Şimdi Ara

İpad 9 vs Matepad 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İpad 9 vs Matepad 11
    İpad 9 vs Matepad 11


    Merhaba ben ağırlıklı olarak tableti not tutmak ve defter,soru bankası olarak kullanmak isteyen bir öğrenciyim.


    Bu iki ürün arasında gerçekten arada kaldım,pek arada kaldığım söylenemez.Fiyat farkı maalesef var,ama sabredersem belki üstesinden gelebilirim,paramı en iyi şekilde kullanmak istiyorum.


    Sabah google olmadan kendime gelemem diyenlerden değilim,Harmonyos'e sıcağım hatta ama İpadOs ekosistemi profosyoneller ve öğrenciler için daha uygun yazılım bazında.


    Bir tarafta çok donanımlı,daha teknolojik ama uygulama desteği meçhul olan bir işletim sistemine sahip bir tablet.(Benim gönlüm Appgalery'nin daha çok gelişeceğinden yana ama ben sınav öğrencisi olduğum için en iyi deneyimi hemen almak isterim.)


    Diğer tarafta İpad,apple fan boyu değilim ama hakkını vermek gerek gerçekten güçlü bir uygulama kütüphanesine sahip,4k video renderleyecek kadar kaslı bir işlemcisi var.


    Sizce gerçekten fiyat farkını vermeye değer mi?

    - Beni korkutan bir nokta Apple sarj kablosu vs gerçekten pahallı..Çakma ürün bataryaya da zarar veriyor.O yönden korkuyorum.

    -Donanım olarak Huawie ve kalemi daha iyi en azından İpad 9.nesil ve apple pencil 1'göre.

    -Kullanan insanların yorumlarını almak beni çok mutlu eder.








  • Sen alacağın modeli belirlemişsin sadece kendini tatmin etmek için yazıyorsun bence.


    Şu aşamada en mantıklısı bir iPad almak bunu bir çok insan yazmış ama hepsine bir savunma yazmışsın. O zaman bence kafandaki model neyse git onu al.


    iPad bölümüne konu açıyorsun ondan sonra iPad diyenlerede fanboyluk yapıyorsun diyorsun.


    Amacın belli senin böyle çirkin şeylere gerek yok.

    Hocam kendi düşüncemi seninle paylaşayım, ben de bir süredir tabletleri araştırıyorum. Param bir iki aya denkleşecek inşallah ben de alacağım.

    Sana kafamdaki tabletleri yazayım öncelikle.

    -IPAD 9
    -HUAWEİ MATEPAD 11
    -XİAOMİ PAD 5
    -SAMSUNG S7 FE

    Şimdi bu dört modele baktığımız zaman kendi içinde artı ve eksileri var.

    = İçlerinde google desteği olmayan tek model HUAWEİ MATEPAD 11

    = İçlerinde ekranı en büyük olan model SAMSUNG S7 FE

    = Ram ve işlemcisi en düşük olan model SAMSUNG S7 FE

    = Kalemi en kötü olan model XİAOMİ PAD 5 (Huawei ile Xiaomi tabletlerini karşılaştıran yabancı bir videoda görmüştüm, Xiaomi kaleminin mıknatısı normal bir sallanmayla tabletten düşüyor ve yazarken de huawei kalemin gerisindeydi. Video izleyeli baya oldu, bulursam belki eklerim. Ayrıca Xiaomi kalemi ne kendi sitesinde ne de öbür sitelerde satışta değil. Alman için iki seçeneğin var, Hepsiburada yurtdışından kalemi 2000 TL'ye getirtiyor ya da Aliexpress'ten 1000 TL'den satılıyor fakat baya bir vergi verirsin, 400-500 TL civarı vergi versen şaşırma yani.)

    * İçerik tüketimi benim için çok önemli diyorsan huawei, samsung ve xiaomi tabletler öne çıkıyor, hatta Samsung daha fazla önce çıkıyor çünkü ekranı kocaman.

    *Oyun oynayacağım diyorsan ipad 9, xiaomi ve huawei gayet iyi, samsung olan da fena değil ama ekranı büyük olduğu için elde tutması zor olur biraz, kontrolleri sağlamada uzun süre yorucu olur.

