Şimdi Ara

İp Kamera Sistemleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi yerime İp Kamera Sistemi kurmak istiyorum. Daha önce normal bir sistem kurmuştum. Ama bu ekrana gelen görüntüleri bulunduğum herhangi bir noktadan Explorer ile nasıl seyredebilirim?

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

"Kamera yazılımının içinde İP izleme programı var ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum."
    "Bu programı pc ye kurup, adsl modeme dinamik ip almam yeterli olucak mı?"

Bunlara da cevap alabilirsem sevinirim..

Şimdiden teşekkürler.

• evet. ilk olarak programı sistem kurmalı ve local sistemde bir kereye mmahsus çalıştırmalısın. ip kameranın programı senin sistemi yönmelik bazı bilgiler toplayack. daha sonra modemine vereceğin sabit ip ile işlemi tamamlayacaksın. daha sonra her hangi bir uzak bilgisayardan (aynı ağ ortamında kamera farklı bir ip numarası taşır) bağlanacaksın. bunun nasıl yapacaksın. ilko larak explorerdan sisteminin sabit olan ip numarasını yazacaksın. daha sonra explorer bazı activeX denetimlernin yüklenmesi için senden izin isteyecek. gerkeli izinleri verdikten sonra eğer varsa görüntüleri alabilmen için gerekli olan kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra explorerdan görüntüleri almaya başlayacaksın. yalnız şu konuya dikkat etmelisin. local sistemde çalışmayı denediğin ip cam ip adresini zaten kullanma ktapcığında belirtildiği gibi yazacaksın ve görüntüleri hiç bir sorun olmadan alacaksın. fakat görüntüleri uzak bilgisayar üzerinden izlemek istiyorsan adsl router modeminden bazı portları açman gerekecek ki uzaktan ip numarası yazdığın zaman modem istenen veriyi kameraya yönlendirebilsin. bu konuya çok dikkat etmelisin. açman gereken port numaraları cihazın kullanma kitapçığında mevcut. eğer hala problem yaşarsan. ismail.karaoglu@yardimoglu.com adrsinden yarın sabah ve akşama kadar yardım isteyebilirsin.... kolay gelsin......

• Eğer mevcut hali hazırda bir sistemin yoksa bu iş için üretilmiş içinde kendi yazılımı olan bir Ip camera modeli tercih ederek karışık ayarlarla uğraşmaktan kutulabilirsin.Yapman gereken aldığın kameraya bir Ip vermek ve adsl modemin den 80 numaralı portu kameraya verdigin ıp ye yönlendirmek olacak.Kameranın içindeki yazılım bütü işi halledecek Tabi dıaşıran izlerken Sabit IP adresini yerel ağdan izlerkende kameraya verdiğin IP adresini kullanacaksın . kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traxdata -- 9 Ağustos 2005, 10:47:01 >
  • kardeş nette ip network diye arat cıkan sonuclara bir bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.