Şimdi Ara

İp değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biz komşudan kabloyla bağlantı yapıyoruz ama şöyle birşey var ki modem komşuda bende sabit ip kullanıcı adı -şifre bilmiyorum. Bazen modem resetlemek lazım oluyo komşuyu aramayada çekiniyorum. Komşuya minnet etmeden nasıl ip değiştirebilirim ?

1)Bu şekilde programsız ve kolay bir şekilde Ip adresi Değiştirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

Bu kodları notepad içerisine kayıt edip uzantısını farklı kaydet seçeneğinden .bat olarak belirleyin ve masaüstünüze kayıt edin.
    2-
    Başlat => Çalıştır a cmd yazın ve ardından
    1) ipconfig/flushdns (Burada DNS Önbelleğini Silmiş Oluyoruz)
    2) ipconfig/release (Burada Ip Adresimizi Serbest Bırakmış Oluyoruz 0.00.00.0 Vs. )
    3) ipconfig/renew (Burada Yeni Ip Adresi Almış Oluyoruz)
    (bunu yapınca 30 40 saniye gibi bekleyin ve pencereyi kapatın) bu yöntemleri denedim olmadı ayrıca internet konusuna açtım tek cevap geldi sabahtan beri ve ayrıca konu dışının konusuda hayat her şey şu bu yani illegal bi durum yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 30 Ocak 2014; 0:31:42 >

• arkadaşa yardımcı olalım
    konu up
  • Komsu alt katta felan ise reset lazim oldugunda salteri ac kapa yapabiilirsiniz aklima baska bir fikir gelmiyior pek bilgili biri degilse pc konusunda bilindik sifreleri deneyebilirsiniiz cep telefonunu 123456 - 1234 vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin ip var.

Ayrıca üstteki sincapın şartel fikri iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim komşu modem arayüzüne şifre koydu şartel olayını yapıyorum çok sık gidiyor net ayrıca yerlerde sürünüyor hem ortağız hem ttnet.

arayüze şifre koyunca sinirlendim işte. milletin elentiğini kesme önemli işleri olabilir git modem arayüzü şifresini al 192.168. den atarsın işte resini
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    saolun hocam ama en mantıklısı modem arayüz şifesini almak olacak galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.