Şimdi Ara

iPad(16GB) almak üzereyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'umu sattım elimede de 1.000 lira kadar para var..
    3Gs almak vardı aklımda ama 1000 liraya hor kullanılmamış, temiz birşey bulamadım

Burda iPad kullanan arkadaşlar aklıma gelince Sahibinden'de fiyatları araştırmaya başladım.. Tam elimdeki paraya uygun 16 GB sıfır kutusunda jelatinli durumunda 1.000 liraya iPad buldum..

Sözün özü 16 GB almak çok mu büyük bir kayıp? 1.000 lira makul bir rakam mıdır?
    Ve tabi genel olarak iPhone yerine iPad almak mantıklımıdır?

• Valla dostum biri iPhone biri iPad sonuçta.
    Ben olsam iPhone'u satıp iPad almazdım. Yani iPhone şuan Apple'ın en müthiş cihazıdır bence. Böyle güzel bir cihaz telefon olarak kullanılabiliryorken telefon özelliği olmayan başka güzel bir cihaz almazdım ben olsam.
    Yani iPad almam için bi iPhone'um olucak ha baktım para var bi de iPad alayım diyecem. Anca o şekilde alırım.
    Ama para senin, karar senin. Sen nasıl istersen öyle yap.
  • Evet düz bir mantık gibi gelebilir ama iPhone alırken aklımıza gelen belkide en son şey değilmidir telefon seçeneği?
    Mutlimedia özellikleri‚ geniş ekran‚ dokunmatik gibi şeyler değilmidir bizi cezbeden?..

iPad bunların hepsini barındırdığı gibi 9.8 inç ekrana sahip ve fiyatı iPhone´dan daha ucuz.. şu aşamada sakin kafayla ikisini yan yana düşündüğümde iPad çok daha mantıklı geliyor bana..

Ama her ne kadar sakin kafayla düşündüğümü söylüyorsamda paniğimdir ve anlık kararlarla çok fazla para kaybettim.. Bu yüzden sizden gelen tavsiyelerle göre karar vereceğim..
  • Tabi multimedia diyorsunuz ama yanınızda herhangi bir alet taşımadan o multimedia'da gezinirken,oynarken anında telefon yada mesaj gelebiliyor yani bu rahatlık iPad'de olacağını sanmam ve iPad evde durur 3G'li varsa dışarı alırsın o da kullanılıcak yer çok yok,birde notebook veya netbook değil bu ilk hevesle kullanıp bırakabilirsin.Tabi bu benim fikrim masaya koyup kullanamazsın rahat,bende notebook var haftayada baya iyi bir notebook alıyorum bir ara düşünmedim değil iPad'i ama 2.500 Tl'lik güncel oyunları çalıştıran bir notebook vs varken sadece günde yarım saat kullanılacak şeye o kadar para verilirmi hani bir internet'ten film indirirsin müzik indirirsin bunda oda yok tani dediğim gibi benim fikrim seninki önemli bu konuda
  • dstum acele karar verip pişman olma bence iphone daki en önemli özellik benim için 3g den internete bağlanabilme.. eğer alacağın ipad 3g uyumlu değilse (ki 3g uyumlu bile olsa şu an için operatörler micro sim desteği vermiyor bildiğim kadarıyla) ev haricinde hareket halinde olduğun ya da wi fi bağlantısı bulunmayan bi yerde kullanamazsın.. bence üstüne biraz daha para biriktirip bi 3Gs al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 19 Mayıs 2010; 18:57:31 >
  • iPad ne kadar hafif ve taşınabilir olsa da, unutma cebine atıp lay lay lom gezemezsin

Ama ihtiyacın varsa al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX
    iPad ne kadar hafif ve taşınabilir olsa da, unutma cebine atıp lay lay lom gezemezsin

Ama ihtiyacın varsa al.

