Şimdi Ara

ip güvenlik kamerası bilgi istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normal güvenlik kameralarından farklı bir sistem. bu ip kamera nasıl bağlantılar kuruluyor onu merak ediyorum

mesela Yol üzerinde bir meydana İp kamera taksak bu kamera görüntülerini internetten nasıl izleriz ?

sanırım bu kameralara cat5 kablo bağlanıyor yolun ortasındaki direğe takılan ip kamerasının kablosunu nereye bağlıcaz :) bu konuda açıklama istiyporum

ip kamerayı interneti olan bir modememi baplıyoruz? cat5 ile? o sayedemi izliyoruz ve sanırım güç girişi girmememize gerek yok herhalde bu kameraya sadee network kablosu yeterlimi oluyor ?

• benim bildiğim kamerasına her yerden erişiliyor ondan ip kamerası diyorlar internette gerekli bilgileri girdiğinde oluyor username pass gbi kendine ait kutusu var oda güç ve internete bağlı olması gerekiyor ip kamerası denilen kamera türü her yerden erişilebilir kamera diye biliyorum yanlış mı ?
  • Pc ,modem ile nasıl internete bağlanıyor ise ip kamerada aynı şekilde kablolu veya kablosuz bağlanır.9 volt besleme girişleri olur..
    Ayrıca sokaktaki direklere kamera falan koyamazsın...resmi kurumlar koyabilir ancak...
  • Cat5 ya da Cat6 ile görüntü aktarımı yapılır.
    12V Adaptör ile beslenmesi gerekir.
    Direk modem ya da switch'e takılarak, arayuze erisilir.
    NVR(NetworkVideoRecorder) cihazı ile depolama ve yönetim sağlanabilir.
    Sağa sola kafaniza göre kamera takamazsiniz.

Istediğiniz yerden erişmek için. Sabit dış ip olmalı ve port yönlendirmesi yapılmalı.
  • kablosuz olacak . kablosuz ip kamera nasıl kuruluyor bağlantı şekli nasıl. kablosuz olduğu zaman internet bağlantısı nasıl yapıcaz?
    bağlantı şekli nasıl?

kablosuz olursa kaç metre çekim yapıyor . kablosuz olduğunda kamera yanında kamerayı algılıyan bir kutusu mu var?

mesela ip kablosuz kamerayı direğe bağladık bundaki görüntüyü alan bir alıcı kutu mu var? ve bu kutuyu modeme mi bağlıyoruz internetten izlemek için
  • Anlatayım.
    Kamerayı direğe bağladınız. Kameraya taktığınız data kablosunun, bir modeme ya da switch'e girmesi gerek. Aynı network üzerinden olan bir PC'den, kamera arayüzüne erişirsiniz. Dediğim gibi, depolama, ister izlenen PC'ye ya da NVR üzerine yapılır.
    Herhangi bir yerden izlemek için ise, port yönlendirmeniz gerek.

Kablosuz olur olmasına fakat hiçmi hiç verimli olmaz ! Kapsama alanı, takacağınız Access Point'e bağlı.
    1 AP'i "ana" olarak tanımlarsınız. Diğer AP'ler ise onun üzerinden network'e dahil olur. Dediğim gibi, sürekli data aktaracak sonuçta. Verimli olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.