağlammıştım otomatik bağlanıyordu açıldığı zaman. Winscp gibi yazılar görmüştüm forumda ancak sanırsam tabletin IP adresini öğrenebilmem için tabletin açık olması gerekli ve winscp yi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum.

Bilen biri lütfen yardım edebilir mi? Birçok yerde araştırdım ancak neredeyse hiç çözümü yok gibi. Garantisi de bitmiş vaziyette.

İpad kapalıyken power ve ses açma tuşlarını basılı tut logo gelince powerı bırak ama ses açma tuşuna basılı tut taki açılana kadar
    Eğer açılırsa cydia son yüklenen tweakleri kaldır düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatolun -- 9 Ağustos 2014; 23:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepinize teşekkür ederim ancak konuyu açtıktan 5 dakika sonra tablet düzeldi Sonunda bilgisayar tableti algıladı ve restore yaptım. Daha sonra da tabiki jailbreak. Yorumlarınız için yine de teşekkür ederim, umarım gelecekte birilerine yardımcı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.