Şimdi Ara

ip adresinin en soldaki 2 basamaklı rakamı nasıl değiştirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun serverına girmek istiyorum ama adamlar benim ip nin başlangıç numarası olan 88 i bloklamışlar , modemi kapatıp açıyorum o başlangıçtaki rakam değişmiyo , bildiğiniz bir yöntem var mı , nasıl girebilirim o servera bakın siteye değil servera girmem gerek , site olsaydı anonymouse.org burdan girerdim , modemin içine girip ne bileyim proxy falan mı değiştirmem gerek pek anlamam bu işlerden nolur yardım

• Modemi sürekli aç kapat mutlaka alacaktır farklı no il başlayan ip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Modemi sürekli aç kapat mutlaka alacaktır farklı no il başlayan ip.

sonlardaki numaralar değişiyo , benim ip şu an 88.236.85.83 , modemi resetlediğimde başındaki 88 dışında hemen hemen hepsi değişiyo ama bi tek o 88 değişmiyo , sen kendinde deneyebilirsin modemi resetlewww.whatismyip.com adresine git ip adresinin en soldaki rakamına bak sonra tekrar modemi resetle yinewww.whatismyip.com adresine git tekrar bak en solda rakam değişmiyo diğerleri değişiyo hacker arkadaşım

benim amacımwww.whatismyip.com a girdiğimde o başındaki 88 i değişmiş görmek

• hangi ülkeler hangi numara ile başlıyor?
  • Benimki şuan 85 ile başlayan bi ip almış 88 ile 75 ile başlayanda alıyor.Belki senin oturdğun böldeginin santralide sadece 88 ile başlayan ip ler veriliyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Benimki şuan 85 ile başlayan bi ip almış 88 ile 75 ile başlayanda alıyor.Belki senin oturdğun böldeginin santralide sadece 88 ile başlayan ip ler veriliyordur

başvuru yapsam acaba değiştirirler mi ? , 88 olmasında ne olursa olsun
  • Türkiye'de 85 ve 88 veriliyo diye biliyorum. Benim şu an 85 resetleyince 88 li bi numara da çıkabiliyo. Sorun sende olabilir..Başvuru yapmayı dene istersen bi tel. aç sor en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu arkadaşlar bir yolu
  • en iyi yapabileceğin şey sabit ip başvurusu yapman.çünkü bi kere modemin 88 dışında bi ip alsa bile bir daha tekrar 88 la başlayan ip alma ihtimali var.öncelikle telekoma başvur onlar büyük ihtimalle yardımcı olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

Türkiye'de 85 ve 88 veriliyo diye biliyorum. Benim şu an 85 resetleyince 88 li bi numara da çıkabiliyo. Sorun sende olabilir..Başvuru yapmayı dene istersen bi tel. aç sor en azından.

78 de var
  • Arkadaşlar ip resetle yenilensede Türkiye içi bir ip verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.