Şimdi Ara

ip4 , 3GS yada HTC Desire HD Yorumlarınızı bekliyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha önce 3g deneyimim oldu bi çok şeyden memnundum fakat durumlar satmamı gerektirdi şimdi yeni bir telefon alacagım ve açıkcası kararsız kaldım forumu düzenli takip ederim ama genede fikrinizi almak isterim seçeneklerimi sunayım ve ihtiyaçlarımı belirteyim sizde degerli yorumlarınızı esirgemeyin :D

    ip 4 1100-1200 tl arası gevey ile kullanılabilen yurt dışı bir makine olacak alırsam.
    3gs 600-800 tl arası en az 8-10 ay garantili tr çıkışlı bir cihaz olacak alırsam.
    desire hd 750-1000 tl arası temiz yurt dışı yada garantili bir cihaz olacak alırsam.

    açıkcası garantisiz ve yurt dışı cihaz almak istemiyorum ne olur ne olmaz elektronik eşya 2 gün sonra teklerse masrafı fazla olur diye düşünmekteyim.. ip4 garantililer 1400 tl den başlıyor açıkcası 5 in çıkmasına çok az bi süre kalmışken 1400-1500 tl vermek içimden gelmiyor hızı kalitesi tartışılmaz tabiki fakar şu anda aklıma 3gs yada hd daha çok yatmakta hem maddi açıdan fazla zorlamayacak hemde işimi görebilecek diye düşünmekteyim.. sizin düşünceleriniz ve yorumlarınız nelerdir?

    İhtiyaçlarım: internet mobilite şarj kalite.. 3g kullandım daha önce açıkcası hızı biraz yetersiz kalıyordu bunun dışında diger özellikleri makul gelmekteydi ilk çıktıgında hd için çok heveslendik fakat alamadık şimdi daha yaygın olarak kullanılıyor özellikle desire hd nin menüleri şarjı ve çıkarttıgı problemler yada artıları eksilerini merak ediyorum kullanıcılardan duymak isterim.. ya aslında dedigim gibi çok kararsızım 3gs al 600 700 e geç diyor bi tarafım bi tarafımda almışken desire hd al 100 200 daha verip diyor sonra bi tarafta diyorki 200 daha ver geveyli bi ip4 al ama işte garanti konusunda biraz çekincelerim var biraz pinpirikliyimdir o konuda karasız kaldım... yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.. Saygılar.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.