Bildirim
ios5 jailbreak şebeke yok!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Telefonda vodafone simkartı takılı iken bir daha restore deyip new iphone olarak kurar mısın? Sıkıntı olmaması lazım. _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
arkadslar restore ettım su an aktıf ama jailbreak yapmayın tethered jaılbrreak aktıf olmuyor sanrıım ultrasn0w u kursaydım çalışırmıydı wıfıye baglanamadıgı ıcın kuramdm .. _____________________________ JOHNNASH .. -
quote:
Orijinalden alıntı: johnnash
arkadslar restore ettım su an aktıf ama jailbreak yapmayın tethered jaılbrreak aktıf olmuyor sanrıım ultrasn0w u kursaydım çalışırmıydı wıfıye baglanamadıgı ıcın kuramdm ..
oldbootrom 3gs ler için untetret jaılbrek var bide onu araştır istersen ama cihazın oldboobrom olması lazım
_____________________________ -
bnmkı newbootroom sanırım ona göre tethered yada untethered jailbreak yokmu şebeke gitmeden halledecegım ve ultrsn0w yuklemedım jailbreak yaptgımda ondan olmus olabılırmı ? _____________________________ JOHNNASH ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone sesi az çıkıyor
- iphone pil değişimi ne kadar sürer
- iphone 15 ısınma sorunu
- telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyor
- telefon sim kartı okumuyor
- silinen numaraları geri getirme
- iphone şebeke sorunu
- 17 pro max renkleri
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler