Arkadaşlar elimde gittigidiyor dan aldığım bir İP kamera var.Bu kamerayı modeme bağladığımda modem bu kamerayı görmüyor.kamera ile verilen cd de ki programı kurdum.ip camera tool programı bu.bu programı çalıştırıyorum ip kamerayı görmüyor.1 kez görmüştü ondan sonra görmüyor.ip kamerayı direk pc ye bağladığımda ip kameranın ip si 169....... ile başlayan bir numara.benim modemim airties modem.internetten araştırdığımda ip kameranın ip sini elle girmem gerektiği söyleniyor.aynı grupta olmadığı söyleniyor.ama kamera ayarlarına giremediğim için elle girmemde mümkün değil.bu ip kamera elimde kaldı.acil yardımlarınızı bekliyorum.bir ip kamera işi yapan kişiye götürdüm oda düzeltemedi.son çare olarak buraya yazıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
drkaanD
kullanıcısına yanıt
Kardeş aynı sorun bende var şu an modemimde airties ve benim cd de yok bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
ip kameranın ip lerini bağdaştırıcının ip lerine de girerek kameranın içine girerek ayarlarını yapılandırmanız gerekir..modellere göre değişir.sonrada modemden de ayar yapmanız gerekir,,, yalnız sabit ip olması lazım internetinizin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme