Şimdi Ara

İp adresi ve bilgisayar kimliği (help me)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ip adresimi bilen biri benim kimliğim hakkında başka hangi bilgilere sahip olabilir?

Bilgisayarım adı ,kodu ,numarası yada buna benzer bir bilgiye erişebiliyor mu ? Sadece ip'den ve erişebiliyorsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ikoni

Merhabalar ,

ip adresimi bilen biri benim kimliğim hakkında başka hangi bilgilere sahip olabilir?

Bilgisayarım adı ,kodu ,numarası yada buna benzer bir bilgiye erişebiliyor mu ? Sadece ip'den ve erişebiliyorsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Karşindaki kişi devlet mi :)
  • quote:

Merhabalar ,

Teşekkürler

en fazla hangi iss ye bağlı olduğun ve hangi ilde/ilçe de ikamet ettiğini. Eğer devlet değilse...
  • yok yok devlet değilde pantagon :) ....
    Sorum tam olarak aslında şu. Örneğin ben şu an donanımhaber forumuna ......nolu ip numarasından giriş yapıyorum sonra forumdan çıkıyorum.modemi aç kapa yapıyorum ip değişiyor.sonra foruma tekrar giriyorum ( farklı bir kullanıcı adı ile diyelim) İp değişiyor kullanıcı adıda, ancak ip değişse dahi benim başka şekilde tanınmam mümkünmü.ip numarası ile başka hangi bilgiler görülür.ip değişse bile sabit olan ve görülebilen bir bilgi var mıdır?

ip değişir ancak beni başka şekilde bulabilirler mi =?

ya ne soru sordum : ) bu konu benim için önemli arkadaşlar.
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • mac adresin sabit kalır :)
  • yani ? mac adresi hakkında çok farklı şeyler yazılmış nette..

şimdi bu forum benim 10 farklı ip den 10 farklı kullanıcı adıyla girmeme rağmen benim ben olduğumu bilirmi :)
    mac adresi ne yauv ? :(
  • Arkadaşım cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsun...Bu işlere kalkışmadan önce 1 fırın ekmek yemen lazım...İyisi mi sen başını belaya sokmadan vazgeç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Slm IP adresi sorunum var yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani ? mac adresi hakkında çok farklı şeyler yazılmış nette..

şimdi bu forum benim 10 farklı ip den 10 farklı kullanıcı adıyla girmeme rağmen benim ben olduğumu bilirmi :)
    mac adresi ne yauv ? :(

çok okuman lazım çook
    biraz arastır bak cok sey ogreneceksin
  • Akıl için tşk ederim ama benim akla değil bilgiye ihtiyacım var.çook okumak konusunda ise , yazılan çizilen çok şey var iyide hangisi doğru ? akıl değil ama öneri ve bilgi verecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Tşk.ler
  • quote:

yok yok devlet değilde pantagon :) ....
    Sorum tam olarak aslında şu. Örneğin ben şu an donanımhaber forumuna ......nolu ip numarasından giriş yapıyorum sonra forumdan çıkıyorum.modemi aç kapa yapıyorum ip değişiyor.sonra foruma tekrar giriyorum ( farklı bir kullanıcı adı ile diyelim) İp değişiyor kullanıcı adıda, ancak ip değişse dahi benim başka şekilde tanınmam mümkünmü.ip numarası ile başka hangi bilgiler görülür.ip değişse bile sabit olan ve görülebilen bir bilgi var mıdır?

ip değişir ancak beni başka şekilde bulabilirler mi =?

ya ne soru sordum : ) bu konu benim için önemli arkadaşlar.
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Sanırım fake'im var DH yakalar mı beni ip mi değiştirsem bile diyorsun . MAC ID'ne ulaşamaz. IP adresini değiştirirsen modeme res atarak ve her ihtimale karşı cookie'lerini silersen bir sorun olmaz.

NOT: Fake'in olmadığını varsayıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.