Şimdi Ara

İp5s sonrası m8 varken m7 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl one x kullandıktan sonra Şubat sonu gibi garanti internet şubesinden 5s kazandım. Ilk önce baya bi sevindim tabi bu duruma babamda sevindi çünkü eski telefonumu ona verecektim.
    5s i aldım ve birden küçük bi ekrana geçince hayal kırıklığına uğradım, dedim yine 5s 5stir. Daha sonra berbat bi pil ömrüyle karşılaştım akşamı görmem mucize. Daha sonra mp3 indirdiğim siteler vardı iPhone meğer bu sitelerden indirme yapmıyormuş. İşim gereği Bluetooth sıkta olmasa kullanmam gerekiyor ve bu işimi baya kolaylaştırıyor iPhone maalesef imkan vermedi okadar çok olumsuzluk yaşadım ki hangi birini saysam, tamam telefon yağ gibi ama mesaj yazmak bile ayrı işkence ufacık harflerle uğraşıyorum yazamıyorum vs. 5s kesinlikle bayan parmakları için tasarlanmış bi cihaz hatta bunun tasarımcısı kesin bayandır diye çok düşündüm. Yani bu cihaza 1 ay dayanabildim ve babamdan eski telefonumu geri alamadığım için m8i bekledim.
    M8 ile hayal kırıklığına uğradım çünkü m7 den çok fazla bi artısı yoktu ayrıca okadar büyük bi cihaz alacak olsam kesinlikle note3 e yönelirdim. 1 ay kadar önce m7 aldım ve mükemmel şarj süresiyle tanıştım 5s gibi kullansam herhalde 3gun şarjım gider. 5s i nişanlıma verdim tabi kılıfsız kullandığım için 1 ayda baya çizikler oluştu kullanılan malzeme çok vasat kesinlikle kılıfsız kullanıma gitmiyor. M7 ide kılıfsız kullanıyorum çok şüphelerim vardı siyah soyulur filan diyodum çok şükür şimdilik bişey yok 5sten daha iyi bi malzemesi var.
    Nişanlım bankada çalışıyor telefon kullanmaları yasak olmasına rağmen arasıra whatsapptan yazışıyoruz akşam 7 gibi şarjım bitiyor derken ben bütün gün telefonu elimden düşürmüyorum ona rağmen rahat 40-50 şarjım daha kalmış oluyor. Kısaca M8 varken m7 aldığım için pişman değilim. Ayrıca sense 6 arayüzünüde yükledim ram kullanımı 800mb civarı geziyor hala akışkan bi şekilde kullanımı sürdürüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam bende 2seneden beri htc onex kullanıyordum biraz sıkıldım 10 gün önce gittim m8 aldım m7 güzel telefon ama m8 çok daha güzel

zaten %40 ses çıkışı fazla ayrıca işlemcisi çok daha hızlı m7 %70 metal iken m8 %91 metal çift kamera var ki o özellik piyasada hiç bir telefonda yok

resimleri üç boyutlu çekiyor istediğin gibi düzenliyorsun ve birçok + özellikleri var m8 zin ama m7 varken çokta gerekli

değil m8 almak ama m7 yerine m8 almak daha mantıklıca olurdu boyutu benim gözüme hiç batmıyor zira kaba saba birşey değil ve m8 bataryası gerçekten müthiş kurcalamama rağmen 2 günde bir şarj ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

istekleriniz dogrultusunda güzel tercih. hayırlı olsun
    ama bence g2 daha güzel bi tercih olurdu.

Tonla para verip artık plastik telefon almak istemiyorum. Bide kağıt üzerinde pil daha iyi gibi ama benim ortağımda var g2 şarjı daha çabuk bitiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardiş artık 1 gb remli android telefonlara 1000 tl üzeri para verenlere akıllı gözüyle bakılmıyor. Şarj konusunda androide zıplamışsın aypondan ama sistem apayrı stabillik apayrı hoşgelmişsin androide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Kardiş artık 1 gb remli android telefonlara 1000 tl üzeri para verenlere akıllı gözüyle bakılmıyor. Şarj konusunda androide zıplamışsın aypondan ama sistem apayrı stabillik apayrı hoşgelmişsin androide.

Ne 1 gb ram ne 1000 lirasi dediklerinizden bisey anlamadim. Iphone heryeri stabil olsa ne olur bikere en basitinden kasa stabil degil yerinden cikacakmis gibi duran ses kisma tusu ne olacak. Kasa resmen facia 1 ay kilifsiz kullan ne demek istedigimi anlarsiniz. Ayrica kullandigim cihazin hiz olarak iphondan eksik kalir yani yok. Aksami bile goremedigim sarjla iphone nasil satiyor kimler aliyor ove ove bitiremiyor anlamiyorum. 2 sene one x kullandim 1 gun keske bi 4s im olsaydi demedim gerek duymadim. Oysaki ben evde ipad kullanan bi insanim hicbirzaman marka fanatikligi yapmadim neyse o.

• Ahaha ben android severim zaten aypon hatun ya da çocuk işi bence de.

• Evet aynen tablette ipad ayrı hakkını yememek lazım bende de ipad var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    g4 note4 ve m9
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.