Bi bitmediniz yemin ederim, insanların konu açma hevesini kırıyosunuz. Ben de ilk kez duyuyorum. Okulda arkadaşlarına " aga trolük yaptım ya .d " demek için yapmadığınız şey kalmadı, insanların adam akıllı tartıştığı yerlerden kaçırıyosunuz. --- Konuyu açan arkadaş için teşekkürler.
Bugün açıklanmadı mı bu indirimler? Her saniye her dakika oyunda yada forumda olmak zorundamı bu arkadaş ? Görmüş konu açıp haber vermek istemiş lütfen anlayışlı olalım..
Bazı arkadaşlara anlayışlı oldukları için teşekkür ederim ve "zuhahaha konu var görmemiş zaaxd" diyenlere bi gelecek olursak en son konuyu ilk 2 sayfada aradım ama bulamadım bunun için açtım bu konuyu zaten diğer konunun başlığı o kadar değişikki foruma bakan birinin bu heroların indirime girdiğini anlaması imkansız ...
hiç gerek yok.teynda alırım 1350 ye hem ulti atınca onu öldürebilen heck tir
Bi bitmediniz yemin ederim, insanların konu açma hevesini kırıyosunuz. Ben de ilk kez duyuyorum. Okulda arkadaşlarına " aga trolük yaptım ya .d " demek için yapmadığınız şey kalmadı, insanların adam akıllı tartıştığı yerlerden kaçırıyosunuz. --- Konuyu açan arkadaş için teşekkürler.
+1.
quote:
Orijinalden alıntı: NukaRa
quote:
Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası
mağara ?
Açılan 3. konu.
açmadan önce arama butonunu kullansanız
quote:
Orijinalden alıntı: NukaRa
quote:
Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası
mağara ?
sen ne saçmalıyosun ? Neyi kim tartışıyor senin gibi biri daha vardı daha fazla kırıcı olmadan konuşmuyorum artık sizin gibiler yüzünden ceza yememek lazım
Mağara soğukmuydu gardaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme