Arkadaşlar iphone 4s imi bilgisayara bağladığımda uygulamaları otomatik eşzamanlıyor bir sıkıntı yok fakat ipad2 yide bilgisayara bağladığımda iphone indirdiğim tüm uygulamaları otomatik ipad2 de içine atıyor bunu nasıl engelleyebilirim. 2 cihazdada farklı hesaplarım açık. İtunesda ne ayarı yapmam lazım ipade kurduklarımı ve iphone kurduklarımı bir birine atmamaları için?
bir bilen yokmu ?
aynısı bendede oldu.çözemedim..bilen birisi cevaplarmı?
hocam ayarlardan otomatik indirmeler i kapatin duzelmesi gerek
yok yani olmuyor ayarlar dediğiniz yer itunesta nerede açık şekilde anlatırsanız sevinirim. Ne zaman bir cihazı taksam öbürnün applicationlarıda ona geçiyor eş zamanlama ile..
Sitedeki en büyük problem!
Arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum bir sorunu olan arkadaşlara bazen hiç yardımcı olunmuyor örnek olarak şu benim açtığım topic. Ama onun dışında binlerce saçma topice yorum yapılıyor. iphone beyazmı alsam siyahmı. gibi sorular sayfalarca yorumlar görüyor çok mantıksız değilme ne alırsan al kardeşim. Ama bi sorunu olan biri yorum hiç alamıyor. Nerede o yok iphonunu siyah değil beyaz al diye yada iphonumu sağ ceptemi taşımalı sol ceptimi topiclerine yorum yapan 10 larca arkadaş?
ipadi bagladıktan sonra atılmasını istemediğiniz uygulamaların tikini kaldırıp uygula dediniz mi ? ama bundan sonrada iphone nu takınca tiki olmayanları sılıyor sanırım ?
Aynı itunes ile iphone yönetenler vardı ama ipad var mıydı bilmiyorum bakınayım bi. kardeşimin 3G ile benım 4 karısmasın diye farklı oturumlar olusturarak ıtunes kurdum srun olmadı. sizde ipad için farklı bir oturum acabilirsiniz durumu çözene kadar yani cok can sıkıcı ise.
zaten öyle ipad hesabım ayrı iphone hesabım ayrı. Hesaplara giriş bile yapmasam takar takmaz başlıyor atmaya :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme