Bildirim
IP Alma Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
garip bir sorun 160... blokla baslayan agdan client bir cihazin 192.. gibi bir ip ye kendini zorlamasi
ağı kaldirip tekrar deneme yaptinizmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunuda belirtmek isterim Wifi bloğum 160, Metro internetim 192... AP'lerimin 192 ile hiç alakası yok static IP üzerinden ayarlamaları yapıldı. Kafayı yemek üzereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertz25
Şunuda belirtmek isterim Wifi bloğum 160, Metro internetim 192... AP'lerimin 192 ile hiç alakası yok static IP üzerinden ayarlamaları yapıldı. Kafayı yemek üzereyim
sonucta bütün client cihazlarda dhpc varsayılan ağ gecidi ip neyse onu görürsün ap lerin kurulumlari wan portu ile yapmadiysan
ap leri 160 blougunda vermendeki amac nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben göreve yeni başladım sistem bu şekilde kurulmuş mantık şu.
2 adet server makinesi var birisi 160 blogu (kablosuz) icin root görevi yapıyor
diğeri 192 bloguna (kablolu) root görevi yapıyor.
AP'lerin içerikleri Gatewayleri 160.0.01 .. 192 neden alır Wifi bağlanmak isteyenler buna anlam veremiyorum.
Üstelik 192.168.1.111 gibi ipler alıyorlar. Benim blogumda 192.168.1 diye birşey yok 192.168.30... olarak bendeki bloklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertz25 -- 9 Ocak 2014; 12:20:06 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zte zxhn h1601
- modemi router olarak kullanma
- 1.1.1.1 1.0.0.1
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- 101 okey aynı ip sorunu
- hotspot ne demek
- wifi 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X