Şimdi Ara

iOS5 Mesajlardaki Titreşim Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona yeni mesaj geldiği zaman arka arkaya 4-5 defa titriyor. Çok sinir edici bi durum bu. Hele bi arkadaşımla mesajlaşıyorsam bi de. Dızt dızt dızt dızt acayip sinir bozuyor.

Bu sorundan başka kimsede var mı?

İnternette biraz araştırdım ama bulamadım buna dair birşey. Titreşim ayarlamada seçilen titreşimler de mesajlardaki titreşimleri etkilemediği için ordan da bi sonuç çıkmadı.

• Bana özel bi durum sanırım?
  • Belkide yeni titreşim atamışsınızdır mesajlara import ediliyormu bilmiyorumda kişiye özel titreşim atayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Arkadaşlar telefona yeni mesaj geldiği zaman arka arkaya 4-5 defa titriyor. Çok sinir edici bi durum bu. Hele bi arkadaşımla mesajlaşıyorsam bi de. Dızt dızt dızt dızt acayip sinir bozuyor.

İnternette biraz araştırdım ama bulamadım buna dair birşey. Titreşim ayarlamada seçilen titreşimler de mesajlardaki titreşimleri etkilemediği için ordan da bi sonuç çıkmadı.

Ayarlar>Mesajlar>Uyarı Tonunu Çal'a gelin 1 Kez yapın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Arkadaşlar telefona yeni mesaj geldiği zaman arka arkaya 4-5 defa titriyor. Çok sinir edici bi durum bu. Hele bi arkadaşımla mesajlaşıyorsam bi de. Dızt dızt dızt dızt acayip sinir bozuyor.

Hocam böyle bi ayar yok.

@f.e.a.r Mesajların titreşimini ayarlayamıyoruz sanırım. Ben yine de ayarlamıştım ama ona rağmen böyle.

Sizde böyle bi sıkıntı yok mu?

• Valla bende 2 kere dızt dızt ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Valla bende 2 kere dızt dızt ediyor

2 kere etse sevineceğim valla. Bazen kafasına esince kopuyor böyle kendi kendine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Valla bende 2 kere dızt dızt ediyor

2 kere etse sevineceğim valla. Bazen kafasına esince kopuyor böyle kendi kendine.

Aynen benimde, not 3gs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Hocam böyle bi ayar yok.

@f.e.a.r Mesajların titreşimini ayarlayamıyoruz sanırım. Ben yine de ayarlamıştım ama ona rağmen böyle.

Sizde böyle bi sıkıntı yok mu?

Ben en iyisi bundan sonra iOS 5 konularına atlamayım, bütün ayarları gözden geçirmişler herhalde. Yine de geçiş yaptığımda bana da olur diye sorunun çözümünü merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 14 Ekim 2011; 19:54:06 >

• Herkeste vardır bu sorun diye düşünüyordum ama yokmuş demek. Restore etsem iyi olacak o zaman.
  • Birşey daha farkettim deneyin. Hata sanırım telefonda müzik dinlerken mesaj gelicek mesela hani hoparlöre yaklaşınca çıkan ses var ya gelmeden önce mesaj aynı şekil müzik dinliyorsunuz mesela mesaj gelmeden ses gidip gidip geliyor kulaklıkta sonra melodi çalıyor.
  • titreşim özelliğide yeni güncelleme arasında ama nası kapanır nası edilir bilmem:)
  • Ayarlar>Bildirimler>Mesajlar>Yineleme uyarısı sayısını istediğiniz gibi ayarlayın sanırım bu sorununuzu çözecektir
  • yok buda çözmuyor bendede oyle valla ne yaptımsa olmadı kafasına gore bıkac defa calıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

Ayarlar>Bildirimler>Mesajlar>Yineleme uyarısı sayısını istediğiniz gibi ayarlayın sanırım bu sorununuzu çözecektir

Bu da 1kez'e ayarlı hocam. Bundan da kaynaklı değil yani sorun.
  • Bende de aynı şekilde ya vibratör mübarek,hele bazen bi kaptırıyo ki sormayın
  • bende de var aynı sorun bi türlü düzeltemedim ya telefonu kapatıp acıyorum düzeliyor sonra yeniden aynı hale geliyor :(
  • bende 3gs e sahibim bu problem bendede ios 5e yükselttikten kısa bir süre sonra basladı sadece mesajda seslide olsa titreşimde olsa mala bağlıyor özürlü gibi titriyor kapatıp açınca 15-20dk normal oluyor sonra tekrardan bu sekilde salak sacma titriyor araştırıyorum ama bakalım nasıl düzelticez bulamadım daha bir kere restore denemekte fayda var..
  • bende de mesaj sesi böyle bi mix yapıyo kendi kendine bi kopuyo ios5 den sanırım cıhaz sıfır daha 1 ay bile olmadı ip4
  • iMessage'daki titresimi ancak Ayarlar-Ses-ikinci kisimdaki Titresimi kapatarak bitirebilirsiniz. Ama bu durumda calarken telefon titremeyecek,sadece ses cikaracaktir ama.. uzun iMessage yazismalarinda ben oyle yapiyorum. Pilde de ciddi tasarruf sagliyor..yoksa zzzt zzt zzzt her yeni satirda cekilir dert degil..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.