Şimdi Ara

ios ve android kullanıcıları bu programı kesin kurun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Always On Pc adlı programı kurduğunuzda artık telefonunuzda flash, java vb herşey normal bilgisayardaki gibi çalışıyo. Sistemin mantığı anladığım kadarıyla uzak masaüstünden linux kurulu bir bilgisayara bağlanıyo ve herşey çalışıyo ben iphone 4 üm de kullanıyorum sonuç harika :)

Kesinlikle olmazsa olmaz bir program facebooktaki komşu çiftlik oyununu bile artık telimden oynar hale geldim :)

Deneyin yorumlarınızı bekliyorum

Lİnk : http://www.alwaysonpc.com/

• Kurdum kullanimi zor... Gereksiz bence...
    Hersey calismiyor mesela appletleri acmıyor...
    Ornegin
    http://www.onlinebulmaca.com/kare/Kare_Bulmaca=bugun.php

Üstelik 19 dolar çok para...

Yinede Teşekkürler paylaşım için, belki ihtiyaca göre baskalarının I'sine yaratabilir...
  • Hayır şimdi dediğiniz adresi açtım bulmacalar çalışıyo yanlışınız var appleti destekledi,

Ayrıca installous tan bedava indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beycemm -- 30 Eylül 2011; 20:47:12 >
  • Team-viwer gibi olmus.
    Tek fark pc tanidik degil:)
  • Bilgilendirme için teşekkürler :). Benim için fiyatı işlevine göre biraz pahallı ama ithiyacı olanların işine yarayabilir.

Konuyla kısmen alâkalı bir sorum var, acaba bu sistemin ev için (sunucu olarak kendi makinemizi kullanabildiğimiz) olanı mevcut mu ve bu sistemlere ne isim veriliyor?

Ekleme 1: Puffin'in firması CloudMosa, olmasından yola çıkarak, bu sistemde bulut diyebilir miyiz yoksa yanlış yolda mı ilerliyorum :)?

Ekleme 2: Sorumun yanıtı sanırım Tonido.com. Henüz indiriyorum, şu ana kadar ücret ya da deneme ile ilgili bir ibareye rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 30 Eylül 2011; 22:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

Hayır şimdi dediğiniz adresi açtım bulmacalar çalışıyo yanlışınız var appleti destekledi,

Ayrıca installous tan bedava indirebilirsiniz

Haklısınız tekrar denedim çalıştı demek internetle ilgili sorun olmus...

İlginç... Faydalı olabilir...

Tekrar teşekkürler...
  • iPhone un en büyük eksikliği olan Flash i oynatması müthiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.