    *Ders çalışacağım, soru çözeceğim, notlar alacağım diyorsan da bunu aşırı şekilde iyi yapacak modeller de ipad 9 ve Samsung S7 FE modeli öne çıkıyor. Kalemleri de baya iyi. Samsung S7 FE modelinde büyük ekranda not alırsın. Samsung Notes uygulaması da notability ve goodnotes uygulamalarının birleşmiş hali gibi düşün ve ücretsiz bir uygulama. Not almada çok iyi bir denetim sunar. Notability ve Goodnotes da baya iyi uygulamalar, zaten kendini kanıtlamış ve çokça tercih edilen iki uygulama, işini fazlasıyla görür ve saydığım üç uygulama da. Notability ile yıllık ödeme yaparsın, goodnotes ile tek seferde ödeme yaparsın, yıllarca kullanırsın. Ayrıca S Pen mıknatıslı şekilde ve tablete yapışıyor, Apple pencil tablete yapışmıyor ve şarj etmen gerekiyor kabloyla ya da tabletin giriş kısmına takarak.

    *Benim için çok önemli ama senin için ne kadar önemli olduğunu bilmediğim bir noktaya daha değineceğim. O da YOUTUBE. Yıllardır YouTube Vanced uygulamasını kullanan birisiyim. Reklamsız ve arkaplanda çalma özelliğine sahip bir uygulama. Yani Youtube Premium diyebilirim. Açıkcası bu benim için çok önemli, çünkü reklamsız youtube'a alıştım. Bilgisayarım da aynı şekilde, hem youtube hem de internet siteleri reklamsız. Youtube Vanced uygulamasını İpad modeline indiremiyorsun. Velhasıl youtube'u reklamlı kullanmak zorunda kalacaksın. Ona bir alternatif de buldum, Opera tarayıcısı. Tarayıcıyı indir, reklam engelleme özelliğini aktif et ve tarayıcıdan reklamsız youtube keyfini ipad tabletinde de yaşarsın ama arkaplanda oynatamazsın. Eğer Android telefonun varsa arkaplanda bir şeyler oynatacaksan telefonuna o uygulamayı yükle, müziğini vs ordan dinle. Ayrıca YouTube müzik uygulaması da aynı şekilde youtube vanced uygulamasında var, onu da indirebilirsin. Kullanıyorum, memnunum yıllardır. Ama ipad alırsan da opera tarayıcısıyla reklamsız youtube deneyimini yaşarsın.

    *Yıllarca güncelleme desteği olsun diyorsan da ipad 9 bu anlamda öne çıkıyor.

    *Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek istiyorum diyorsan da ipad modelini ele direkt. Android ve HarmonyOS ile ücretli uygulamaları apk ile ücretsiz şekilde indirme imkanın var. Güvenlik açığı oluşturur, risk alırsın ama en azından böyle bir imkanın var. Ama ipad ile ücretli uygulamaya para vermen gerekiyor. Aylık ödeme isteyen, yıllık ödeme isteyen ya da tek seferlik ödeme isteyen uygulamalar var.

    *Hoperlörleri çok iyi olsun diyorsan da Huawei ile Xiaomi öne çıkıyor. Zaten içerik tüketmek için harika ikisi de. Dörtlü hoperlörleri var, seni fazlasıyla tatmin edecektir.

    *Batarya kapasitesi senin için önemliyse de, en büyük bataryaya sahip olan Samsung S7 FE, sonra ipad 9, xiaomi ve en düşüğü de Huawei. 120 HZ ekran deneyimi sunan modeller xiaomi ve huawei. Eğer 120 Hz ile kullansan zaten bataryası çabuk biter, bunu göz önüne almak lazım.

    *Samsung TFT ekran, öbürleri İPS ekran sunuyor. Samsung'un ekranı çok kötü değil. Ekran koruyucu takarak kullanırsın belki. İpad için paperlike mat ekran koruyucusu var, kağıda yazma hissi veriyor, sürtünme yaratıyor. İki dezavantajı var bunun da. Birincisi kalemini aşındırıyor ve birkaç ay sonra Apple kaleminin ucu aşınmadan dolayı ciddi zarar görüyor. İkincisi ise bu mat ekran koruyucusu görüntü kalitesini düşürüyor gerçekten, gözle görülür şekilde fark ediyorsun. Ha artısı var, o da yansıma az yapıyor ve daha az parmak izi bırakıyor, kağıt kalem hissi yaratıyor. Ayrıca ipad 9 modeli lamine olmayan ekran kullanıyor. Ne demek bu? Yani ekran ile cam arasında bir boşluk var. Video izlerken, takılırken vs fark edilmez ama kalemle çizim yaparken ya da yazı yazarken fark edilebiliyor. Ama öbür saydığım cihazlar tam lamine ekran kullanıyor. Bir fark da şurada, ekrana kalemle tıkladığında ipad 9 modelinde ses biraz fazla çıkıyor ve rahatsız edebilir seni, bilmiyorum bu kişiden kişiye değişir. Bu sesi azaltmanın yolu da paperlike mat ekran koruyucusu almandan geçiyor ve avantajlarıyla dezavantajlarını belirttim sana.

