Şimdi Ara

Ipad 8 vs ipad air3 tabs6 lite vs tabs6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben not tutmak pdf üzerine yazi yazmak gibi seyler icin tablet almak istiyorum.Ekranı bölecegim hoca video anlatirken altta pdf i dolduracağım veya not alacagim.Burda ipadın ekran yuksekliginden kismasi gözümü korkutuyor.Ama samsungların da genişliği daha az ipadlardan.

Ben ipad 8 ile tabs6 arasında kaldım.Spen'in özelliklerini çok seviyorum.Ekran alintisini yazıya çeviriyor,uzaktan kontrol edebildigin seyler var,ekran notu alabiliyorsun.Bir de silgisini mevcut.Bir sey yazarken o düğmeyi bastırınca silgi çıkıyor .Bir sürü çok güzel özelliği var.Apple'ın 1.nesil kaleminde bu özellikler var mı?Tabletle ilgili cok sey yaziyor ama kalemin özellikleriyle ilgili bilgi bulamadım.Bu tarz seyler yoksa bence büyük kayıp.Apple ı sevmeme nedenlerimden biri de önemli şeylerden çok fazla kısması.Buna ragmen daha pahali.32 gb olmasi sd kart takilmamasi çok kötü.Sonra ekranın üst çerçevesi...Samsung da yapıyor bu bi yerlerden kısmayı ama bu kadar insafsızca yapmiyor ne blm.Samsung alayım desem de google playda güzel not uygulamaları yok ;(.Samsung da cihazlarının arkasında dursa uzun ömürlü olsa apple gibi uygulama çeşitliliği bulunsa samsung alırdım direkt. Apple cihazlari ile kafeste gibisin.Bi merak etmiyor da degilim iosu.Inceleme videolarini izlerken bölünmüş ekranda webden seçtiği resmi notability uygulamasına taşıyordu direkt.Bu da samsungda yok mesela:d.Alınca boyle yeni yeni şeyler kesfeder miyim diye bi heyecana kapılıyorum kesfetme isteği de oluşuyor.Androidin nimetlerinden de kopmak istemiyorum xd.Ya en çok alıştığım seylere veda edersem.Bilemiyorum yani ne yapacağımı.Ne alayım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 29 Aralık 2020; 4:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple pencil 1 düz kalem. Bir numarası yok. Şarj olma şekli de gözlere zarar estetik 0. Bu da taşınabilirliği kısıyor. Ama yazma hassasiyeti gayet iyidir. Pencil 2 ile manyetik şarjla taşınabilirlik ve daha iyi tutuşu sağladılar. Double Tap ile de 2 araç arası geçişi hallettiler.

İpadOS ve tablet marketi Apple ın tablet kısmında neden iyi oldukları. Not almak için mesela notability(79₺) ve GoodNotes(75₺) gibi mükemmel uygulamalara sahipler. Tabi bunlar paralı öyle apk yok :)

Fiyat kısmına gelince iş sizin açınızdan değişir. Çünkü kalem ayrı bir külfet apple cephesinde. 32GB da yetmeyeceği aşikar. 128GB + Pen 1 4500₺ lere kadar çıkarıyor işi. Air 4 ile 6300₺.

Samsung market kısmı ve ne kadar uzun ömürlü olacağı konusunda soru işaretleri oluyor tabi.
  • Ya ela sen tam bensin. Tyt aytden de asinayım sana sakın tab samsung falan alma. İpad 8. Nesil + kalem 3500 ptde onu al. Ben de alcam yakında param birksin. Zaten benim gibi sadece ders icin kullancaksın yeter. Ve sen mezundum dimi
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    8. Nesil en ilkeli ama f/p lisi. Air 5300 mesela hemen hemen aynı özellikler. Kalem aşırı kullanışlı ama dediğin o ozellik işte arkasına vurunca silgiye dönecek falan o2. Nesilee var. 2. Nesil de sana uygun değil yani pro alman lazım o da 8-9 bin gerek yok. Bence düz 1. Nesil al
  • İlk iPad'imi aldığımda yaklaşık 7 senedir Android kullanıyordum aralıksız. O iPad ilk iOS cihazımdı. İlk birkaç ay satmayı düşündüm, hiç sevmedim. Zamanla alıştım, model yükselttim, şimdi mümkün olduğunda iPhone geçmeyi istiyorum. Kısacası fiyatı hariç iPad'lerin rakibi olduğunu düşünmüyorum. Kuzenim hala iPad Air 1 ile derslerine giriyor. Bahsettiğim cihazın çıkış tarihi 2013. İnanılmaz uzun ömürlü cihazlar. O dönemdeki Android cihazlardan kullanılabilir düzeyde olanı kalmadı.

• yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

12 yim.Tesekkur ederim :)).2.nesil kaleminde arkasinda vurunca derken nasil oluyor o.Spenin mekanigi su sekilde kalem çubuğunda bi duğme var ,basılı tutuyorsun.2 .nesilde bir kere tiklayip silgiyi kullandiktan sonra yeniden mi tıklıyorsun o kısmı anlamadım.Araştırıyorum videolar izliyorum da kalemle ilgili bir şey bulamadım ona bakayım ben.

Şöyle söyliyim ipad pro alırsan 2. Nesil kalem alabilirsin cünkü 2. Nesil sadece proya ozel. 1. Nesille 2. Nesilin başlıca farkı 2. Nesilde kalem varya onun arkası hani uclu kalemin silgisi gibi düşün bi kere hafif dokununca silgi moduna geliyor tekrar dokununca kalem moduna geçiyor. Ama 8. Nesil al bence ipad i o ucuz hem. Onu alırsan kalemi 1. Nesil al onda silgiye geçiş özelliği yok fakat efsane ötesi bi kalem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    iPad Air 4 de ikinci nesil kalem destekliyor artık 😊

Bence uzun ömürlülüğü ve kalitesi açısından Air 4 daha ideal.

Yaa o da pratik değilmiş ki.Elim küçük benim bas parmağım ucuna yetişmez.Spenin oyle degil ortasında silgi tuşu basili tutuyorsun silgi oluyo.Yeniden tiklamana gerek yok bırak kalem yeniden.Ben biraz samsung ve Android kopegiyim olursa s7tab olmazsa s6lite alacagim sanırım:p.Ekranı dar olmasa samsung tabletleri direkt alırdım:d.Bi de şeyy appleın kalemi cok daha rahat daha kalem gibi,ucu da oyle küçük olmadigi icin daha rahat yazıyorsun.Bilemedim xd.

• Tab s6 lite al samsung notes uygulaması mükemmel çalışıyor yani 1 aydır sahibim ve çok menunum bu konuda hoparlörleri çok iyi bir de işlemcisi ipad 8 den geride ama hem fiyat hem içinden kalem çıkmasıyla benim için çok daha iyi oldu.
    İpad 8 tab s6 lite a göre kocaman kalıyor hem ekranı 0.5 inch büyük ve ekran kasa oranı berbat olduğundan tab s6 lite tam bir atom karınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: komenyus123

Tab s6 lite al samsung notes uygulaması mükemmel çalışıyor yani 1 aydır sahibim ve çok menunum bu konuda hoparlörleri çok iyi bir de işlemcisi ipad 8 den geride ama hem fiyat hem içinden kalem çıkmasıyla benim için çok daha iyi oldu.
    İpad 8 tab s6 lite a göre kocaman kalıyor hem ekranı 0.5 inch büyük ve ekran kasa oranı berbat olduğundan tab s6 lite tam bir atom karınca.

HOCAM kasa anlamından dogru soyluyorsun kocamn kasdaında 10.2 ekran sacma olmus ...s6 lite daha kıbar

ama sunu soylım ıslmecı anlamında ipad 8 3 yıl sonrada cok akıcı keyıfle kullanılır tab s6 lıte hangı durumda olur emın degılım

babama 2000 tl gecen ay s6 lıte alıp almamak konunbsda cok dusundum...sonra ipad 8 2.900 pt bulunca dusunmedım...ipad ios ıle oldukca rahat kullnılıyor

kendım pro 11 kullanıcıyım .... samsung da tab s6 tab s7 tab s7 plus onerebılırım

s6 kullandıum 1 ay harıka bır cıhazdı ama satıp ipad pro gectım ıste

• Tabs7 aldım.Aklınız varsa ipadler dururken samsung tablet almazsınız.Bu kadar pahalı cihaza ipadlerden birçok yonde gerideyken bir de berbat bir ekran paneli koyulmuş.Ekrana not almak istediğimde çizgi çizgi oluyor.Inanilmaz göz yorucu evde cok eski bir tft panelli dandik tablet var onun ekrani beyazi daha iyi gosteriyor bu denli berbat bi ekran ...

Bende tab s6 lite ile ipad arasında kalmıştım. Siz hala kullanıyor musunuz? Ekran çok mu kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prensesela

Tabs7 aldım.Aklınız varsa ipadler dururken samsung tablet almazsınız.Bu kadar pahalı cihaza ipadlerden birçok yonde gerideyken bir de berbat bir ekran paneli koyulmuş.Ekrana not almak istediğimde çizgi çizgi oluyor.Inanilmaz göz yorucu evde cok eski bir tft panelli dandik tablet var onun ekrani beyazi daha iyi gosteriyor bu denli berbat bi ekran ...

hocam tab s7 iyi cihaz olmali... benctab s6 kullandim oldukca guzeldi... sattim ipad gectim ayri konu ama

s7 icin boyle olumsuz yorumlara şaşırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.