Şimdi Ara

İos mu daha stabil Windows phone mu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bence bin lumia kullanıcısı on bin iphone kullanıcısını yok eder

  • quote:

    Orijinalden alıntı: menesozun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

    Androidle ios esittir. Androidi degerlendirirken orta seviye telefonlarinizi degerlendiriyorsunuz aslinda onlar tabi yavas calisir. G2 htc one veya eski de olsa s4e bakin. Wp8 biraz sorunlu ama haziran 14te yetisir gibi

    androidle ios eşittiri görünce devamını okumadım


    eşitmiş

    Android bazı konularda biraz daha ilerde ama iOS da o farkı kapayacak özelliklere sahip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şöyle bir şey var Windows Phone 8 stabillik açısından iOSu geçemiyor. Çünkü WP8 BETA çağında BETA sürüm olmamasına rağmen. iOS kadar iyi olması için daha yolu var. Yolun sonunda nasıl bir dağıtım olur bilemem doğrusu.
  • WP8 tabiki stabil olacak çünkü iOS gibi kapalı kaynak sonuçta yani android gibi saçmalamaya müsait değil (nexus nexus diyenlere birşey demiyorum yani androidi tek bir telefona mahkum etmek ve iğrenç tasarımına rağmen android stabilite istiyorsan nexus alacaksın demek ne kadar doğruysa artık) ama ios her türlü her açıdan her şekilde daha iyidir tabiki bunu konuşmaya tartışmaya gerek yok.
    ama dünya varoldukça "eheee 5s gibi çöpe o para verilirmi" diyen ezik bir kitle olacaktır tabiki.
    nokia tasarım olsun malzeme kalitesi olsun gerçekten çok iyi bir firma en azından gerçekten çöp olan sayısız çakma android telefonlar üretmiyor alınıp uzun yıllar kullanılabilesi telefonları var fakat WP8'in daha zamanı var.herhangi bir nokia yani microsoft telefonu ise 5s ile mukayese etmek abesle iştigaldir başka birşey değil.WP8 telefonlarıyla çığır açmadı müthiş satış rakamlarına ulaşmadı ama kalitesindende taviz vermedi.koca kampüste en fazla iki kişide gördüm nokia.5s varken gidipte kimse 1020 almaz bence o paraya.zaten tüm lumia serisinin bir 5s kadar satmadığı gerçeği bu durumu yansıtıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionhearts

    WP8 tabiki stabil olacak çünkü iOS gibi kapalı kaynak sonuçta yani android gibi saçmalamaya müsait değil (nexus nexus diyenlere birşey demiyorum yani androidi tek bir telefona mahkum etmek ve iğrenç tasarımına rağmen android stabilite istiyorsan nexus alacaksın demek ne kadar doğruysa artık) ama ios her türlü her açıdan her şekilde daha iyidir tabiki bunu konuşmaya tartışmaya gerek yok.
    ama dünya varoldukça "eheee 5s gibi çöpe o para verilirmi" diyen ezik bir kitle olacaktır tabiki.
    nokia tasarım olsun malzeme kalitesi olsun gerçekten çok iyi bir firma en azından gerçekten çöp olan sayısız çakma android telefonlar üretmiyor alınıp uzun yıllar kullanılabilesi telefonları var fakat WP8'in daha zamanı var.herhangi bir nokia yani microsoft telefonu ise 5s ile mukayese etmek abesle iştigaldir başka birşey değil.WP8 telefonlarıyla çığır açmadı müthiş satış rakamlarına ulaşmadı ama kalitesindende taviz vermedi.koca kampüste en fazla iki kişide gördüm nokia.5s varken gidipte kimse 1020 almaz bence o paraya.zaten tüm lumia serisinin bir 5s kadar satmadığı gerçeği bu durumu yansıtıyor.

    Hocam gelin de anlatın işte Ya bir kere Apple yapmadan önce nerdeydi bu adamlar? Nokia 3 kiloluk laptop bataryası kalınlığında telefon üretirken samsung eksvalator üretirken(hala uretiyor) lg kapaklı telefonlarla kafayı bozmuşken aynı şeye Motorola içinde geçerli bu adamlar çıkıp dokunmatik ekranlı telefon üretti( ilk dokunmatik ekranlı telefon budur diğerleri resistive idi) İlk marketi bunlar üretti. İlk film ve müzik marketi bu adamlar kullanıcı hizmetine sundu. İlk retina ekranı bu adamlar kullandı ki halen kontrast konusundu 441 ppi lık ekranlara halay çektirir. Kamera yazılımlarının en kullanışlısını bu adamlar üretti. En basit sade ve kullanışlı ara yüzü bu adamlar üretti. Tüm firmalar ama hepsi gelip Apple ne yaptıysa baktılar ve çaldılar. Apple sadece bildirim ekranı çaldı diye nerdeyse herin dibine sokuldu. Zaten Apple dokunmatik ekrana ve ios a geçmemiş olsa bildirim ekranı diye bir şeyi kim üretecekti acaba. Bu adamlar Siriyi üretti s Voice Control daha iyi dediler. Herifler 64 bit işlemci üretti 4gb ram yoksa amaçsız dediler. Touch id çıkardılar çalınıyor dediler. Bu adamlar her konuda öncü. Ama Apple yapınca berbat samsung yapınca vayyy Nokia yapınca yhiiii. Sonra birde seni marka hayranlığıyla suçlarlar. Ve daha dunun yeni yetme işletim sistemini ki(bence bizi işletiyor) ios le kıyaslarlar. İphone alan parayı çöpe atmış derler. Mantığını kedi işesin o adamların. Samsung firması 3 günde bir telefon çıkarıyor. Bir ay sonra samsun gün eskimeyen hiçbir telefonu yoktur. Sadece s ve note un amiral gemileri. Onlar 6 ay sonra eskirler. Ama iphone 4s hala dip diri galaxy s3 ise widget bölümüne tıklayıp bir baksınlar bakalım 3 ay sonra diğer sayfaya geçiyor. Zaten soyuluyor dökülüyor. ve dünya yazılım tarihinin EN GEREKSİZ yazılımlarına sahip. Ama git note 3 aldım de forumda sana laf eden olamaz. 6 ay sonra 2200den fiyatı 1300 e düşecek burasıda kesin yani her samsung telefonun kaderi ve ikinci el sen 800 liradan satamayacaksın ki o paraya ikinci elciler iphone 4s alıyor. İşte binlerce farkın biride bu. Haa iphone unun eksiği yokmu var. Bir sürü ama GEREKSİZ bir şey yon. Eksik giderilir. Ama gereksizlik? VELHASIL hocam anlatamazsın. Bir de sana cahil derler. Bu arada android için değil samsung için konuşuyorum. Yoksa Androidin güzellikleri de var. Kişiselleştirme ve özgürlük gibi. Wp8 ise eksiği olan bir sistem. Çünkü sis hem sistemi kapalı yapıp hem de bu kadar kotu bir market kalitesine sahip olursanız bu sıkıntıdır. Markette uygulama sayısı önemli değil kaliteleri önemlidir. Wp8 in Nokia koleksiyonu dışın bir tane kaliteli uygulamasına henüz rastlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne yazarsak yazaşım boş Türk insanı hiç kendi malını kötüler mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    ios telefonları çok stabil çalışıyo ama hep son çıkanlar stabil çalışıyo..
    zaman geçtikçe 5s bile stabiletisini kaybedicek.. "bence"
    nasıl çift çekirdekli 5 serisini çıkarıp tek çekirdekli 4 serisi son güncelleme ile stabilite kalmadıysa
    ilerki zamanlarda 4 çekirdekli seri çıkartıp çift çekirdekli 5 seriside stabilitesi gidicek...

    eskitme stratejisi ios ve android de var..
    windows phone de henüz göremedim bu stratejiyi..
    gerçi wp8 ara yüzü ios ve android gibi olmadığı için çok stabil çalışıyo bence...


    Eskitme stratejisi mi? Win phone de göremedin mi?
    İp 4 ios 4-5-6-7 gördü. En nihayetinde yavaş da olsa ios 7 de de çalışıyor. Bu forumda bilerek yavaşlatıldığı gibi saçma sapan birşey söyleniyor.
    Win phone ya gelince. Wm7 telefonlar bile wm8 e geçemiyor. Wm6 lar da 7 ye geçememişti. Var mı daha ötesi?

    evet eskitme stratejisi.
    sen yok diyosun diye olmadığı yada ben var diyorum diye olduğu kesin bişey değil
    ama benim düşüncem bu yönde.

    wp8 de göremedim demek ile "henüz göremedim" arasında anlam farkı da var.
    ilerde görebiliriz demek oluyor bu yani. bunuda öğreteyim de haberin olsun.

    wp8 in wp9 a geçmesi içinde önce bilgisayarlar için windows 9 çıkması lazım.
    tabi geçer yada geçmes onu şuan bilemem. tahminlere görede konuşamam.
    malum herkes LG-G2 nin güncellemeler alacağını düşünüyor ama kendi telefonlarına
    2 kereden fazla güncelleme vermedi şimdiye kadar ama bekliyolar işte.

    yani demem o ki. ben hala "telefonlarda eskitme stratejisi var"diyorum.
    iphone birazdaha geç eskitiyo olabilir. o yönde iyi.
    ama sonuçta yavaşlıyorsa telefon eskitiliyor demektir.
    "saygılar"