    *Ön kamera olarak eğer görüntülü görüşme için kullanacaksan ipad 9 diğerlerine göre daha iyi, ayrıca seni takip edebilen bir ön kamerası var. Bu güzel bir özellik, kullanım senaryona göre faydalı olur ya da gereksiz olur, senin bileceğin bir durumdur. Arka kamera ile için hepsi senin işini görür, iyi çekim yapmak istiyorsan da zaten telefonun vardır bence, işini görür telefon.

    *Video izlerken ipad 9 modeli zaten çerçeveli ekrana sahip ama ayrıca yukarıdan ve aşağıdan baya bir ekranı kırpıyor, yukarısı aşağısı ekstra siyah oluyor, bunu göz önünde bulundurabilirsin. Dediğim gibi içerik tüketmek için diğer üç cihaz çok daha iyi.

    *Fiyat konusuna gelelim. Huawei sadece tableti 4000 TL, eğer desen ki kalem, kılıflı klavye ve yanına da mause hediyesiyle alacağım, o zaman fiyatı 5700 TL tutar ve seti komple tamamladığın için seni tatmin eder, laptopa yakın deneyim sunar. Samsung S7 FE modeli de kalemiyle birlikte satılıyor ve 6000 TL şuan. Xiaomi şuan 5300 TL, kalemsiz fiyatı bu. 2 bin TL kalem dersen ya da 1500 TL kalem dersen 6800 TL tutar. Klavye ve kılıf hariç bu fiyata. 150 TL kılıf, 500 TL klavye alsan (logitech k380 klavye) 650 TL daha ekle üstüne, eder sana 7450 TL. Fiyat baya bir yükseldi. Tabi klavye almayabilirsin, senin kullanım durumuna bağlı. Sırf Google servisi yok diye huawei'den xiaomi ye geçtiğin zaman ciddi bir fiyat farkı veriyorsun. İpad 9 alsan şuan 5300 TL civarı. Yani xiaomi pad 5 ile aynı fiyata. Bu bile xiaomi pad 5'i elemen için bir durum oluşturabilir. 1300 tlye Apple kalem alırsın, 6800 TL tutar. Xiaomi kalemi yurtdışından getirtirsen 5300+1500=6800 yani aynı fiyata geliyorlar. Çok daha iyi bir kalem deneyimi, çok daha iyi bir yazılım ve güncelleme desteği sunan ipad 9 burada öne çıkıyor. Samsung s7 FE alsan 6000 TL ye kalem dahil. İşlemcisi ve Ram'i huaweinin gerisinde baya. Ama not alma uygulaması olarak daha iyi. Hatta sen Samsung notes uygulamasını huawei tabletine apk olarak kurabilsen çok iyi olurdu, direkt Samsung u eleyebilirdin. Bendeki Android telefona kuramadım, huawei p20 lite kullanıyorum, samsung notes uygulamasını apk olarak indirsem bile kurulmuyor bende. Kalem, kılıflı klavye, mause ile birlikte aldığın zaman en uygun fiyatlı olan huawei oluyor.

    *Video montajı, ekran video kaydı yapacaksan ipad 9 her ne kadar öne çıksa da KineMaster ve Mobizen uygulamaları huawei cihazında çok iyi performans verir ve işini fazlasıyla görür. Ayrıca full apk sürümlerini de ücretsiz şekilde indirebilirsin. Normalde full sürümleri için para vermen gereken uygulamalardır. Yapıp yapmamak sana kalmış ama böyle bir imkanın var.

