Şimdi Ara

Ipad 2'yi Türkiye'den alanlar Acill!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ipad 2 aldım bugün mediamarkttan bilkomun karton kutusunun içindeydi ürün ve onun içinde de bildiğimiz ipad2 kutusu vardı yanlız bilkom kolisinin üstü bantlıydı fakat ipad2 nin kutusunda ambalaj yoktu, ve ipad i ilk açtığımda itunes'a bağlayın diyordu sarjıda yüzde 70-80 civarındaydı. bu ürün kullanılmış falan olamaz değil mi? içime kurt düştü oradan da alanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Ben İstinyePark Darty'den aldım. Benim iPad'de karton kutunun içindeydi ama ekstradan iPad kutusunda da ambalaj vardi. Şarj ise sizinki gibi %80'deydi.
  • Ben İngiltereden aldım üstünde ambalaj yoktu benimkininde ve şarjı o seviyelerdeydi. Merak etmeyin içiniz ferah olsun :) Güle güle kullanın
  • Bende de kutunun ambalajı vardi.
  • teşekkürler arkadaşlar ordaki cihazların hepsi öyleymiş galiba. ayrıca eğer açılmış olsa itunes a bağla yazısı çıkmaz dediler. neticede bugün gelen cihazada kimse hemen restore atıp vermez herhalde
  • Ümraniye MM dan aldım, jelatinliydi.
  • Problem olacak bir durum yok, asagi yukari hepsi %70-80 arasinda sarjli geliyor, amerikadan aldigim ipad 2 de bugun aldigim da ayni sarj oranlarindaydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar. açılmadı diyorlarsa öyledir artık bu saatten sonra yapacak birşey yok...
  • Sıfır iPad %66-67 şarjla açılır.
    2 tane iPad (1), 1 tane iPad2 satın aldım, ilk ben açtım.
    Sarı kolinin iki amacı var... İçine Türkçe kılavuzu koymak ve ek koruma.
    Ama beyaz iPad orjinal kutusu, şeffaf plastikle sarılıdır.
    O yoksa "keşke" anında değiştirseydiniz.
    Kusura bakmayın ama ben "kesin sıfır" diyemem o cihaza.
  • Vatan bilgisayardan aldım,garanti için kutuyu açtılar.Öncelikle kahverengi karton koruyucu kutunun üzerinde bir band vardı ve Tr'de yapıştırılmıştı,içine kullanım kılavuzu konmak için yapıştırılmış o kesildi,içinden çıkan ipad2 beyaz kutu plastik vakıumlu folyada idi ve eleman kesip folyayou soydu kutuyu açtı içinden ipad çıktı,altında yine benimki 3g olduğundan bir zarf zarfın içinde de sim kart yuvasını açmak için ataş gibi birşey,iki adet apple sticker çıktı ayrıca kutuda iki parça halinde sarj ünitesi ve usb kablosu çıktı.Bunundışında birşey yoktu,açıp itunes a bağlanın yazısını gördükten sonra kutu tekrar toplanıp bana verildi,gelir ghelmez azıcık karıştırınca şarja taktım 12 saat ellemedim..İyice bitene kadar kullanıp bu iyice doldur boşalt işini 2-3 kez yapacağım, bence aletin pili tam anlamıyla açılmış oluyor.Halen bu şekilde sarja başladığım ve sonra istediğim gibi şarj ettiğim nokia n82 üçüncü yılını doldurdu ve pil 3 günden fazla gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer demir

Vatan bilgisayardan aldım,garanti için kutuyu açtılar.Öncelikle kahverengi karton koruyucu kutunun üzerinde bir band vardı ve Tr'de yapıştırılmıştı,içine kullanım kılavuzu konmak için yapıştırılmış o kesildi,içinden çıkan ipad2 beyaz kutu plastik vakıumlu folyada idi ve eleman kesip folyayou soydu kutuyu açtı içinden ipad çıktı,altında yine benimki 3g olduğundan bir zarf zarfın içinde de sim kart yuvasını açmak için ataş gibi birşey,iki adet apple sticker çıktı ayrıca kutuda iki parça halinde sarj ünitesi ve usb kablosu çıktı.Bunundışında birşey yoktu,açıp itunes a bağlanın yazısını gördükten sonra kutu tekrar toplanıp bana verildi,gelir ghelmez azıcık karıştırınca şarja taktım 12 saat ellemedim..İyice bitene kadar kullanıp bu iyice doldur boşalt işini 2-3 kez yapacağım, bence aletin pili tam anlamıyla açılmış oluyor.Halen bu şekilde sarja başladığım ve sonra istediğim gibi şarj ettiğim nokia n82 üçüncü yılını doldurdu ve pil 3 günden fazla gidiyor..

bunlara hiç gerek yok. İçinden çıkan şarjı bitirin ve tekrar şarj edin. Pil teknolojisi artık gelişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer demir

Vatan bilgisayardan aldım,garanti için kutuyu açtılar.Öncelikle kahverengi karton koruyucu kutunun üzerinde bir band vardı ve Tr'de yapıştırılmıştı,içine kullanım kılavuzu konmak için yapıştırılmış o kesildi,içinden çıkan ipad2 beyaz kutu plastik vakıumlu folyada idi ve eleman kesip folyayou soydu kutuyu açtı içinden ipad çıktı,altında yine benimki 3g olduğundan bir zarf zarfın içinde de sim kart yuvasını açmak için ataş gibi birşey,iki adet apple sticker çıktı ayrıca kutuda iki parça halinde sarj ünitesi ve usb kablosu çıktı.Bunundışında birşey yoktu,açıp itunes a bağlanın yazısını gördükten sonra kutu tekrar toplanıp bana verildi,gelir ghelmez azıcık karıştırınca şarja taktım 12 saat ellemedim..İyice bitene kadar kullanıp bu iyice doldur boşalt işini 2-3 kez yapacağım, bence aletin pili tam anlamıyla açılmış oluyor.Halen bu şekilde sarja başladığım ve sonra istediğim gibi şarj ettiğim nokia n82 üçüncü yılını doldurdu ve pil 3 günden fazla gidiyor..

Yeni nesil pillerde öyle birşeye ihtiyaç yok eskiler gibi.
    Hatta lithium ion pillerin %0'a kadar deşarj edilmesi sakıncalıdır.
    Yinede sen bilirsin, benim söylemem birşey değiştirmeyecek nasılsa, güle güle kullan.
    Vaktin olunca internet ansiklopedilerinden lithium ion pilleri araştır biraz Muzaffer Bey.

• Bende dun apex dan aldim sarj yuzde 80 civari idi ama o normal diye biliyorum ben. Ayrica benimkinde ambalaj vardi.
  • Ben Vatandan aldım ipad kutusunda da ambalaj (jelatin) vardı. şarj %80-85 di diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.