Şimdi Ara

Ipad 2 veya mini yorumlari ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ucuz yollu sadece nette dolasmak icin ve arada oyun oynamak icin ipad almayi dusunuyorum cogunlukle is yerinde kullanmak icin dusunuyorum . Bu yuzden dolayi 3g li model dusunuyorum . O yuzden dolayi ikinci el ipad 2 veya mini dusunuyorum bunlarin 2.el fiyatlari ne durumdadir ? Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim icin butcem yok yani fazla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 25 Şubat 2013; 11:44:57 >

• Yorumlara acigim :)
  • Beyler yok mu düsünceleriniz :)
  • Vaporların kenarında sünger var hocam ben 2 ay kullandım çok memnundum. Tek sıkıntı dock gibi aletlere takmak için çıkarılması gerekmesi maalesef. Yani denemedim ama mutlaka öyledir çünkü başka bir şekil alıyor cihaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Vaporların kenarında sünger var hocam ben 2 ay kullandım çok memnundum. Tek sıkıntı dock gibi aletlere takmak için çıkarılması gerekmesi maalesef. Yani denemedim ama mutlaka öyledir çünkü başka bir şekil alıyor cihaz hocam
    Uyku sersemligiyle yanlis anlamisim pardon beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 26 Ocak 2013; 10:03:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bumberlede docka takılmaz ki cihaz. İncecik silikon kılıfla bile olmuyo docka. Dock kullanmak istiyosan kılıf kullanamazsın.

• Bumper kolayca çıkar ama vapor ı özel alyan anahtar ile sökebilirsin.Yani bumper sıkıntı yaratmaz,gerektiğinde çıkartırsın.vapor içinde sökme aparatını yanında taşırım dersen sorun olmaz ikiside.sökmesi 1 dk bile almıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyku sersemligiyle yanlis anlamisim pardon beyler,Vaporlari dock degil normal sarj aletiyle sarj edebiliyormuyuz yani alt girisin bulundugu bolge acik mi yok komple kapalimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Uyku sersemligiyle yanlis anlamisim pardon beyler,Vaporlari dock degil normal sarj aletiyle sarj edebiliyormuyuz yani alt girisin bulundugu bolge acik mi yok komple kapalimi ?

Selam,
    Evet açık. Hatta orjinal kulaklık dahi sorunsuz girip çıkıyor. 2 yıldır 2 tane farklı orjinal vapor kullanıyorum. 3-4 ayda bir toz temizliği için çıkartıp değiştiriyorum. Urban chamo modelinde cihazın arkası için ilave sticker mevcut. Yapışmasında en ufak bir azalma olmadı daha. Telefonu büyültüyor ama ben memnunum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: callandor

quote:

Uyku sersemligiyle yanlis anlamisim pardon beyler,Vaporlari dock degil normal sarj aletiyle sarj edebiliyormuyuz yani alt girisin bulundugu bolge acik mi yok komple kapalimi ?

Selam,
    Evet açık. Hatta orjinal kulaklık dahi sorunsuz girip çıkıyor. 2 yıldır 2 tane farklı orjinal vapor kullanıyorum. 3-4 ayda bir toz temizliği için çıkartıp değiştiriyorum. Urban chamo modelinde cihazın arkası için ilave sticker mevcut. Yapışmasında en ufak bir azalma olmadı daha. Telefonu büyültüyor ama ben memnunum açıkçası.

Yani cihazin uzerinde vapor varken sarj edebiliyoruz hocam yanlis anlamamisim demi :) tamam kesin vapor alicagim cok hosuma gidiyor siyah kirmizi modelini alicam dun ebayda dolanirken gordum bide vaporun orjinal olup olmadigini nasil anlariz :) sizin onerileriniz var mi vapor modellerinden :)

Olmadi bi tanede bumper alirim degistire degistire kullanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 26 Ocak 2013; 11:03:47 >

• quote:

Yani cihazin uzerinde vapor varken sarj edebiliyoruz hocam yanlis anlamamisim demi :) tamam kesin vapor alicagim cok hosuma gidiyor siyah kirmizi modelini alicam dun ebayda dolanirken gordum bide vaporun orjinal olup olmadigini nasil anlariz :) sizin onerileriniz var mi vapor modellerinden :)

Siyah kırmızısı güzel bende hem ondan hem de grisinden vardı. Şöyle bir dezavantaj da var. Kulaklık girişine takacağın tüm kablolar ince olmalı, yani apple kulaklığın ucu kalınlığında. Kalın olunca yontmak zorunda kalıyorsun :) Ben de ondan kurtulmak için 2 dolara dealextremden kulaklık çoğaltıcı aldım. O rahat giriyor ben de ona takıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Selam,