    *Gelgelelim hafıza ve dosya aktarımı olayına. Şarj kablonun bir ucunu tabletine, öbür ucunu da bilgisayarına takarak çok rahatlıkla dosya aktarımı yapmak istiyorsan bunu Samsung da huawei de xiaomi da çok iyi yapabiliyor ama ipad için böyle bir durum söz konusu değil. Apple ekosisteminde değilsen dosya aktarımı resmen bir kabus oluyor, haberin olsun. Flash bellek gibi ama lightning girişli usb var ama hem aşırı pahalı hem de sorun yaşayan çok kişi varmış, bunun için youtube üzerinden araştırma yapabilirsin. Samsung ve Huawei cihazda 1TB hafızaya kadar hafızasını artırabilirsin hafıza kartı takarak. Xiaomi için hafıza kartı takılmıyor, ipad için de hafıza kartı takılmıyor. Samsung 64gb, huawei 128gb, xiaomi 256gb, ipad9 da 64gb/256gb (256 gb çok daha pahalı, 2 bin TL daha fazla fiyat farkı ödüyorsun.)
  • Değer dostum.

    Ben tercihimi iPad'ten yana kullanırdım.


    paranı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsan, bu konuda apple'dan şaşmamak gerek,

    yada samsung'un bir tabletini de alabilirsin. google play de yeteri kadar iyi ve dolu.

  • murat_ahmet M kullanıcısına yanıt

    HarmonyOS gelecek vaat ediyor,kötü bir yatırım olmadığını düşünüyorum ama Matepad hakkında elimde fazla veri yok.

  • Konu sahibi arkadaş ne uzun uzun yazmışsın arkadaş okurken trigirlandım resmen.
    İpad al geç başka birşeye bakmaya gerek yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ikili arasında kaldım. iPad tarafını seçmeyi düşünüyorum.

    Hali hazırda iPad 8 var elimde. Telefon konusunda çok detaycıyım ama tablet tarafında Apple temel işini adam gibi yapıyor.


    İyi ekran(görüntü kalitesi manasında söylüyorum, yansıtma önleyici kaplama olmayışı ve lamine ekran özelliğinin olmayışını bir kenara bırakırsak), sıfır performans sorunu, uyumlu/iPad'e özel uygulamalar. iPad 8'de böyleydi, iPad 9'da da böyle olacak.


    Bence bu konu riske girilecek bir konu değil. MatePad hakkaten çok güzel cihaz ama bu harmony os konusundan ötüürü ben vazgeçtim.

  • Tablet tarafında Apple ın rakibi gerçekten yok. İkisini de 3-4 yıl kullansan Apple daha az değer kaybeder ve hala alıcısı çıkar. Şu an da genel kullanım olarak Apple alman daha mantıklı. Apple kablo konusuna gelince de bir şey olursa illa Apple marka almak zorunda değilsin. MFI(Made for Iphone) lisanslı ürünlerden alırsan bir sorun yaşamazsın.

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt

    Matepad'e öyle yazılım geliyor ki,antutu benchmark skoru her güncelleme ile artıyor,tek eksiği yazılım,daha geçen gün kaleme güncelleme gelmiş.İpad 9.nesil gerçekten can sıkıcı donanımlara sahip A13 güzel ama ne bileyim karşıda da snapdragon 865 var.Ayrıyetten fiyata değmiyor bence.2.nesil bir kalem,harika bir kılıf,güzel bir mouse,güçlü bir tableti 5400'e almak harika.Matepad 12'nin yanında vermiyorlar kılıfı,kız arkadaşımla beraber alacağız tartışıyoruz hep,ipadı öne sürdüğümde o kadar donanımdan vazgeçemiyor,biz ders için kullanacağız zaten "Noteshelf" ve "Flexcil" uygulamaları halihazırda var.Yazılım desteği çok geç olmadan gelecektir geçen gün Pubg geldi,90 fps de gelir diye düşünüyorum çünkü donanım karşılıyor,zaten modla 90fps modu varmış,ben şahsen fiyat farkından vazgeçiyorum zaten ve sizi bilmiyorum ama ben bin tl daha fazla parayı hak ettiğini düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilesenn -- 27 Nisan 2022; 9:27:53 >




  • Neye çemkiriyorsun,elinde fanboyluktan öte argüman var mı?

  • Ben 3-4 seneye o dengenin değişeceğine inanıyorum,Aplle gerçekten rakipsizdi tablet konusunda ama Huawie ve Samsung özellikle Samsung ciddi rakip bence.Ben kütüphane açığının belli alanlarda hızlı kapancağına inanıyorum,en azından ben sadece not alacağım için Huawie daha cazip,tabii ki bir grafik tasarımcı felan olsam çok daha iyi deneyim sunar iPad.Sadece fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum.Aynı fiyatta olsalar alırdım.Tonla masrafı var harici disk almam gerekecek 256 gb a para yetmediği için.

