Şimdi Ara

ip kameranın şifresini sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mrb. balitech 6130d ip kameram var CMS adlı kamera izleme programından 9 haneli şifre koymustum fakat program 9 haneli sıfreyı kabul etmıyor 6 haneli şifre istiyor. fabrıka ayarlarına dondurebılcegım herhangı bır buton yok. bunu sıfırlamanın yolu nedir. yada kamerayı uzaktan izlememı saglıcak baska bır program veya şifremı degıstırmemde yardımcı olacak program var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehsonunda -- 3 Aralık 2014; 19:31:23 >

• Şifre yerine 519070 dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok olmadı
  • kamerada gözüken tarih ve saat :2014-12-04 05:33:07
  • şifreyi: cihaz yöneticisi > cihaz ekle > ip tarama >ip numarasını secip >asagıda kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazıyorum ama olmuyor..
     ip kameranın şifresini sıfırlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Şifre yerine 519070 dener misin?

yok olmadı
  • İlk kullanıcı adı ve şifresi admin. Programı silip tekrar kurulum yapmayı dener misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios şifresini kaldırmak
    18 yıl önce açıldı
    Kayıtlı Wpa Şifresini Bulma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    şifresini bilmediğim sey program degıl camera. cameranın içine şifre koymustum 9 hanelı koymustum. ama sımdı kamerayı acmak ıcın 6 hanelı sıfre ıstıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehsonunda

şifresini bilmediğim sey program degıl camera. cameranın içine şifre koymustum 9 hanelı koymustum. ama sımdı kamerayı acmak ıcın 6 hanelı sıfre ıstıyor

Hocam siz isterseniz adamlarla bir iletişime geçin, onlar daha iyi bilirler.

http://www.balitech.com.tr/iletisim.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.