Şimdi Ara

İpad 8 klavye mouse bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ipad 8 e elimde bulunan bir usb kablosuz klavyeyi bağlamak istiyorum bunun için orjinal apple ürünü var mı sadece type cli bulabildim de ya da apple dışı ne önerirsiniz ipade zarar vermeyecek

• bluetooh klavye mouse seti önerisi de alabilirim

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    İyi aksamlar

Klavye olarak TRUST NAND
    Mouse olarak Logitech Pebble M350 öneririm. İkisi de bluetoothlu ve iPadimde kullanıyorum.

İpad 8 klavye mouse bağlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cungalam

İyi aksamlar

Klavye olarak TRUST NAND
    Mouse olarak Logitech Pebble M350 öneririm. İkisi de bluetoothlu ve iPadimde kullanıyorum.

hocam cevap için teşekkür ederim vatanda çok uygunöuş aslında klavye ama kalmamış siz kaça almıştınız bir de bazıları bluettoh klavye gecikme yapıyor demiş oyun vs oynarken dikkatinizi çekti mi böylee bir şey

Hangi oyunlarda oluyor hocam benim bir bilgim yok, iPad'de klavyeyle oyun oynanıyor mu? Pages, Web Whatsapp günlük isler icin kullanıyorum daha fazla. Rahatsız edecek kadar gecikme yok ben hissetmiyorum bile.

Simdi baktım bunlar saka mı ya 2 ay önce ben bu klavyeyi 130₺'ye falan almistim herkese f/p diye öneriyordum şimdi 280 falan olmus...
  • quote:

Hangi oyunlarda oluyor hocam benim bir bilgim yok, iPad'de klavyeyle oyun oynanıyor mu? Pages, Web Whatsapp günlük isler icin kullanıyorum daha fazla. Rahatsız edecek kadar gecikme yok ben hissetmiyorum bile.

Simdi baktım bunlar saka mı ya 2 ay önce ben bu klavyeyi 130₺'ye falan almistim herkese f/p diye öneriyordum şimdi 280 falan olmus...

malasef öyle hocam fotoyu görünce aşırı sevindim tipi çok iyi ama fiyatı görünce sevinç kısa sürdü

hocam normalde çok yazı işim olmuyor benim geforce now için istiyorum bir klavye mouse

Ben klavyeyle denedim Just Cause 4 oynadım bir ara gayet güzeldi. Maalesef mouseu tanımıyor oyunlarda. Joystick gerekiyor diye biliyorum. Mouse tanıyorsa hemen simdi oynamaya baslayayım oyunları :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone klavye mouse bağlamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam rica etsem bir deneme şansızız var mı mouse ve klavyeyi ona göre alıcağımda

Üzgünüm hocam. Ben geforce now’ı Çok denedim bir hafta önce falan. Uygulama safari tabanlı çalıştığı için klavyeyi tanısa da mouse’u tanımıyor. Bunun için alacaksanız almayın derim, eğer ki word falan kullanıyorsanız alabilirsiniz.

PS4 Kolu almak istiyorum. Sanırım oda destekliyor.

• quote:

Üzgünüm hocam. Ben geforce now’ı Çok denedim bir hafta önce falan. Uygulama safari tabanlı çalıştığı için klavyeyi tanısa da mouse’u tanımıyor. Bunun için alacaksanız almayın derim, eğer ki word falan kullanıyorsanız alabilirsiniz.

PS4 Kolu almak istiyorum. Sanırım oda destekliyor.

hocam sırf bunun için alacaktım klavye mouse aynı anda bağlı olduğunda çalışmıyor mu mouse hangi oyunlarda denediniz

usb klavye mouse bağlasam çalışır mı acaba

olmuyo hocam sadece cursor çıkıyor mouse ile oynayınca.

bilen ve deneyen arkadaslar varsa yorumları bekle yoksa joystick alman daha mantıklı olacaktır:)
  • quote:

olmuyo hocam sadece cursor çıkıyor mouse ile oynayınca.

bilen ve deneyen arkadaslar varsa yorumları bekle yoksa joystick alman daha mantıklı olacaktır:)

çok sağolun hocam internette de baktım adamın biri usb klavye bağlamış olmamış mecbur gamepad alacağız

aldıgınızda bana bir haber ederseniz sevinirim :) ben de almayı planlıyorum.
  • quote:

aldıgınızda bana bir haber ederseniz sevinirim :) ben de almayı planlıyorum.

çok sağolun hocam aklıma takıldı ondan sormak istedim tekrar :D bazı oyunlarda sanal gamepad seçebiliyoruz ya üstte onun yanında klavye ibaresi de vardı onu seçtiğiniz halde de mi olmadı mouse

seve seve hocam

ben sadece just cause 4'te denedim cidden ama hoştu. 100mbps internet ile hiç takılmadan oynanıyordu, resmen bir laptop gibiydi. ama klavyeyi dediğim gibirahatlıkla okuyor. mouse'u hiçbir türlü oynatmıyor.
  • quote:

ben sadece just cause 4'te denedim cidden ama hoştu. 100mbps internet ile hiç takılmadan oynanıyordu, resmen bir laptop gibiydi. ama klavyeyi dediğim gibirahatlıkla okuyor. mouse'u hiçbir türlü oynatmıyor.

anladım hocam çok teşekkür ederim

• uygun fiyata halettim ben

Targus BT klavye, Türkçe karakterleri olan model 150 TL

Polosmart BT mouse 59 TL

Toplam 209 TL

Daha uyguna varsa yazın fikrimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 20 Aralık 2020; 23:52:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.