  • Sen alacağın modeli belirlemişsin sadece kendini tatmin etmek için yazıyorsun bence.


    Şu aşamada en mantıklısı bir iPad almak bunu bir çok insan yazmış ama hepsine bir savunma yazmışsın. O zaman bence kafandaki model neyse git onu al.


    iPad bölümüne konu açıyorsun ondan sonra iPad diyenlerede fanboyluk yapıyorsun diyorsun.


    Amacın belli senin böyle çirkin şeylere gerek yok.

  • Niyetimi okuyacaksan elindeki verilerini tekrar gözden geçir.İkinci cümle yerine üçüncü cümlene yanıt vereceğim: "Diyenlerede" değil "Diyene" "ipad al geç ne yazmışsın bla" tarzı şeye böyle cevap verdim.Alacağım modeli belirleyemedim ne yazık ki,arada fiyat farkı var,benim bir savunma yazma sebebim en doğruya ulaşmak,kafamda çelişen ve tatmin olmayan noktalar var.Bu konuyu kendimi tatmin etmek için açtım,başka neden açayım? Fikirlerimi doğrulamak teyit etmek için açmaktan daha doğal bir sebeb olabilir mi? Amacım belli evet,yanlış niyet okuduğunuz kanaatindeyim,konu başlığı İpad 9 vs Matepad 11,böyle çirkin niyetlere hiç gerek yok.

  • Klavyeli kılıf ve fiyat farkından dolayı Huawei diyorum ben. Evdeyken kılıfı dik koy karşına, mouse'u da tak laptop gibi takıl. iPad 10 numara ama hem daha pahalı hem de klavyeli kılıf avantajı yok. Bir de kılıf alsan fiyat 9bine falan çıkar :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de harici disk almam gerek,keşke İpad'de kampanyaya girse..Dandik kılıf alsam bile 7 bine çıkıyor tüm her şeyle.Aklımda şu var sadece Noteshelfi Matepad 11'de kullanan birini yt de görmedim.Study with matepad 11 diye sadece 2 tane var yt de :) Onu öğrenirsem içim rahat veririm parayı.Ben de ki çelişki de şu,ipad 9th study yazınca elimde çok veri var,matepad'de olmayınca çelişki geçmiyor maalesef,acaba çok daha dişimi sıkıp,feragat edip ipad mı alsam mı diye düşünüyorum..Böyle bir kısır döngü işte.

  • celilesenn kullanıcısına yanıt

    Sen kararını vermişsin biri iPad kötülesin de huawei alayım diye onay bekliyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararımı vermedim ama evet bekliyorum,zaten yazdığım paragrafta da açıkca belli değil mi? İkisini de almadım ve yarın almayacam,kağıt üstünde Huawie,kullanacı deneyimi üzerinden İpad daha çok iyi gözüküyor,veri fazlalığından.Yukarıda ki vatandaşa zaten izah ettim,madem siz de aynı kanıyı ortaya koyuyorsunuz.Size de açıklayayım.Fiyat farkını verip vermemek üzere kesin kanıya sahip değilim.Yalnız düzeltmek isterim,ben matepad 11 ve ipadın kötülemesini görme umundayım,sanki taraf tutuyormuşum gibi saçma tespitler yapıyorsunuz,deneyimlerinizden fazlasını istemiyorum,"sır" çözmüş edasıyla tespitleriniz sadece bana of dedirtiyor.

  • Matepad 11 güzel bir tablet. Snapdragon 865 işlemcili var 2560x1600 ve 120 hz ips ekranı var. 6 bellek 128 depolama gayet güzel bir cihaz. İşte 4 tane hoparlörü falan fistanı var cidden yani güzel cihaz. Ama tek sorunu var harmony os, şimdi eskiden youtube sorunken yani insanlar diyordu ki vanced yükle huawei cihazlarda sorun olmuyor vs. google servisleri yok diye belaydı. E şimdi vanced projesi sonlandırıldı google tehdit etti adamları herifler çekildi.


    Şimdi youtube cidden sorun. Keza google servisleri isteyen oyun uygulamalarda sorun. En basiti p40'ı olan arkadaşım çile çekiyordu whatsapp üstünden konum atamıyordu çünkü o konum da google servisi istiyordu. Tamam tablette wp kullanımı az sonuçta ama gene de bir eksi. Tek bir iyi yanı var bu tabletin işlemcisi kirin değil snapdragon, yani bir hack rom root yöntemi vardır veya yapılır. Harmony os kötü bir sistem tabi değil ama işte google servisi olmayan skin giydirilmiş bir base android gibi birşey. Hani dışardan markette olmayan yazılımını dur .apk indirip yükleyeyim dediğinde sorun çıkartır mı ? çıkartmaz mı ? kestirmek çok zor. Eskiden kolaydı ilk geçiş aşaması diye yöntemleri vardı hep ama şuan muamma bilmiyorum.


