Şimdi Ara

İpad 4 Pil Ömrü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba , ben ipad 4 kullanıyorum ve 3g de bulunuyor ipadimde. Fakat pil ömrüyle ilgili bir sıkıntım var . İpad i dün gece şarja bıraktım sabah çıkarttım % 100 dü ve sabah 1 saat girdim şarj 80 civarı kaldı sonra akşam 2 - 2,5 saat civarı girdim %30 civarı kaldı yani 2 saat desek 4 saat pil ömrü mü oluyor ? Anlamadım arkadaşlar alırken 9 saat pil ömrü bulunduğu söylendi ama maksimum 5 saati görebildim. Ama belirteyim 3G veya wifi açık oluyor ve çok oyun oynuyorum. Ve şarjda iken kullanıyorum. Ve başta da dediğim gibi gece şarja bırakıyorum bunlarda pil ömrünü azaltıyor olabilir mi ? Azaltıyorsa bunun düzelme gibi bir şansı var mı ? Daha garantisi devam ediyor aslında daha sadece 1 aylık daha 23 ay garantisi var şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3g ve wifi şarjı sömürür bide yanında oyun oyun oynuyomuşsunuz zaten. ha bide şu var yanlış bilgi söylemeyeyim ama uzun süre şarjda durması pilin ömrünü kısaltır diye biliyorum.
  • 3g asiri sarj tuketir cok oyun oynuyormussun bence normal sarj durumun. fulle sadece wifi ile nette dolas oyle dene birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendiniz de söylemişsiniz çok oyun 3g ve wi fi açık. normal bence.
  • Li-on pil oldugu icin pile bişey olmaz diye biliyorum telefon tamamen sarj olunca sarjı otomatik kesiyor diye biliyorum

• Arkadaşlar ama aşırı yiyor ayrıca bende şarj fullendikten sonra durduğunu biliyorum fakat sizce ipad şarjdayken kullanmak gerçekten pil ömrünü kısaltın mı ? Birde ipad in ısınması normal mi ? Çünkü aşırı fazla kullanıyorum ve ısırdığında pek önemsemiyorum ? Son olarak pil ömrüm azaldıysa eski haline gelme gibi bir olasılığı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadi70

Arkadaşlar ama aşırı yiyor ayrıca bende şarj fullendikten sonra durduğunu biliyorum fakat sizce ipad şarjdayken kullanmak gerçekten pil ömrünü kısaltın mı ? Birde ipad in ısınması normal mi ? Çünkü aşırı fazla kullanıyorum ve ısırdığında pek önemsemiyorum ? Son olarak pil ömrüm azaldıysa eski haline gelme gibi bir olasılığı var mı ?

İpadim yok 4s kullaniyorum ben full sarji 2 saatte oyunla bitiriyorum. Asphalt7 ile. 3g ile surekli dolassam 4 5 saatte biter gecmez kesinlikle. İsinmaya gelince elimi yakacak kada isiniyor abartmiyorum. Daha bi sorun yasamadim. Cok isinma pil omrunu azaltiyor lion pilin en buyuk dusmani isi deniyor fakat 1 ayda olducrek kadar degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    3 yıl önce açıldı
    12 mini batarya sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_75698551/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 28 Mayıs 2013; 11:35:10 >
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba , ben ipad 4 kullanıyorum ve 3g de bulunuyor ipadimde. Fakat pil ömrüyle ilgili bir sıkıntım var . İpad i dün gece şarja bıraktım sabah çıkarttım % 100 dü ve sabah 1 saat girdim şarj 80 civarı kaldı sonra akşam 2 - 2,5 saat civarı girdim %30 civarı kaldı yani 2 saat desek 4 saat pil ömrü mü oluyor ? Anlamadım arkadaşlar alırken 9 saat pil ömrü bulunduğu söylendi ama maksimum 5 saati görebildim. Ama belirteyim 3G veya wifi açık oluyor ve çok oyun oynuyorum. Ve şarjda iken kullanıyorum. Ve başta da dediğim gibi gece şarja bırakıyorum bunlarda pil ömrünü azaltıyor olabilir mi ? Azaltıyorsa bunun düzelme gibi bir şansı var mı ? Daha garantisi devam ediyor aslında daha sadece 1 aylık daha 23 ay garantisi var şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Pil süresinin 9 saat gittiği dogru ancak ekran ışığının yarıda olması gerekiyor ve ekran ışığı yarıda olsa bile 3g açık şekilde yine 9 saat gitmez bence ekran ışığınız tamamen açıksa pil süreniz normal

• Yalnız arkadaşlar apple 4g lilerin 9 saat kullanılabileceğini özellikle belirtirken sadi70 arkadaşımız maksimum 5 saat civarında bitirmiş sizce tuhaf değil mi nasıl normal olur bence problem var çünkü apple 9 saat kullanım ömrü biçmiş wifi + 4g ler için siz normal diyorsunuz TUHAF...
    BENDE 4g li düşünüyorum şimdi o da maksimum 5 saat mi gider sizin hesabınıza göre? bence servise ver.

• Bence pil normal degil cabuk bitiyor bende ipad 3+ 4g kullaniyorum bu kadar cabuk bitmiyor oyun oynarsam 6 bck 7 saat dayanaiyor oyun oynamazsan 9 saat internete girebiliyorum.

• teknik özelliklerine yanlış hatırlamıyorsam hücresel veri ağına girerek, 9 saat kadar dayandığı yazıyordu . oyun oynanırsa bu süre düşecektir tabi. Bence oyun oynamadan sadece internete girerek video izleyerek falan bir test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

teknik özelliklerine yanlış hatırlamıyorsam hücresel veri ağına girerek, 9 saat kadar dayandığı yazıyordu . oyun oynanırsa bu süre düşecektir tabi. Bence oyun oynamadan sadece internete girerek video izleyerek falan bir test edin.

Bende tam bunu söyleyecektim.

• Bende ipad 4 wifi var 10 saat kullanıyorum sarj sıkıntım yok 3g olsa bile o kadar düşmemesi lazımdı şarjda kullanmak doğru değil aslında ısınma ile birlikte pil ömrünü azaltır sendede azaltmış gibi görünüyor gece sarja bırakmanda bir sakınca yok dolunca otomatik kesiyor zaten sarjı bende sabah sarjdan aldım yaklaşık 4 saat kullandım %84 şuan

• ipad 4 Wi-Fi + 3G kullanıyorum, kullanıma göre 4 saatte de biter, 10 saatte gider. Bu çok ucu açık konu, burada tartışmak zaman kaybı.

Aldığınız günkü duruma göre çok büyük farklar varsa servise başvurmakta fayda var.
  • Bence NORMAL.
    Soyleki bu 9-10saat calisma Apple her urunde yaziyor.
    Ipad Mini-ipad 2-ipad 3-ipad 4 hatta ipod Touch 5G de 9saat kullanim 5-6saat video izleme yaziyor.

Urunun yazilan degere ulasmasi yani 9-10saat gitmesi mumkun ama 3G kapali iken veya Kullanilmiyor iken bu mumkun olur.

Cihaz+Wifi olursa 9-10saat lik omur 7saate duser

Cihaz+3G kullanilirsa bu kullanim suresi 5saat gitmesi gerekli birde ustune oyun oynuyorum yazmissiniz e daha ne bekliyorsunuz ki?

3G zaten wifi dn daha fazla sarji bitiriyor bunu herkes biliyor.!!!

Oyun oynamak ta haliyle etkiler sarji kullanim suresi

Wifide etkiler sonucta;
    #Kullanim Ornegi 1:
    -Oyun oynamayip sitelerde forumlarda Wifi ile gezinirseni 7saati ancak gorursunuz

#Kullanim Ornegi2:
    -3G ile kullanirsaniz wifiden daha fazla pil-batarya tuketecek 5saa anca calisir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.