Şimdi Ara

İpad 2 den anlayanlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eşime ipad 2 alacağım hediye bir kaç kişi ile anlaştım. Biraz dan bakmaya gidicem ancak sizlere sorum var. ipad 2 yurt dışı alıyorum fiyat olarak sıfır cihaz 1300 -1200 gibi sizce nasıl 16 gb. lık wifi + 3g ancak verizon dediler. Bu verizon burda çalışmazmı? Yani hat takamayacağım yanlızca wifi mi kullanacağım? birde bakmam gereken pasaport kaydı ıvır zıvırı oluyormu bunların beni bi aydınlatırsanız sevinirim .,

• bu fiyata bulması şimdilik zor ama türkiyeden aynı modeli belki daha ucuza alabilirsiniz, hemde fazladan 1 sene garantiniz olmuş olur. bilkom fiyatlarından sonra 1300tl gibi fiyatlar çok fazla, aceleniz yoksa bekleyin derim....
  • Kesinlikle almayın.. iPad 2 Bilkom'un Türkiye satış fiyatı;

iPad 2 Wi-Fi 16 GB > 1.080 TL (24 Ay garanti + taksit)
    iPad 2 Wi-Fi+3G 16 GB > 1.367 TL (24 Ay garanti + taksit)

Ayrıca Verizon modelindeki 3G'yi malesef Verizon operatörü dışında (örneğin Türkiye'ki Turkcell-Vodafone ve Avea ile kullanamazsınız)

Bu sebeple kesinlik o kadar para vermeyin, kısa zaman içinde Bilkom yeni cihazları getirdiğinde alırsınız..
  • arkadaşım öncelikle hediye alacağına göre doğumgünü evlillik yıldönümü gibi bir olay var tahminimce . bu sebeple bekleme gibi şandın yok gibi gözüküyor :) bekleyebilecek olsan fiyat pahalı ama böyle bir aciliyet varsa beklersen diğer arkadaşların dediği gibi garantilisini alırsın . bunun dışında verizon modellerinde simkart yuvası yok ditye biliyorum sadece wifi olarak kullanabiliyorsun. kullanamayacağın bir şey için boşuna para verme derim. sadece wifili olanını alman daha mantıklı. nette uygun fiyatlı olarak vard iye biliyorum.
    saygılar
  • Anladım.. Çok teşekkür ediyorum bütün cevap verenlere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki sadece wifi olarak kullansam 1100 dese nasıl ?
  • Çünkü biliyorum daha önce iphone 4 için 6 ay beklemiştik hep beraber ha geldi ha gelecek diye.
  • arkadaşım ikinci alternatif dediğim ilanda 1050 TL ye veriyor. belki kpnuşursanz dahada düşer :))
  • iyide ipad 2 zaten ülkeye geldi. Ha geldi ha gelecek durumu yok ortada. Sadece ilk parti bitti 2. parti bugun yarın gelecek. 2 sene garantili almak varken neden daha fazlasını ödeyipde yurtdışı mal alasınız?

ayrıca verizon 3g burda çalışmaş sim kart yuvası yok aletin. boşu boşuna almayın. 3G li oldugu için arka üst kısmında siyah bir bölge olacak ama siz 3g kullanamayacaksınız. Ayrıca bunlar ayrı olduğu için gene update'ler verizon a çıktığı zaman ancak yapabileceksiniz. verizon'lı alırsanız boşu boşu pasaport kaydıda yaptırmayın zira 3g yi kullanamayacagınız için gerek yok.

haa siz bilirsiniz tabi para sizin karar sizin.
  • Arkadaşlar söylemiş zaten eğer aciliyeti yoksa beklemen en mantıklısı ancak aciliyet varsa bende geçenlerde bakındım biraz ve 1250 liraya 32 wifi modeli bulunabiliyo yani verdiğin fiyat kullanamican bir 3g için yüksek.Ayrıca bilmeyen arkadaşlar için küçük bir bilgi uluslararası garantinin bilkomda geçerli olabilmesi için cihazın apple store dan alınmış olması ve faturasının olması gerekiyo.
  • Verizon almayin, o 3G olmus olmuyor, Wifi gibi kullanabilirsiniz sadece, eger acele degilse piyasaya bakip Turkiye garantili cihaz almaniz daha mantikli.
  • Tamam arkadaslar biraz daha erteledim hepinize tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoge

Tamam arkadaslar biraz daha erteledim hepinize tesekkurler.

1) Verizon iPad2 asla ve asla Türkiye'de 3G olarak çalışmaz. (Ama wifi olarak çalışır.)

2) Bilkom'un o modeli (sadece Wifi olan 16GB modelleri) 1080 TL ve 1milyon taksit seçeneği var bütün mağazalarda. Siz hem cash hem de daha pahalıya alacaksınız, "benim fikrimce" alınmamalı.

3) Verizon ABD'de satılan iPad'dir ve ABD iPad'leri 1 sene garantili olur. Halbuki Türkiye'de satılanlar Amerika'daki dengi olan +1 senelik "garanti uzatma" paketi satın alınarak uzatılmıştır. Türkiye'de kanunlar gereği tüm ürünler en az 2 sene garantili olması gerektiğinden TR'de bu yöntem uygulanmaktadır. (Tabi %100 emin olmak için Bilkom'um yönetim kurulunda olmam gerekir, ben %95 orandan bahsediyorum, yani Apple Türklere kıyak yapıp "Tamam lan siz 2 sene garantili kullanın" demediyse). Yani 1 senelik garanti ile satsaydı Bilkom, 1080 TL yerine sanıyorum ki 980-999 TL civarında satardı. Yani siz "benim fikrimce" 1080 TL bile vermeyin.

*) Ama tabi bazı anlar vardırki, paha biçilemez... Master Card reklamı gibi :)) Karar size kalmış.

(Ama Verizon olması çok kritik, eşiniz illaki sokakta 3G kullanmak isticektir, ilerde bir gün bu sebepten iPad'e bakıp bakıp içiniz burulmasın bence.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 10 Mayıs 2011; 15:55:42 >

• Ben verizon modelini aldim. Tax dahil 903$. 64gb... Ucak moduna gectim kullaniyorum, kayit derdim yok. Ben bu modeli wifi modeli olarak goruyorum. Free wifi olan her yerde kullaniyorum. Evde istedigim odada aninda kullaniyorum. Eger siz de oyle goruyorsaniz alin. Fiyatini da ona gore belirleyin....Ama yok ben illa ki 3G istiyorum, bunu sokakta da kullanicam, tatilde free wifi olmayan yerde kullanicam derseniz hic yaklasmayin, basiniza durduk yerde dert acmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 10 Mayıs 2011; 16:27:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.