Şimdi Ara

IP'le ilgili bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi birisiyle fake hesapla MSN'de birisiyle konuştum... Büyük ihtimalle benim ip'i almıştır...

Ben şimdi başka hesapla tekrar konuşsam ben olduğumu anlar mı? Modemi kapatıp açtım, bağlantıyı onar da dedim, IP değişmidir??

(Adam bilgisayar manyağı; MSN'de konuşma sırasında karşıdakinin bilgisayarını çökertebilecek kadar manyak)

• MSN dekilerin ip sini gormen icin dosya alisverisi yapman gerekiyordu saniyorum son zamanlarda denemedim bu hala gecerlimi bilmiyorum. aksi taktirde İp adresini kimse goremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanAtabey -- 17 Kasım 2005, 18:54:54 >
  • Ya makinede SP2 yüklüyse göremiyosun ben de denedim...

Ama adam MSN'de konuştuğu kişinin bilgisayarını çökertebilecek kadar manyak diyorum

Asıl sorum IP değişmiş midir?
  • ip yi modemden değiştirmen gerekir..
    yada modeme girmeden modemin fişini çıkarıp tak
  • Ya peki IP'yi saklamak için ne yapılabilir...

Çokkkkk güçlü bi program gerekiyo
  • e. net tools die bi programla, konuşurken bile (dosya göndermeye gerek kalmadan) ipler görülebiliyomuş. e adam Pc manyağı diyosun, bence görmüştür. ama modemi her açıp kapattığında ip değişir, paniğe gerek yok. Server yememişsin zaten. İpni saklamak istiyosan Proxy kullanman iyi olur. he nası kullanılıyo diye sorarsan... bak onu da ben bilmiyorum işte. arkadaslar yardımcı olurlar. ama tamamen gizlenen Proxy bul, transparan olmasın
  • yok boyle birsey Banner arkadasim istedigi kadar manyak olsun

benim su andaki ip adresim 85.106.136.191 o manyaga bu benim ip adresim diye soyle bende bakiyim ne yapabiliyormus

MSN icinde proxy kullanabilirsinwww.osmanatabey.com linkler bolumunde proxy siteleri ve dokumanlar bolumunde proxy nasil kullanilir konusuda mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsmanAtabey

yok boyle birsey Banner arkadasim istedigi kadar manyak olsun

benim su andaki ip adresim 85.106.136.191 o manyaga bu benim ip adresim diye soyle bende bakiyim ne yapabiliyormus

MSN icinde proxy kullanabilirsinwww.osmanatabey.com linkler bolumunde proxy siteleri ve dokumanlar bolumunde proxy nasil kullanilir konusuda mevcut.

Emin misin Tamam sorarım ama uğraşır mı bilmem... Ve çok ciddiyim adam hacker'dan beter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 17 Kasım 2005, 19:17:39 >

• @OsmanAtabey in dediği gibi proxy ile gizleyebilirsin
  • o hacer e selam soyle benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanAtabey -- 17 Kasım 2005, 19:22:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.