Şimdi Ara

ip4 bluetooth programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İPhone 4 için en sağlam bluetooth veri gönderme - alma programını arıyorum,
    CelesteBlueTooth buldum ınternette fakat kurdum çalıştıramadım uyumsuzluk var sanırım 4.3.5 ile,
    Mümkünse resimlerdeyken yada müziklerdeyken sistem içine menu olarak entegre olsun, yanı ayrı bır uygulama başlatıp, o uygulama içinden dosya gonder al yapmasın.
    tavsiye edebileceğiniz programlar nelerdir ?

• en iyisi CelesteBlueTooth. uyumsuzluk olması kötü başka bunun gibi var mı ki bilgili arkadaşlar yanıtlar.
  • Celeste'den daha iyisi yok bildigim kadarıyla onu bende kuramadım bir kere kurdum celesteyi telefon kafayı yemişti, restore ile düzeltmiştim
  • 1.1-1 surumu en yuksegi ama bunun free sini bulamadim bunu denemek lazim varmi acaba saglam repo
  • http://repo.insanelyi.com/ burdan celeste kurabilirsin.
  • Celeste 1.0.73 var orada yani eski surum ordakibi kurdum ama calistiramadim dier bt aygitlarini gormuyor
  • Hocam pm attım bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Iphone Wi-fi'ye bağlanma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.1-1 i indirdim hocam ama dosyalar deb uzantılı nasıl kurulacağını çözemedım
  • ben celesteyi bi çalıştıramadım hiç eşleşmiyor
  • kurdum ama yıne olmadı
  • ifile ile kurulacak
  • Action menu kurup resping gelince resping yapmadan teledonu kapatip acin reboot edin sbsettings ten yapabilirsiniz daha sonra tel acilinca sinful reposundaki celesteyi kurun resping isteginde resping yapmadan reboot edin

Muzikler icin mytunes kurun ve tum muzikler ifilede mytunes klasirune toplaniyor byradan paylasabilirsiniz

Photo icin zaten direk gonder seceneginde cikiyot

Lg tellerde sorun ciksrtiyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 3 Eylül 2011; 0:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Action menu kurup resping gelince resping yapmadan teledonu kapatip acin reboot edin sbsettings ten yapabilirsiniz daha sonra tel acilinca sinful reposundaki celesteyi kurun resping isteginde resping yapmadan reboot edin

Muzikler icin mytunes kurun ve tum muzikler ifilede mytunes klasirune toplaniyor byradan paylasabilirsiniz

Photo icin zaten direk gonder seceneginde cikiyot

Lg tellerde sorun ciksrtiyor haberiniz olsun

adım adım bunuda denedım ama malesef :S başka program var mı ?
  • Baska program tavsiyesi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 3 Eylül 2011; 10:13:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.