Şimdi Ara

İpad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim ama 1 aydır beni sıkıntıya boğan bir şey var Şimdi ben T20 yi satacağım sattıktan sonra üstüne para ekleyim telefon veya tablet alacağım ancak iphone 2.el babamın arkadaşı vs. sorunu olmayan iphone verecek bende isterim iphone almak ancak zaman geçtikten sonra iphone 4 eskiyecek + program oyun çıkmayacak benim almak isteyipte beni tutan şey bu bide benim iphone dan önce hep istediğim tablet almak vardı tablet olarakta galaxy tab p1000 olabilir ama oda android Mahalledede ve arkadaşlarımdada Blackberry var bende onumu alsam diye düşünüyorum biraz uzun oldu Yani kısacası İphone mu Blackberry mi yoksa Samsung galaxy tabmi ????

• P1000 ler bitti hocam aca ikinci el alırsınız blackberry desen zengin oyuncağı gibi bı halta ise yaramıyor bence iPhone 4 alın kaça alacaksınız en fazla 1000 tl dir onun fiyatı ayrıca iOS 6 gelirse bi sene daha kurtarmış olursunuz ama seneyi bilemem muhakkak Ozamanda gelir yani bı 2,5 sene idare edersiniz iPhone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel Türkçemizin güzel noktalama işaretlerinden haberiniz yok anlaşılan...

• Yanlış yazdığımdan dolayı çok özür dilerim. Fiyatta 1000 tl gibi birşeydir.
  • Birşey daha sorabilirmiyim? Tablet alabilirim ama içinde özellik olarak tek istediğim telefon olarakta kullanılabilmesi bunun için bir kaç tablet söyleyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakemal_1907
    Yani kısacası İphone mu Blackberry mi yoksa Samsung galaxy tabmi ????

konuyu ipad bölümüne açmışsınız başlıkta ipad ama seçenekleriniz arasında ipad yok
  • Oda var ama İpad olarak ben İpad alırım almasında çok büyük ya :S Telefon olarakta kullanıcam .. oda var Neyse ben saçmaladım isterseniz konu kilit :s
  • Bugüne kadar tam bir Apple düşmaniydim diyebilirim. Ama bir anda iPad almaya karar verdim. Ve iyikide almışım diyorum. iPadden sonra digerleri hiç çekici gelmiyor. Bence Blackberry falan hikaye eger imkanin varsa bir iPad al ve rahat et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.