Selam,
    Doğrudur. Orjinal şarj cihazı ile sorun yaşamazsınız. Kılıfın orjinalliği konusunda en sağlamıwww.elementcase.com dan almak. 3 günde falan FedEx ile geliyor. Bazen iyi indirimler yapıyorlar, takip etmek gerekli sürekli. Tek sorun kargo masrafı. Orjinal takıntınız yoksa Türkiye'de de satan vardı; hatta bu forumun bir yerlerinde var bağlantısı. Oradan alıp deneyebilirsiniz. Daha önce söylediğim gibi cihazı büyültüyor. Boş yere 150TL kaçmasın :)

• quote:

Selam,
    Doğrudur. Orjinal şarj cihazı ile sorun yaşamazsınız. Kılıfın orjinalliği konusunda en sağlamıwww.elementcase.com dan almak. 3 günde falan FedEx ile geliyor. Bazen iyi indirimler yapıyorlar, takip etmek gerekli sürekli. Tek sorun kargo masrafı. Orjinal takıntınız yoksa Türkiye'de de satan vardı; hatta bu forumun bir yerlerinde var bağlantısı. Oradan alıp deneyebilirsiniz. Daha önce söylediğim gibi cihazı büyültüyor. Boş yere 150TL kaçmasın :)

Bence de açıkçası 150 TL çok fazla. Kılıf bayağı büyütüyor hocam. Yatarken tek el rahat kullanamıyorsunuz. Kullanışlı bir ürün olsa verilir ama maalesef sadece çok güzel görünen ve sağlam bir kılıf ;) Eğer ben 4S almazsam size gri kılıfı sanalpazardan 25 e satabilirim hocam. 1. Sınıf replika zaten :) Ya da kutusu açılmamışlara bakın 40-50 lira civarı sanırım gg sp gibi yerlerde Ama 150 vermeyin bence :)

• Ne 150 lirami yok artik beyler ebayda ben 15 dolara gordum ondan dolayi vapor almayi dusundum fiyatlar o durumdaysa alman yani alamam imkanim yetmez guzel hos ama 150 lira bence cok onun yerine ebayda 3 5 dolarlik bumperlerden alirim daha iyi bunlarin orjinalle yan sanayi arasinda ne fark varki beyler sonucta kilif degil mi :/

• Şu iki kılıfıda beyazda kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Şu iki kılıfıda beyazda kullanıyorum

Soldakini nerden aldiniz hocam fiyati nedir :)

• quote:

Ne 150 lirami yok artik beyler ebayda ben 15 dolara gordum ondan dolayi vapor almayi dusundum fiyatlar o durumdaysa alman yani alamam imkanim yetmez guzel hos ama 150 lira bence cok onun yerine ebayda 3 5 dolarlik bumperlerden alirim daha iyi bunlarin orjinalle yan sanayi arasinda ne fark varki beyler sonucta kilif degil mi :/

Bende Vapor element case var orjinale yakın kalitede nerede ise bi kere taktım fakat telefonu biraz büyük gösterdi o yüzden söktüm isterseniz size satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Ne 150 lirami yok artik beyler ebayda ben 15 dolara gordum ondan dolayi vapor almayi dusundum fiyatlar o durumdaysa alman yani alamam imkanim yetmez guzel hos ama 150 lira bence cok onun yerine ebayda 3 5 dolarlik bumperlerden alirim daha iyi bunlarin orjinalle yan sanayi arasinda ne fark varki beyler sonucta kilif degil mi :/

Bende Vapor element case var orjinale yakın kalitede nerede ise bi kere taktım fakat telefonu biraz büyük gösterdi o yüzden söktüm isterseniz size satabilirim

Orjinalle yan sanayi arasinda ne fark varki ?

• quote:

Vapor çakması çok dostum orjinalinden farkı kalite diyorlar,merak ediyorsan al denersin,kabalaştıracağını düşünüyorsanda alma,ince TPU tipi kılıflar var şeffaf rengarenk ben onlardan aldım mesela( aliexpress,dx,buyincoins ) gibi sitelerde istemediğin kadar var,sıkıldıkça değiştir rengini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Orjinalle yan sanayi arasinda ne fark varki ?

yan sanayi çinde yapılmış oluyor işte :) orjinalini hiç görmedim ama bunu bana orjinal diye verselerdi inanırdım o denli kalitesi var sanki :)) Alimünyum hafif telefonu gayet güzel sardı ve sağlamlığını hissettirdi neredeyse ama ben onu hanım kullansın diye takmıştım eline biraz büyük geldi:)) O yüzden söktüm kenarda duruyor 15TL ye verebilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.