Şimdi Ara

iPad 4 Retina - Wifi - 16 Gb 799TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün yazmıştım ama konunun kopyası silinmiş.
    799 TL - %11 elektronik indirimi = 711
    711 - 11 pepsi = 700 (evet bende kabul etti)
    700- 55 TL cardfinans = 645 TL
    645 - 10 TL avantajix (700*0.016) = 635
    635 - 3.5 TL (n11 alışveriş puanı) = 631.5 TL

bunun yanında 77 TL'lik çek verecek şimdi, kabul ediyorsanız bunu da çıkartayım;
    631 -77 = 554 TL, 9 taksit...

İki tane yorum var satıcıda, birisi 5 yıldız, diğeri 1 yıldız. Adamlarla mesajlaştım, ürünün sıfır olduğunu ısrarla söylüyorlar. Sitelerinde iPad kiralama yapıldığı söyleniyor. Eğer dedikleri doğruysa süper bir alışveriş oldu. Sıfır olmasa bile iade etmeyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kaçan balık büyük olur

http://www.n11.com/apple-retina-ekranli-ipad-mini-wi-fi-me279tua-16gb-gumus-P32702686

http://www.n11.com/apple-ipad-mini-retina-wi-fi-16gb-uzay-grisi-P33030446

Ben dün fark ettim bir tane kendime aldım forumdan haber verdim iki kişide bu sayade aldılar kendi sitesinde stokları sıfırladı hepsini n11 aracılığıyla sattı herkes için iyi bir ticaret oldu ikinci elleri 750 den aşağı değil birde retina.

• Alan arkadaslar durum nedir sipariş verilir mi? Öğrenciyim ihtiyacım var kaçırmak istemiyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini retinadan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

dün yazmıştım ama konunun kopyası silinmiş.
    799 TL - %11 elektronik indirimi = 711
    711 - 11 pepsi = 700 (evet bende kabul etti)
    700- 55 TL cardfinans = 645 TL
    645 - 10 TL avantajix (700*0.016) = 635
    635 - 3.5 TL (n11 alışveriş puanı) = 631.5 TL

bunun yanında 77 TL'lik çek verecek şimdi, kabul ediyorsanız bunu da çıkartayım;
    631 -77 = 554 TL, 9 taksit...

İki tane yorum var satıcıda, birisi 5 yıldız, diğeri 1 yıldız. Adamlarla mesajlaştım, ürünün sıfır olduğunu ısrarla söylüyorlar. Sitelerinde iPad kiralama yapıldığı söyleniyor. Eğer dedikleri doğruysa süper bir alışveriş oldu. Sıfır olmasa bile iade etmeyebilirim.

dün forumda ben yorum yazmıştım. N11 deyorum yapanda benim, bana gelen ürün jelatinli açılmamış kutulu faturalı, hiç bi problem yok. diğer olumsuz yorumuda kaldırdılar zaten:)

• Onaylanan var mı ipad siparişi?
  • N11'de 3 gün önce fotopazar satıcısından ipad mini retina almıştım bu gün reddetmiş siparişi. Ben aldıktan sonra da bir kaç kez daha aynı ürünü satmıştı. Bu ne ciddiyetsizlik ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

N11 gibi sitelerin nasıl çalıştığını bilmeyen arkadaşlar, gelip burada olumsuz yorumlar yapıp belki de insanların fırsattan yararlanmasına engel olmuşlar.
    N11'den aldığınız herhangi bir üründe eğer içinize sinmeyen birşey olursa hemen iade edebiliyorsunuz. N11 siz onay vermeden ödedeğiniz parayı satıcıya aktarmıyor. Elimizde böyle imkanlar varken kullanmamak ve diğer arkadaşları korkutup kaçırmak biraz abes kaçıyor.
    Artık devir değişti. İnternetten alışveriş yaparak, gidip mağazadan alışveriş yapmaktan çok daha fazla haklara sahip oluyoruz. Herhangi bir mağazadan elden satın alacağımız cep telefonunu, paketi açtıktan sonra iade edemeyiz. Ancak internetten satın alırsak sanıyorum 7 gün içinde (gün sayısını tam hatırlamıyorum) koşulsuz olarak iade hakkımız var. Yeterki alacağımız site güvenilir olsun. Burada da zincir mağazalar, HB, Hızlıal gibi siteler ve ödeme garantileriyle N11, Sanalpazar gibi siteler öne çıkıyor.

Ticaret kanununun son haline göre, internet alışverişlerinde koşulsuz iade hakkı 14 gün. Ayrıca internetten alışveriş yapmak, kart güvenliği açısındanda da mağazadan alışveriş yapmaktan daha güvenli. Online alışverişte bilgileriniz mağaza personeline değil doğrudan bankaya iletilir ve doğrulanır. Üstelik bu işlem artık BKM Express, Paypal vb. ödeme yöntemleri ile daha da dertsiz hâle geldi. Hala internetten alışveriş yapmaya güvenmeyen insan, mağazalar tarafından kazıklanmaktan, hor muamele görmekten, aldatılmaktan zevk alan insandır.

https://eksisozluk.com/n11-com-rezaleti--4469863

bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: muuzoo

N11'de 3 gün önce fotopazar satıcısından ipad mini retina almıştım bu gün reddetmiş siparişi. Ben aldıktan sonra da bir kaç kez daha aynı ürünü satmıştı. Bu ne ciddiyetsizlik ya!

bizimde retine gitti boşa .Terbiyesiz anlaşılan niye satıyon neden iptal ediyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muuzoo

N11'de 3 gün önce fotopazar satıcısından ipad mini retina almıştım bu gün reddetmiş siparişi. Ben aldıktan sonra da bir kaç kez daha aynı ürünü satmıştı. Bu ne ciddiyetsizlik ya!

Haftasonu ben de Ipad 4' ü aynı satıcıdan almıştım ve pazar akşamı o iptal etmeden ben iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 22 Ekim 2014; 11:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Daha geçen ay sıfır air'ı kampanya ile 850 tl'ye aldım bence bekleyin air 2 satışları başlayınca air'da ucuzlayacaktır. Birde kullanılmış ürüne 800 tl vermeyin.

Nerden aldınız

• Ben ürünü aldım sorunsuz ve kullanıyorum.. 645 tl ye geldi ve 70 tl cek gelecek bence cok mantıklı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.