    Ipadde böyle sorunlar yok ama alet kapalı sistem. Eyvallah güzel olduğu yerler var ama alete usb bellek takamıyorsun. Matepad type-c istediğini tak yani sorun olmaz. Ipadde ama sorun çünkü lightning portlu, çevirici alsan biel aletin sistemi uygun değil yani windows kafası gibi olmuyor. Oyun olarak ipad daha üstündür mesela appstore avantajı var. Ömür konusu bence muallakta bende ipad 3 ve 4 var mesela aletler canavar gibi çalışıyor güzel. E uygulama yüklenmiyor ? biri ios 9 da kaldı öbürü ios 10 da kaldı, youtube ya çalışmıyor diyor ki beni güncelle e güncelleme için sistemin güncellenmesi lazım ama apple desteği kestiği için ortada kaldım. Jailbreak yaptım gene olmuyor, bir şekilde youtube yüklesem bile açılmıyor. Tamam eyvallah şuanki aldığın ipad yeni de 4 5 sene sonrası ? uzun kullanırım dersen bunlar sıkıntı olur. Ama elindeki tablete o arada rom root işleri olursa mesela ortada kalmazsan pek.


    Birde şimdi ipad'i aldın okey ama kılıfı dert osu dert busu dert ekstra para vereceksin hafızası artmıyor derken e şimdi ona güzel set dizsen geldi 7 bin liraya yakına değil mi ? Huawei de bu derdin yok, set olarak alıyorsun bitti. Bu tabletin muadili mesela xiaomi pad 5 olabilir galaxy tab s7 s8 olabilir ama bunlarında fiyatı uygun değil ve yanında gene aksesuar yok. https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-pad-5-6-gb-256-gb-120-hz-11-tablet-2152676? Mesela xiaomi pad 5 5300 liraya var. Bunun android sürümü güzel kısıtlı vs değil normal ama e kalem yok ? kalemi dünya para

    İpad 9 vs Matepad 11
    İpad 9 vs Matepad 11www.n11.com
    Xiaomi Pad 5/5 Pro Tablet Ekran Touch Stylus Kalem Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/xiaomi-pad-55-pro-tablet-ekran-touch-stylus-kalem-2936400?magaza=cbtxglobal

    Resmi satışı yok kaleminin getirtmemişler ama baksana 3 bin liraya yakın sadece kalemi mi olur ? e şimdi kalem sana lazımsa fiyat olarak matepad'in baya avantajı var. Hani harmony os biraz sıkıntı ama genel işlerini öyle çok uygulama oyun vs. delisi değilsen görür. Ki oyunda da görebilir denemek lazım. İşlemcisi çünkü kirin değil snadpragon o konuda avantajı var. Birde bu tabletler teknosa da teşhirde duruyor bence bir gidip kurcala sağını solunu uygulama işlerini vs. @celilesenn





  • İpad9 daha iyi.
    Bütcen yetmiyorsa matepad11 alacaksın çok sızlanmaya gerek yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ipad 4 e uygulama yüklenmiyor demişsiniz ama 2012 çıkan bir cihaz değil mi o? İşlemci ve ram olarak da yetersiz artık desteğin kesilmesi normal. ip6 da 6s kadar uzun ömürlü olamadı işlemci depolama birimi ve ramden kaynaklı.

  • asertyu kullanıcısına yanıt

    Tabi ki eski cihaz ama geçmişte çalışan uygulamalar dahi yüklenmiyor. Youtube mesela en temel en olması gereken bir uygulama tablet için, ancak o bile olmuyor. Sonuçta hala düzgün çalışıyor internete giriyor geziniyorsunuz pil ömrü iyi ekranı güzel ama youtube bile çalışmıyor. En azından bari geçmişte çalışan uygulamalar çalışsaydı, chrome bile min ios 14 istiyor. En basit bir tarayıcı yani onda bile sorun var.

  • celilesenn kullanıcısına yanıt
    Ulan ne boş adamsın sen yav ipad al geç işte avel
    O kadar insan yazmış işte ne uzatıyorsun hallah hallah

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.