Katılıyorum zira iPhone daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Kolay Gelsin

deagle100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer başlıkta vardı alırsın ipad i yanına da bir multivınn alırsın alsana 3g. Ayrıca laptopunla da kablosuz olarak kullanabilirsin ipad le de kullanrsın. 3g yi wi-fi yapıyor yani gerek yokk 3g li ipad e. sim derdi de yok. Düzgün bir telefon alırsın en azından konuşurken 1 günde şarjın gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

iPad ne kadar hafif ve taşınabilir olsa da, unutma cebine atıp lay lay lom gezemezsin

Ama ihtiyacın varsa al.

işte benim düşünceme göre. - Yanlış olabilir - iPad bir ihtiyaç olmayı başaramıcak hiç bir zaman.
    Yani istersen alırsın kullanırsın ancak ihtiyaç olarak ??.. Yani bilemedim şimdi.
  • Ipadi telefon olarak kullanamazsin. Skype var AMA Ayni sey degil. Bende hem iPhone hemde İpad var. Ikisi ayni gibi gozuksede ayni degil. İpad bir telefon degil bir notebook degil bir oyun konsolu da degil. AMA hepsi gibi davranabiliyor. Bence alisan vazgecemez
  • ben olsam ipod touch alırım onun yerine hem taşıması kolay hemde aynı işlevi görüyor
  • Valla benimde görüşüm az bekle ipad alma yeni çıkan iphone'u al bence arkadaşların dediği gibi iphone ve ipad hayatta bir tutulamaz ayrı dünyanın aletleri benim tercihimde tabiki iphone olur yinede karar senin biraz daha sabret bence ani karar verme az bi para vermiyorsun sonuçta...
  • almadan önce bu konuya bir bak.

http://forum.donanimhaber.com/m_39873777/tm.htm
  • iyide bu bir ihtiyaç meselesidir.

mesela, benim ipad'e hiç ihtiyacım yok. bu yüzden benim için anlamı 0.

senin bunu burada sorman doğru değil. kendine sormalısın, "ne zaman kullanabilirim." bunun cevabına göre alıp almamaya karar verebilirsin.
  • İpad bence çok gereksiz bir alet sonuçta büyük cebine atıp yolda şurda burda kullanamazsın evdede zaten pc var ne gerek var ipada.Ha ben yatarken uzanırken kullanıcam dersen böyle bir lüks için 1000 tl bence çok pahalı gereksiz bir harcama olur zaten ipad dediğimiz şey pc gibi değil ucb girişi yok cd girişi yok bildiğimiz ipod touchun büyük ekranlı versiyonu onun yerine ipod touch alman daha mantıklı hem kolayca dışardada kullanabilirsin.Ben olsam iphone alırdım çünkü telefon olarakda çok başarılı hemde telefon olduğu için her an yanımda olur.
  • Arkadaşım iPad Alma Hata Yaparsın iPad Alıcağına Git Leptop Al Daha iyi ve Hergün Yanındamı Taşıyacaksın O Cihazı iPhone hep Cepte Hertürlü Herşeye Ulaşabiliyosun Seçim Senin.
  • İpad i alırken bence ihtiyaçlar iyi belirlenmeli. Ben de almayı düşünüyorum. Daha yeni asus notebook yarın elimde olacak onun yanında taşınabilirlik için ipad düşünüyorum ve bunu düşünmekteki birkaç nedenim.

1.Şu anda üniversitede okuyorum ve kitaplarım genelde ingilizce bu kitapları e-book formatta indirip onca kitap yerine ipad kullanmak.
    2. Koca laptopu yanımda internet için ordan oraya taşımak yerine ipad ile ihtiyaçlarımı karşılama
    3. 10 saat batarya süresi ki bu hd film izlersen normal kullanımda 11 saati geçiyor bu da çok önemli bir artı.
    4. Pekçok günlük işleri halledebilecek programların olması( apple'ın kendi office programları yakında alternatifleride çıkacaktır, video müzik )
    5. Ben wifi li modeli düşünüyorum çünkü elimin altında her zaman internet olduğunda çok fazla gereksiz zaman harcıyorum.
    6. İçimdeki tek tereddüt. Birşey kullanırken insanların bana bakması en sevmediğim şeydir ancak ipad kullanırken bu durum gerçekleşecek büyük ihtimalle ve bu çok rahatsız edici geliyor. Şu anda kafamı kurcalayan bir bu birde para mevzusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =IDoNotKnow= -- 20 Mayıs 2010; 1:23:37 >

