İpad 8 klavye mouse bağlama

-
-
bluetooh klavye mouse seti önerisi de alabilirim
-
-
-
Hangi oyunlarda oluyor hocam benim bir bilgim yok, iPad'de klavyeyle oyun oynanıyor mu? Pages, Web Whatsapp günlük isler icin kullanıyorum daha fazla. Rahatsız edecek kadar gecikme yok ben hissetmiyorum bile.
Simdi baktım bunlar saka mı ya 2 ay önce ben bu klavyeyi 130₺'ye falan almistim herkese f/p diye öneriyordum şimdi 280 falan olmus... -
quote:
Orijinalden alıntı: cungalam
Hangi oyunlarda oluyor hocam benim bir bilgim yok, iPad'de klavyeyle oyun oynanıyor mu? Pages, Web Whatsapp günlük isler icin kullanıyorum daha fazla. Rahatsız edecek kadar gecikme yok ben hissetmiyorum bile.
Simdi baktım bunlar saka mı ya 2 ay önce ben bu klavyeyi 130₺'ye falan almistim herkese f/p diye öneriyordum şimdi 280 falan olmus...malasef öyle hocam fotoyu görünce aşırı sevindim tipi çok iyi ama fiyatı görünce sevinç kısa sürdü
hocam normalde çok yazı işim olmuyor benim geforce now için istiyorum bir klavye mouse
-
Ben klavyeyle denedim Just Cause 4 oynadım bir ara gayet güzeldi. Maalesef mouseu tanımıyor oyunlarda. Joystick gerekiyor diye biliyorum. Mouse tanıyorsa hemen simdi oynamaya baslayayım oyunları :) -
hocam rica etsem bir deneme şansızız var mı mouse ve klavyeyi ona göre alıcağımda
-
Üzgünüm hocam. Ben geforce now’ı Çok denedim bir hafta önce falan. Uygulama safari tabanlı çalıştığı için klavyeyi tanısa da mouse’u tanımıyor. Bunun için alacaksanız almayın derim, eğer ki word falan kullanıyorsanız alabilirsiniz.
PS4 Kolu almak istiyorum. Sanırım oda destekliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cungalamÜzgünüm hocam. Ben geforce now’ı Çok denedim bir hafta önce falan. Uygulama safari tabanlı çalıştığı için klavyeyi tanısa da mouse’u tanımıyor. Bunun için alacaksanız almayın derim, eğer ki word falan kullanıyorsanız alabilirsiniz.
PS4 Kolu almak istiyorum. Sanırım oda destekliyor.
hocam sırf bunun için alacaktım klavye mouse aynı anda bağlı olduğunda çalışmıyor mu mouse hangi oyunlarda denediniz
usb klavye mouse bağlasam çalışır mı acaba
-
olmuyo hocam sadece cursor çıkıyor mouse ile oynayınca.
bilen ve deneyen arkadaslar varsa yorumları bekle yoksa joystick alman daha mantıklı olacaktır:) -
quote:
olmuyo hocam sadece cursor çıkıyor mouse ile oynayınca.
bilen ve deneyen arkadaslar varsa yorumları bekle yoksa joystick alman daha mantıklı olacaktır:)çok sağolun hocam internette de baktım adamın biri usb klavye bağlamış olmamış mecbur gamepad alacağız
-
aldıgınızda bana bir haber ederseniz sevinirim :) ben de almayı planlıyorum. -
quote:
aldıgınızda bana bir haber ederseniz sevinirim :) ben de almayı planlıyorum.çok sağolun hocam aklıma takıldı ondan sormak istedim tekrar :D bazı oyunlarda sanal gamepad seçebiliyoruz ya üstte onun yanında klavye ibaresi de vardı onu seçtiğiniz halde de mi olmadı mouse
seve seve hocam
-
ben sadece just cause 4'te denedim cidden ama hoştu. 100mbps internet ile hiç takılmadan oynanıyordu, resmen bir laptop gibiydi. ama klavyeyi dediğim gibirahatlıkla okuyor. mouse'u hiçbir türlü oynatmıyor. -
quote:
ben sadece just cause 4'te denedim cidden ama hoştu. 100mbps internet ile hiç takılmadan oynanıyordu, resmen bir laptop gibiydi. ama klavyeyi dediğim gibirahatlıkla okuyor. mouse'u hiçbir türlü oynatmıyor.anladım hocam çok teşekkür ederim
-
uygun fiyata halettim ben
Targus BT klavye, Türkçe karakterleri olan model 150 TL
Polosmart BT mouse 59 TL
Toplam 209 TL
Daha uyguna varsa yazın fikrimiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 20 Aralık 2020; 23:52:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X