Şimdi Ara

İpad 2 16 GB Wifi + 3G Satmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 16 GB 3G li bir İpad 2 var.Cihazın sadece kurulumunu yaptım öylece duruyor.Bu cihazı elden satmadan başka türlü nasıl satabilirim ve fiyat ne kadar olur sıfır sayılır kutusuyla aynen duruyor.Erzincanda yaşıyorum burda pek kimsenin alacağını sanmıyorum.pazartesi günü antalya, ilerleyen günlerdede izmire gidcm.Oralarda satma imkanı nasıl olur ne önerirsiniz.cihazın sıfırı 1300-1350 arasında değişiyor.
    önerilerinizi bekliyorum tşkler...

• !
  • 800 tl alıcı bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozen74

800 tl alıcı bulursun

800 tl !! o kadr aşağımı ya cihazın sadece ana ekranını açtım yani.
  • Ben 1000tl nin altına inmemeni öneririm sonuçta cihaz cok az kullanılmış daha garantisi var. 1100 tl den başla pazarlık et ama 1000tl olsun son fiyat. Baskalarının da fikrine bak bu benim fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Ben 1000tl nin altına inmemeni öneririm sonuçta cihaz cok az kullanılmış daha garantisi var. 1100 tl den başla pazarlık et ama 1000tl olsun son fiyat. Baskalarının da fikrine bak bu benim fikrim

aynen bnde öyle düşünüyorum.800 tl ye kullanırım daha iyi.
  • peki arkadaşlar 2.el telefon satar gbi satabilrmyz telefon'culara mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni ipad sıfırı 1200 ken 1000 tl imkansız alıcı bulman
  • quote:

yeni ipad sıfırı 1200 ken 1000 tl imkansız alıcı bulman

arkadaşım 3g li modelden bahsediyoruz.snn dedğin yeni ipad sadece wifi modeli. bilkomda 1.313 lira bnm sattıgım model.
  • 1300 tl cihzı sen 2. el olarak bin tl sat helal olsun derim
  • quote:

1300 tl cihzı sen 2. el olarak bin tl sat helal olsun derim

arkadaşım kullanmadım diyorum dün akşam cihaz elimdeydi sıfır alındı.Yine satamazsın diyosan sn haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufqunes

quote:

800 tl alıcı bulursun

Ne olursa olsun o cihaz artık ikinci el.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: yusufqunes

quote:

800 tl alıcı bulursun

Ne olursa olsun o cihaz artık ikinci el.

kesinlikle katılıyroum
  • neyse arkadşlar saygı duyuyorum ne diym yani. izmir ve antalya yolculugumda veya herhangi bi satışta fiyat yazarım buraya. 1100 tlden aşağı satmayı düşünmüyorum...
  • Teknosalarda Bilkom garantili 16Gb 3G+Wifi 890 TL kampanyali hocam. Hurriyette tam sayfa ilan vermis. bilgine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

Teknosalarda Bilkom garantili 16Gb 3G+Wifi 890 TL kampanyali hocam. Hurriyette tam sayfa ilan vermis. bilgine.

oda güzel :)))
  • forumun 2. el kısmına daha uygun bir konu bu,, oradan piyasayı da koklayabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

forumun 2. el kısmına daha uygun bir konu bu,, oradan piyasayı da koklayabilirsiniz..

tşkler bakcm ..
  • ana ekranını açtım derken ? içini siz açtıysanız garanti vidası açılmış olabilir buda garanti dışı yapar cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

ana ekranını açtım derken ? içini siz açtıysanız garanti vidası açılmış olabilir buda garanti dışı yapar cihazı

sıfır apple cihazı alanlar bilir hangi wifiye bağlanacağı appstore id vs belirledikten sora cihazın bildiğimz ana ekranı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufqunes -- 23 Haziran 2012; 14:23:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.