Bildirim
İpad 2 ana ekrandaki simgeler kaydı yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer denememişsen Kapanıp açılana kadar home+power tuşuna basmanı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Honanım Daber
Eğer denememişsen Kapanıp açılana kadar home+power tuşuna basmanı öneririm.
denedim hocam çözüm olmadı sıkıntı şu arkaplana yeni resim attığımda ekranı yan iken dik konuma(veya tam tersi) o zaman ekran bozuluyor böyle devam ediyor..sonra kendiliğinden düzeliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sheitank
quote:
denedim hocam çözüm olmadı sıkıntı şu arkaplana yeni resim attığımda ekranı yan iken dik konuma(veya tam tersi) o zaman ekran bozuluyor böyle devam ediyor..sonra kendiliğinden düzeliyor
O zaman formattan başka aklıma gelen iki şey var:
1: cihazı DFU moduna alıp çıkartmak (Hiç bir sebebi yok denemek kolay olduğu için söylüyorum)
2: Genel--> sıfırla---> ana ekran yerleşimi sıfırla. BUda olmazsa 'Tüüm ayarları sıfırla'
bi deneyin isterseniz. Olmadı yedekleyip format atarsınız 30 40 dklık bi işlem sonuçta
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sheitank
quote:
denedim hocam çözüm olmadı sıkıntı şu arkaplana yeni resim attığımda ekranı yan iken dik konuma(veya tam tersi) o zaman ekran bozuluyor böyle devam ediyor..sonra kendiliğinden düzeliyor
O zaman formattan başka aklıma gelen iki şey var:
1: cihazı DFU moduna alıp çıkartmak (Hiç bir sebebi yok denemek kolay olduğu için söylüyorum)
2: Genel--> sıfırla---> ana ekran yerleşimi sıfırla. BUda olmazsa 'Tüüm ayarları sıfırla'
bi deneyin isterseniz. Olmadı yedekleyip format atarsınız 30 40 dklık bi işlem sonuçta
Alet jb li şimdi beni bayağı uğraştıracak ya az daha böyle devam editim başka çözüm bulana dek olmadı zaten format
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cydia uzerinden yukledigin herhangi bir program yapmis olabilir orada guncellestirme de var gozukuyor bi yap istersen..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aretha
Cydia uzerinden yukledigin herhangi bir program yapmis olabilir orada guncellestirme de var gozukuyor bi yap istersen..
deniyorum hemen hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X