Bildirim
ip ban kaldırma siteye giremiyorum format catıkm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hotspolshield programı zaten IP degistirere girer bu türlü girersin eger IP Bansa. -
ben onsuz girmek istiyorum nasl degisitrcem -
modemini açıp kapattığında ip n değişir de belliki başka önlem alınmış mac adresin gibi. sistemi yeniden kursan çare olurmu emin değilim :) -
Google Chrome için Zenmate eklentisini yükleyebilirsin, hotspot shield ile aynı görevi görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyan Cat
Google Chrome için Zenmate eklentisini yükleyebilirsin, hotspot shield ile aynı görevi görür.
hocam benim tek sıkıntım metin2 site ve oyununa giremiyorum baskaları giremiyor hodshild den girebiliyorum sdece sorun nedir ticket atıım siz bliyormusnuz millet giriyor ama giremeyende var -
quote:
Orijinalden alıntı: hileli622
beyler metin2 sitesine giremiyorum ve oyunada format attıım metin2 bastan kurdum fakat giremiyorum benim gibi cok magdur var internetten bir program buldum hotspolshield tek bunla giriliyor ne yapmalıyım yardım ipmi degitiriyim nasıl degistricem destek verin
uydunet kullanıyorsan modemi istediğin kapat reset çek 0 lanmaz ip müşteri hizmetlerini ara değiştirmeleri lazım -
ttnet kullanıyorum -
TTNET in yaptigi saçmalikdan dolayi metin2 nin ingiltere yada türkiye serverine baglanamiyorum nede sitelerine baglanabiliyorum. Hot spot shiled sayesinde giriyorum... TTNET Allah belani ... -
Hortlattım ama benim de LandOfHeroes eu oyununda ( bu bilgisayar engellendi ) donanım Banım var nasıl açarız bunu çözümü olan varmı
-
Merhaba;
Donanım ban' ından kastınız ağ bağdaştırıcı karlarınızın MAC adresleri ise TMAC tarzı programlar ile MAC adreslerinizi değiştirebilirsiniz.(Tüm NIC lerin MAC adreslerini değiştirmeniz gerekebilir)
Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X