• bende 32 gb olanı var. Bu cihazdan sonra laptop umu kullanmamaya başladım.İnternete girerken ,maillerime bakarke,oyun oynarken,kitap okurken çok pratik.Hemen açılıyor ve hazır.Dokunmatiği iphone hassasiyetinde. Bende alırken tereddütlüydüm fakat aldıktan sonra gerçekten gerekli ve güzel bir cihaz olduğunu gördüm.Eksikleri hakkındaki eleştirilere katılmıyorum.Bence çoğu bu cihaz ve yaptıklarının yanında olmasa da olur şeyler.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar size danışmak çok iyi oldu..
    iPad almaktan vazgeçtim aynı şekilde iPhone'da almayacağım.. Sanırım şu aşamada olabilecek en mantıklı şey denildiği gibi beklemek olacaktır 4G çıksın 3Gs'nin fiyatlar düşsün.. Bakarsınız Amerikadan 450 dolara alıp 700 dolara satan arkadaşlarda insafa gelir biraz fiyatları düşürürde bir tanede İpad alırım ki içimde uhte olarak kalmasın..

Bu arada seneye zaten askerliğim var görünen o ki uzun dönem yapacağım.. bu konuları askerlik sonrasına atmam çok daha mantıklı olur herhade..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzurumluumit

İpad i alırken bence ihtiyaçlar iyi belirlenmeli. Ben de almayı düşünüyorum. Daha yeni asus notebook yarın elimde olacak onun yanında taşınabilirlik için ipad düşünüyorum ve bunu düşünmekteki birkaç nedenim.

1.Şu anda üniversitede okuyorum ve kitaplarım genelde ingilizce bu kitapları e-book formatta indirip onca kitap yerine ipad kullanmak.
    2. Koca laptopu yanımda internet için ordan oraya taşımak yerine ipad ile ihtiyaçlarımı karşılama
    3. 10 saat batarya süresi ki bu hd film izlersen normal kullanımda 11 saati geçiyor bu da çok önemli bir artı.
    4. Pekçok günlük işleri halledebilecek programların olması( apple'ın kendi office programları yakında alternatifleride çıkacaktır, video müzik )
    5. Ben wifi li modeli düşünüyorum çünkü elimin altında her zaman internet olduğunda çok fazla gereksiz zaman harcıyorum.
    6. İçimdeki tek tereddüt. Birşey kullanırken insanların bana bakması en sevmediğim şeydir ancak ipad kullanırken bu durum gerçekleşecek büyük ihtimalle ve bu çok rahatsız edici geliyor. Şu anda kafamı kurcalayan bir bu birde para mevzusu

Arkadaşım ben de Okulda okuduğum için özellikle iPad aldım.

@ Şunu söyleyeyim e-book larımın hiçbirini laptop ımda okuyamıyordum hepsi yarım kalıyordu çünkü bir laptop iPad in yanında aşırı hantal kalıyor yok kapağını aç dizine koymaya çalış(ya da başka bir yere),pil yeterince dayanamıyor...bir ton sorun kitap okurken dışarıda.
    Aynı şekilde benimde kitaplarım ingilizce olduğundan aldım ve çok rahat şekilde okunuyor,bu arada her açtığım kitab a bookmark lar koyabiliyorum ve her açışımda kaldığım yerden devam edebilemi sağlıyor uygulama
    @ Ben aynı zamanda iPad imi çizgi roman okumak için de aldım(seni ya da başkasının zevkini bilemem).Tek kelime ile mükemmel
    @ Notlarımıda artık iPad üzerinden alıyorum. Bunlar dışında sayamayacağım + ları var...

Ama şunu belirteyim iPad kesinlikle ihtiyaç için alınabilecek bir cihaz bence.
    Herkesin ihtiyacı yoktur bilgisayarları olduğu süreceAma şahsen şuan işime en çok yarayan daha doğrusu hayatımı önemli ölçüde kolaylaştıran cihazlardan birisi iPad...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.