    WP da eskitme stratejisi diye birşey yok. Direk çöpe atma stratejisi var. WM6 telefonlar WM7'ye upgrade olamadı, direk çöpe. WM7 telefonlar WM8'e upgrade olamadı, direk çöpe. Ios 4 ile çıkan iphone haliyle her yeni çıkan iOS ile yeni eklenen özellikler sebebiyle yavaşlaması doğaldır. Ben 4 ana versiyon gören bir MS ürünü göremedim daha. Sakın bazı bilgisayarların Vista, Windows7, Windows 8 gördüğünü söyleme. Vista nın versiyonu 6.0, Windows 7'nin de 6.1 dir. Windows 7 aslında yeni bir versiyon değildir, ara versiyonun makyajlanıp gazlanmış halidir.

    WP8'in WP9'a geçmesi için bilgisayarlara Windows 9 çıkması gerekir demişsin??? 20 küsur yıllık bir yazılım geliştirici olarak bundan hiçbirşey anlamadım. WM ile normal Windows arasında bir bağlantı yoktur. İkisi ayrı ayrı geliştirilir. WP9'un çıkması için Windows 9'un çıkması filan gerekmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utku

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsten


    quote:

    Orijinalden alıntı: Utku

    "ı" harfi nerede "ı" harfi?

     İos mu daha stabil Windows phone mu

    Klavye turkceyken "i harfine basiki tutunca klavye icinde zaten olan ı haefi cikiyor; fakat klavyeyi ingilizce kullanirken i hargine basili tuttugumuzda ı harfi cikmiyor. Cok komik degil mi?

    Utku tamam objektif yorumlarını bende beğeniyor ve destekliyorum, sana pek çok kez hak ta veriyorum ama burada saçmalamışsın. İngilizcede küçük ı harfi diye bir harf yok, küçük i var büyük İ yok. Klavyeyi de ingilizce yapmışsın olmaması normal.

    Nasil sacmalamissin kardes? Bak orada i harfine basili tutulmus. Diger isletim sistemlerinde ne olur? i harfine basili tutunca acilan sekmede ı harfi belirir. Bak bunda belirmemis. Diger butun isletim sistemlerinde klavyeyi ingilizce kullanirken turkce harfleri kullanma sansina sahipken, wp 8'in klavyesinde ı, ş ve ğ kullanmak mumkun değil. Bunlari kullanmak için illaki klavyeyi turkce moduna almak gerekiyor.

    Anlatabildim mi?

    Bunun gibi tonla ufak sacmaliklarla dolu bir isletim sistemi.

    Ingilizce klavyeyken hicbir harfe basinca turkce harfler cikmasa "adi ustunde ingikizce klavye" der gecerim; fakat o, u ve c harfine basiki tutunca noktalilarina erisiliyor. Bi kafa karisikligi var yani.

    Ben bada da şöyle yapıyorum; normalde Türkçe klavye kullanıyorum eğer i harfi kullanacaksam hemen aşağıdaki tr-eng seçeneğine dokunuyorum ve hemen i ye basıp tekrar tr ye alıyorum klavyeyi. Yani I ya uzun basıp i ye almaktan daha hızlı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    ios telefonları çok stabil çalışıyo ama hep son çıkanlar stabil çalışıyo..
    zaman geçtikçe 5s bile stabiletisini kaybedicek.. "bence"
    nasıl çift çekirdekli 5 serisini çıkarıp tek çekirdekli 4 serisi son güncelleme ile stabilite kalmadıysa
    ilerki zamanlarda 4 çekirdekli seri çıkartıp çift çekirdekli 5 seriside stabilitesi gidicek...

    eskitme stratejisi ios ve android de var..
    windows phone de henüz göremedim bu stratejiyi..
    gerçi wp8 ara yüzü ios ve android gibi olmadığı için çok stabil çalışıyo bence...


    Eskitme stratejisi mi? Win phone de göremedin mi?
    İp 4 ios 4-5-6-7 gördü. En nihayetinde yavaş da olsa ios 7 de de çalışıyor. Bu forumda bilerek yavaşlatıldığı gibi saçma sapan birşey söyleniyor.
    Win phone ya gelince. Wm7 telefonlar bile wm8 e geçemiyor. Wm6 lar da 7 ye geçememişti. Var mı daha ötesi?

    evet eskitme stratejisi.
    sen yok diyosun diye olmadığı yada ben var diyorum diye olduğu kesin bişey değil
    ama benim düşüncem bu yönde.

    wp8 de göremedim demek ile "henüz göremedim" arasında anlam farkı da var.
    ilerde görebiliriz demek oluyor bu yani. bunuda öğreteyim de haberin olsun.

