Şimdi Ara

iPad 2 ekran koruyucusu yeni iPad'e olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki hafta içi yeni ipad alacağım. Turkcell'de yeni ipad için ekran koruyucusu büyük ihtimalle yoktur. iPad 2 ekran koruyucusu olur mu yeni iPad'e?

• Bilgisi olan yok mu?
  • oluyor hocam bende öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

oluyor hocam bende öyle yaptım.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Arkadaşlar daha önce hiç ekran koruyucusu kullanmadım elektronik aletlerimde, fakat gözüm gibi bakmama rağmen ipad 1'im de çok başım ağrııştı bu yüzden. Şimdi yeni ipad alıyorum bende 1 hafta sonra gelicek, sormak istediği şey şu, çok sırıtıyor mu ekran koruyucuları? köşesinin falan kalkıp sinir ettiği ya da home tuşunun falan oturmadığı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Arkadaşlar daha önce hiç ekran koruyucusu kullanmadım elektronik aletlerimde, fakat gözüm gibi bakmama rağmen ipad 1'im de çok başım ağrııştı bu yüzden. Şimdi yeni ipad alıyorum bende 1 hafta sonra gelicek, sormak istediği şey şu, çok sırıtıyor mu ekran koruyucuları? köşesinin falan kalkıp sinir ettiği ya da home tuşunun falan oturmadığı oluyor mu?

ben bütün dokunmatik cihazlarda ekran koruyucusu kullanıyorum. Düzgün yapılması halinde varlığı bile anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

hocam hiç sırıtmaz ben ilk aldığım gün hemen ekran koruyucu taktırıyorum . çünkü ufak tefk çiizkleri önlüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ön ekran koruyuclarda hiçbir sorun yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.