Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sırf hevesimi almak için geçtim.Tabi ki o eski halinden eser yok.En yakın zamanda geri döneceğim.Kişisel görüşüm 4s ve 5'in geçip 4'ün geçmemesi yönünde.
  • ActMonitor ile alinmis boot sonrasi SS. Acikcasi ben memnunum. Programlarin ilk acilisi suresi cok az daha uzun (bana gore).
     İos7 İphone 4 e yükleyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0meth3us -- 19 Eylül 2013; 11:46:23 >
  • Ben çok beğendim abartıldığı gibi çok fazla kasma vs yok tavsiye ederim telefonum iphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralferdiabi -- 19 Eylül 2013; 11:47:55 >
  • Bende bugün indirdim inmesi kurulması bir saatımı aldı aşarı kasma yok ama alette gözle görülür bir yavaşlama var. Telefonda oyun oynayanlar varsa bence hiç kurmasın sanki şarjı daha fazla yiyor bu ios 7
  • yurtiçi 8gb iphone 4'e bunlardan hangisini yuklememiz gerekiyor?

iPhone 4 GSM:http://appldnld.apple.c...7.0_11A465_Restore.ipsw
    iPhone 4:http://appldnld.apple.c...7.0_11A465_Restore.ipsw
    iPhone 4: CDMAhttp://appldnld.apple.c...7.0_11A465_Restore.ipsw

• gm'yi kullandım.dün yayınlanan tam sürümü de yükledim. ben çok memnunum. gm yi denediğimde şarj süresinde de iyileşme hissedilir derecedeydi. klavye de yazarken veya program açılırken donma,takılma problemleri yok. hatta klavye de yazı yazması 6.1.3' ten daha akıcı bana göre. 6.1.3'te mesajlarda yazken ufak takılmalar yaşıyordum. tabi ana ekrana döenerken bazen ufak titreme şekline takılma oluyor fakat rahatsız edecek kadar değil.
  • Abartılacak bi kasma yok telefon can çekişiyor falan demiş bazıları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Abartılacak bi kasma yok telefon can çekişiyor falan demiş bazıları

hafıza ve çalışan uygulama sayısını kıyaslamadan yorum yapma daha ne olduğu belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Abartılacak bi kasma yok telefon can çekişiyor falan demiş bazıları

hafıza ve çalışan uygulama sayısını kıyaslamadan yorum yapma daha ne olduğu belli değil...

İos7 İphone 4 e yükleyenler

Ram kullanımı genelde bu seviyelerde bende 16 gb var ve dolu nerdeyse gerçi ben oyun fakan oynamam belkide ondan normal geldi bana hızı yani normal derken evet yavaş çalışıyorda 4. Senesinee giricek cihaz ios 4 performansı falan mı bekliyorlardı insanlar anlamadım

Edit: bu arada bazı uygulamalar kasıyor evet bknz: forusquare ama onun işletim sistemiyle cok alakalı oldugunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Eylül 2013; 13:06:02 >

• Arkadasta 4s var direkt wifi uzerinden itunese baglamadan guncelleme yapilabilirmi?

• İp4 için 5.1.1 den sonrası yalan yükledim pişmanım güncellemelerle hızlanmazsa 5.1.1 e düşüreceğim .

• Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Ben de üye olmaya karar vererek yorumlarımı paylaşmak istedim.

Öncelikle iphone 4 8 gb telefonumu yeni aldım ve ios 6.1.3 ile geldi. İlk defa Apple ürünü kullanıyorum ve 6.1.3 güzeldi. Bu arada cihazın modeli A1332.

Gelelim ios7ye, akşam 8den gece 2ye kadar indirmesini bekledim, haliyle sunucular çok yoğundu. Güncellemeyi tamamlaması ise kısa sürüyor.

İos6daki akıcılık pek yok gibi duruyor ancak bu ios7nin animasyonlarından dolayı göze böyle gözüküyor. Bazı uygulamarı geç açsa da ahım şahım bir fark yok. Mesajlar uygulamasına ilk girerken öncekine göre belki yarım saniye geç açılıyordur. AppStore bende ios6 yüklüyken kasıyordu, ios7de çok çok az bir kasma mevcut. Kameraya gelecek olursak güzel, whatsapp vs de eskiye göre çok az geç açılıyor. Bildirim merkezi ve kontrol merkezinde kasılma yok. Safaride sayfaları yakınlaştırırken biraz kasılma oluyor. Menü geçişlerinde ve uygulama kapatmada da herhangi bir takılma yok.

Sonuç olarak, uygulamaların da kendini ios7 için güncellemesiyle rahat bir sistem olacağını düşünüyorum. Şu haliyle ios6dan hız ve işlev olarak fark yok gibi. Pil ömrü de belki ios7de biraz daha fazladır ama hemen hemen aynı bana göre. Olumsuz gördüğüm bir şey ise, alttaki simgelerin ordaki renk şeffaf değil ya da ios6daki gibi küçük değil. Bu da ekranı ufaltıyor. Yüklemek isteyenler internetteki GM sürümü videosunu izlesinler. O sürümden farkı yok denecek kadar az. Son olarak da şu arama olayı var. Onu yaparken biraz kasarak yapıyor ama bu pek de önemli değil.

• Beyler kasılmalar ip5 dede var, muhakkak perf.güncellemesi gelecek.

Tavsiyem cok kısa bir sure bekleyin. 7.01 cıkar öyle yüklersiniz.

• Bende herhangi bir kasma olmadi ios6 ile ayni hicbir kasma yok bellekte boş değil

• İyiki yüklemişim başka telefon bi başka oldu yahu..görsellik açısından tabi..yoksa değişen bişe yok yani..

• Selamlar,

Dünü bugüne bağlayan gece 01:00 gibi güncelleme düğmesine bastım. Öncesinde itunes güncellemesi, sonrasında 1,12 gb lık ios 7 gelip kuruldu. Şimdi de ipad2 üstüne kuruyorum. En baştan belirteyim JB ile işim olmaz :)

Açıkçası menü geçişlerinde hafif tırtıklanma oluyor ama en azından menüler saçmalamıyor. 6.x güncellemelerinde özellikle sınırlama menülerinde fantastik görüntüler yakalamıştım. Hatta forumun ilgili konusunda var 1-2 örnek ekran görüntüsü. O yüzden beni 6'dan daha fazla memnun etti.

Renkler falan çok gubuş olmasına rağmen rahatsızlık hissetmedim. Klasör sisteminin sınırı var mıdır bilmiyorum ama arttırılmış limiti. Onu çok beğendim.

Eksiklik olarak şu an için hissettiğim kontrol merkezinde hücresel ayarları yok.

6'da uyuz olduğum 1-2 konu vardı. Onları bertaraf ettilerse 7 ile yaşamak beni rahatsız etmez. Apple store burada açılınca home düğmesini değiştirtip eşime vereceğim zaten.
    Onun kullanım amacı daha çok sosyal medya ve fotoğraf olur. Zaten şu son geriye dönük uygulama desteği ile cihazın kullanım ömrü arttı; cihaz 16GB bu arada. İyice yaşlandığında arabada ipod veya fotoğraf arşivi olarak kullanırım :)

Benim için finans uygulamaları daha önemli. Kendime de 5s edineceğim A.S. açılınca. Ya da operatör kontratlı olabilir, yapacağız artık hesabımızı.

Özetle benim için milisaniyeler önemli olmadığı için mutluyum. Fonksiyonellik açısından 6'nın üstünde olduğu izlenimini edindim. İllaki ios7'nin 5s ve üstü performansı daha tatminkar olacaktır; ama 4 cihazlar için (16GB ve 32GB) daha bir iki sıkımlık canı var diyebilirim :) 8GB için o kadar iyimser değilim.

• Bu arada belirtmek isterim, 1 eylülden itibaren ios7 uyumlu cihaz alıp da aktive edenlere Apple ücretli bazı uygulamalarını ücretsiz olarak veriyor ios7 yükleyince. iwork, iphoto, imovie içeriyor.
  • Bende bu sabah yükledim kasma falan yok.Özellikle açık uygulamaları gösteren ekran ve kapatma şekli çok süper olmuş.

Bu arada aşağıdan yukarıya çektiğimizde gelen kısa yol ekranına mobil veri ve 3G yi açıp kapama kısa yolunu ekleyebiliyormuyuz?

• Gaza geldim, yüklüyorum. Hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.