ip adresimi bilen biri benim kimliğim hakkında başka hangi bilgilere sahip olabilir?
Bilgisayarım adı ,kodu ,numarası yada buna benzer bir bilgiye erişebiliyor mu ? Sadece ip'den ve erişebiliyorsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ikoni
Merhabalar ,
ip adresimi bilen biri benim kimliğim hakkında başka hangi bilgilere sahip olabilir?
Bilgisayarım adı ,kodu ,numarası yada buna benzer bir bilgiye erişebiliyor mu ? Sadece ip'den ve erişebiliyorsa nasıl. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Karşindaki kişi devlet mi :)
quote:
Merhabalar ,
Teşekkürler
en fazla hangi iss ye bağlı olduğun ve hangi ilde/ilçe de ikamet ettiğini. Eğer devlet değilse...
yok yok devlet değilde pantagon :) .... Sorum tam olarak aslında şu. Örneğin ben şu an donanımhaber forumuna ......nolu ip numarasından giriş yapıyorum sonra forumdan çıkıyorum.modemi aç kapa yapıyorum ip değişiyor.sonra foruma tekrar giriyorum ( farklı bir kullanıcı adı ile diyelim) İp değişiyor kullanıcı adıda, ancak ip değişse dahi benim başka şekilde tanınmam mümkünmü.ip numarası ile başka hangi bilgiler görülür.ip değişse bile sabit olan ve görülebilen bir bilgi var mıdır?
ip değişir ancak beni başka şekilde bulabilirler mi =?
ya ne soru sordum : ) bu konu benim için önemli arkadaşlar. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
mac adresin sabit kalır :)
yani ? mac adresi hakkında çok farklı şeyler yazılmış nette..
şimdi bu forum benim 10 farklı ip den 10 farklı kullanıcı adıyla girmeme rağmen benim ben olduğumu bilirmi :) mac adresi ne yauv ? :(
Arkadaşım cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsun...Bu işlere kalkışmadan önce 1 fırın ekmek yemen lazım...İyisi mi sen başını belaya sokmadan vazgeç...
yani ? mac adresi hakkında çok farklı şeyler yazılmış nette..
şimdi bu forum benim 10 farklı ip den 10 farklı kullanıcı adıyla girmeme rağmen benim ben olduğumu bilirmi :) mac adresi ne yauv ? :(
çok okuman lazım çook biraz arastır bak cok sey ogreneceksin
Akıl için tşk ederim ama benim akla değil bilgiye ihtiyacım var.çook okumak konusunda ise , yazılan çizilen çok şey var iyide hangisi doğru ? akıl değil ama öneri ve bilgi verecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Tşk.ler
quote:
yok yok devlet değilde pantagon :) .... Sorum tam olarak aslında şu. Örneğin ben şu an donanımhaber forumuna ......nolu ip numarasından giriş yapıyorum sonra forumdan çıkıyorum.modemi aç kapa yapıyorum ip değişiyor.sonra foruma tekrar giriyorum ( farklı bir kullanıcı adı ile diyelim) İp değişiyor kullanıcı adıda, ancak ip değişse dahi benim başka şekilde tanınmam mümkünmü.ip numarası ile başka hangi bilgiler görülür.ip değişse bile sabit olan ve görülebilen bir bilgi var mıdır?
ip değişir ancak beni başka şekilde bulabilirler mi =?
ya ne soru sordum : ) bu konu benim için önemli arkadaşlar. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Sanırım fake'im var DH yakalar mı beni ip mi değiştirsem bile diyorsun . MAC ID'ne ulaşamaz. IP adresini değiştirirsen modeme res atarak ve her ihtimale karşı cookie'lerini silersen bir sorun olmaz.
NOT: Fake'in olmadığını varsayıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme