Şimdi Ara

IP Alma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir işletmede 20 ad AP kurulumu yaptım. Herhangi bir sorun yoktu. Şu son günlerde özellikle MAC (Iphone - Ipad) gibi cihazlar AP'lere bağlanırken otomatik olarak 192... ip almaktadır. Bu nedenle internete bağlanamamaktadırlar. AP'lerin Ip blokları 160.. yardımlarınızı rica etmekteyim.

• garip bir sorun 160... blokla baslayan agdan client bir cihazin 192.. gibi bir ip ye kendini zorlamasi

ağı kaldirip tekrar deneme yaptinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunuda belirtmek isterim Wifi bloğum 160, Metro internetim 192... AP'lerimin 192 ile hiç alakası yok static IP üzerinden ayarlamaları yapıldı. Kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertz25

Şunuda belirtmek isterim Wifi bloğum 160, Metro internetim 192... AP'lerimin 192 ile hiç alakası yok static IP üzerinden ayarlamaları yapıldı. Kafayı yemek üzereyim

sonucta bütün client cihazlarda dhpc varsayılan ağ gecidi ip neyse onu görürsün ap lerin kurulumlari wan portu ile yapmadiysan

ap leri 160 blougunda vermendeki amac nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben göreve yeni başladım sistem bu şekilde kurulmuş mantık şu.

2 adet server makinesi var birisi 160 blogu (kablosuz) icin root görevi yapıyor

diğeri 192 bloguna (kablolu) root görevi yapıyor.

AP'lerin içerikleri Gatewayleri 160.0.01 .. 192 neden alır Wifi bağlanmak isteyenler buna anlam veremiyorum.

Üstelik 192.168.1.111 gibi ipler alıyorlar. Benim blogumda 192.168.1 diye birşey yok 192.168.30... olarak bendeki bloklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertz25 -- 9 Ocak 2014; 12:20:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router ın IP alma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.