Şimdi Ara

IP indirimi olan 2 hero !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar riotun resmi sitesinde yayınladığı habere göre kennen ve malzaharda 4800 IP ye indirilmiştir. Bilginize

Kaynak:http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-ip-price-reductions-malzahar-and-kennen

• mağara ?
  • şu forumu araştırın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

mağara ?

Bi bitmediniz yemin ederim, insanların konu açma hevesini kırıyosunuz. Ben de ilk kez duyuyorum. Okulda arkadaşlarına " aga trolük yaptım ya .d " demek için yapmadığınız şey kalmadı, insanların adam akıllı tartıştığı yerlerden kaçırıyosunuz.
    ---
    Konuyu açan arkadaş için teşekkürler.
  • Bugün açıklanmadı mı bu indirimler? Her saniye her dakika oyunda yada forumda olmak zorundamı bu arkadaş ? Görmüş konu açıp haber vermek istemiş lütfen anlayışlı olalım..
  • Bazı arkadaşlara anlayışlı oldukları için teşekkür ederim ve "zuhahaha konu var görmemiş zaaxd" diyenlere bi gelecek olursak en son konuyu ilk 2 sayfada aradım ama bulamadım bunun için açtım bu konuyu zaten diğer konunun başlığı o kadar değişikki foruma bakan birinin bu heroların indirime girdiğini anlaması imkansız ...
  • hiç gerek yok.teynda alırım 1350 ye hem ulti atınca onu öldürebilen heck tir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri abi

hiç gerek yok.teynda alırım 1350 ye hem ulti atınca onu öldürebilen heck tir

kennen ultisini açıp kombo yapıp stun attığında gösterir sana tryndın ultisini ;)
  • bakalım daha kaç tane konu açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

mağara ?

Bi bitmediniz yemin ederim, insanların konu açma hevesini kırıyosunuz. Ben de ilk kez duyuyorum. Okulda arkadaşlarına " aga trolük yaptım ya .d " demek için yapmadığınız şey kalmadı, insanların adam akıllı tartıştığı yerlerden kaçırıyosunuz.
    ---

+1.
  • quote:

quote:

mağara ?

---

Açılan 3. konu.
  • açmadan önce arama butonunu kullansanız
  • quote:

quote:

mağara ?

---

sen ne saçmalıyosun ? Neyi kim tartışıyor senin gibi biri daha vardı daha fazla kırıcı olmadan konuşmuyorum artık sizin gibiler yüzünden ceza yememek lazım
  • Mağara soğukmuydu gardaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.