Bildirim
iPad 4' de ios 9.3.3 kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Dostum selam,
Bunu bende çok merak ediyorum, herhangi bir şey bulabildin mi bu konuyla ilgili.
Bilgi verebilir misin?
teşekkürler._____________________________ -
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgiye sahip olan yorumlayabilir mi ?
teşekkürler_____________________________ -
benim ipad 4 retina 7.1.2 de gayet memnunum 9.3.3 yükleyip sıkıntı yaşamak istemiyorum böyle gayet stabil. bence sizde macera aramayın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevap gelmeyince kimseden ipad 4'üme risk alıp yükledim ios 9.3.3.'ü.
2012 den beri ios 6'yı kullanıyorum. Ondan sonra tabi ki biraz daha yavaşladı ama rahatsız edecek kadar değil.
Son zaman google translate programını bile kullanamıyordum şimdi tüm programlar güncel.
Sorun olarak nitelendirdiğim iki şey var:
Biri program arası geçişler. Bu oldukça yavaşladı, gesturelar yada home buttonuna iki kere tıklatarak geçmek yerine ana ekrana dönerek programı açmak daha hızlı geliyor.
Diğer problemde sadece facebook oldukça geç açılıyor. 13 saniye!
Bunlar dışında pek bir problem yok. Kullanamadığım pek çok programı tekrar kullanıyorum. Çoğuda gayet iyi ve stabil çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loopiss -- 3 Ağustos 2016; 14:26:18 >_____________________________ -
Ben kullanıyorum. Bir sıkıntım yok. Memnunum. _____________________________ -
9.3.3 sonrası iPad 4 cihazınızdaki artılar ve eksiler konusunda sizde deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnztrk -- 15 Ağustos 2016; 11:20:43 >_____________________________ -
Zaten konu iptal olmuş ama başka arkadaşlara faydası olsun. Kuzenimde 4 var, 9.3.4 şuan. Cihaz yağ gibi değil tabi ama stabil çalışıyo. 11 e kadar yolu olan bir cihaz ipad 4 bence. Düşük sürümde uygulamasız kalmaktan çok daha iyi biraz yavaş kullanmak çünkü ipad uygulama olmadan çok kullanışlı bir cihaz olmuyo. Geçeni üzmez yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . -
Eksi bulamiyorum dogrusu.
ios 6'dan yavas. 7'ye gectigimde cok posman olmustum. O yuzden daha fazla update yapmama karari almistim. Ama 9'a gecince hayretle fark ettim ki, 7 den yavas degil, hatta daha stabil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt