Şimdi Ara

iPAD 2018 ve sonrası için good notes ve notability uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnceleme videolarının linkleri aşağıdadır.
    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır iPad 2018 ve apple pencil kullanıyorum. okulda derslere not alabilmek için araştırmalarımın sonucunda Good Notes ve Notability isimli iki uygulama keşfettim ve satın aldım. bir hayli yazı yazdım ve bu uygulamaların birbirlerine göre farklarını göstermek ve bu uygulamalar hakkında bilgi edinmek isteyenleri aydınlatmak adına bu iki uygulama hakkında inceleme ve karşılaştırma videoları çekmek gibi bir düşüncem var. iki uygulamanın bana göre birbirine göre bir çok farkı ve avantajları mevcut. sizce böyle bir girişim Türkiye'de rağbet görür mü? çektiğime değer mi? sizlerden kıymetli görüşlerinizi bekliyorum.

Karşılaştırması yapılacak uygulamalar: Good Notes , notability(el yazısını normal text biçimine çeviren özelliği ile beraber)
    GOODNOTES 4 tanıtım videosu eklenmiştir. Notability ise gelecek günlerde sizlerle olacak...

GOODNOTES TANITIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Nisan 2020; 15:0:28 >

• ben de ikilemde kaldım hangisini alsam diye. ucuz değiller ve uygulamaları deneme şansım yok. pişman etmez iki uygulama da ama hangi özellikler var merak ediyorum. video olmasa bile buradan bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Buradaki farklılıklardan da görülebileceği üzere, notability daha fazla özellik sunuyor. En önemli avantajı, ses kayıt özelliğine sahip olması. Ayrıca notları aynı anda 2 farklı pencerede görüntülebiliyor olmak da goodnotesta olmayan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Ben notability satın aldım. Ancak elle yazılan yazıları texture haline çevirme özelliğini ana programdan kaldırmışlar, paralı halde sunmuşlar. Google drive ile de otomatik senkronizasyon yapabiliyorsunuz. İcloud senkronizasyon zaten her iki uygulamada da mevcut.

İkisinin fiyatı da birbirine yakın.

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Testfly diye uygulama var her ikisini de test edebilirsiniz sanırım 1 ay kullanım veriyordu ben öyle test etmiştim.google a testfly notability şeklinde yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.