Şimdi Ara

IP Gizleme (CMD KODUYLA) YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bir arkadaşım senin ıp ni gizleyelim dedi daha rahat gezinirsin internette dedi ve cmd yi açıp kod yazmaya başladı sonra tamam ıp gizlendi dedi o kodu hatırlayamıyorum internettede araştırdım herkes mms den yapmış cmd koduyla ıp gizlenir mi ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.. Şüphelendim doğrusu teşekkürler.

• @Echo off komutuyla sanırım yaptı nedir bu komut ne işe yarar sıkıntı çıkarır mı ?
  • Kardeşim echo off sadece yazdığı komutları gizlemek için kullanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyZorrr

Kardeşim echo off sadece yazdığı komutları gizlemek için kullanılır.

Nasıl geri dönebilirim eskisine hangi kodla ?
  • @echo on

• quote:

Orijinalden alıntı: MyZorrr

@echo on

Alintilamayi unutmuşum

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proxy kurulum sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar ;

Peki yazdığı komutlar ile ip adresinizi gizlediğinden emin misiniz ? Yani whatismyip.com dan ip adresinizi kontrol edin ve modem arayuzunden teyit edin. Modem arayuzunde gorunen ip ile whatismyip.com da gorunen ip adresı aynı ise bir gizleme söz konusu değildir. Keza Tor ağları kullanmadan sadece proxy uygulamaları ile ip gizlemekte esasında ip gizleme değildir , proxy üzerindeki loglardan sizin ipniz tespit edileceği gibi bütün internet bağlantınızında proxy sunucularından geçip sizin bilgisayara geldiği düşünülünce , kendinizin bizzat kurduğu bir proxy sunucusu ise tamam ama ne olduğunu bilmediğiniz proxyler uzerınden internete erişmeniz tamamen kaş yapmak isterken göz çıkarmak olacaktır.
  • Zenmate kullanıyorum zararlı olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.