    wp8 in wp9 a geçmesi içinde önce bilgisayarlar için windows 9 çıkması lazım.
    tabi geçer yada geçmes onu şuan bilemem. tahminlere görede konuşamam.
    malum herkes LG-G2 nin güncellemeler alacağını düşünüyor ama kendi telefonlarına
    2 kereden fazla güncelleme vermedi şimdiye kadar ama bekliyolar işte.

    yani demem o ki. ben hala "telefonlarda eskitme stratejisi var"diyorum.
    iphone birazdaha geç eskitiyo olabilir. o yönde iyi.
    ama sonuçta yavaşlıyorsa telefon eskitiliyor demektir.
    "saygılar"


    WP da eskitme stratejisi diye birşey yok. Direk çöpe atma stratejisi var. WM6 telefonlar WM7'ye upgrade olamadı, direk çöpe. WM7 telefonlar WM8'e upgrade olamadı, direk çöpe. Ios 4 ile çıkan iphone haliyle her yeni çıkan iOS ile yeni eklenen özellikler sebebiyle yavaşlaması doğaldır. Ben 4 ana versiyon gören bir MS ürünü göremedim daha. Sakın bazı bilgisayarların Vista, Windows7, Windows 8 gördüğünü söyleme. Vista nın versiyonu 6.0, Windows 7'nin de 6.1 dir. Windows 7 aslında yeni bir versiyon değildir, ara versiyonun makyajlanıp gazlanmış halidir.

    WP8'in WP9'a geçmesi için bilgisayarlara Windows 9 çıkması gerekir demişsin??? 20 küsur yıllık bir yazılım geliştirici olarak bundan hiçbirşey anlamadım. WM ile normal Windows arasında bir bağlantı yoktur. İkisi ayrı ayrı geliştirilir. WP9'un çıkması için Windows 9'un çıkması filan gerekmez.

    DEdiklerinin bazısı doğru bazıları yanlış , eski cep windowslarına güncelleme verilmemesi hatadır.Firmanın güvenirliğini zedelemiştir.
    Şuan Wp8 telefon kullanıyorum eğer bu telefon wp9 a güncellenmezse birdaha hayatım boyunca windowslu cep telefonu almam.
    Haa pc olarak muhtacız ona birşey diyemem : ))


    Yalnız iphone yıllarca güncelleme alıyorda ne oluyor , ios7 ye kadar arayüzde en ufak oynama bile olmadı. GElen özellikler ise parmakla sayılacak şeyler.
    Bana ana sürüm dediğin ios5 den ios6 ya geçişte ki o gelen özellikleri sayar mısın ?
    işe yarayan yenilik 3 satırı bile geçmez.İos7 dede sistemin temeli değişmedi sadece arayüzü değiştirdiler. GEri kalan herşey aynı kaldı.
    İos7 makyajlanmış ios6 dır. ios6 ise makyajlanmamış ios5 dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 10 Ocak 2014; 23:38:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: webdh

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    ios telefonları çok stabil çalışıyo ama hep son çıkanlar stabil çalışıyo..
    zaman geçtikçe 5s bile stabiletisini kaybedicek.. "bence"
    nasıl çift çekirdekli 5 serisini çıkarıp tek çekirdekli 4 serisi son güncelleme ile stabilite kalmadıysa
    ilerki zamanlarda 4 çekirdekli seri çıkartıp çift çekirdekli 5 seriside stabilitesi gidicek...

    eskitme stratejisi ios ve android de var..
    windows phone de henüz göremedim bu stratejiyi..
    gerçi wp8 ara yüzü ios ve android gibi olmadığı için çok stabil çalışıyo bence...


    Eskitme stratejisi mi? Win phone de göremedin mi?
    İp 4 ios 4-5-6-7 gördü. En nihayetinde yavaş da olsa ios 7 de de çalışıyor. Bu forumda bilerek yavaşlatıldığı gibi saçma sapan birşey söyleniyor.
    Win phone ya gelince. Wm7 telefonlar bile wm8 e geçemiyor. Wm6 lar da 7 ye geçememişti. Var mı daha ötesi?

    evet eskitme stratejisi.
    sen yok diyosun diye olmadığı yada ben var diyorum diye olduğu kesin bişey değil
    ama benim düşüncem bu yönde.

    wp8 de göremedim demek ile "henüz göremedim" arasında anlam farkı da var.
    ilerde görebiliriz demek oluyor bu yani. bunuda öğreteyim de haberin olsun.

    wp8 in wp9 a geçmesi içinde önce bilgisayarlar için windows 9 çıkması lazım.
    tabi geçer yada geçmes onu şuan bilemem. tahminlere görede konuşamam.
    malum herkes LG-G2 nin güncellemeler alacağını düşünüyor ama kendi telefonlarına
    2 kereden fazla güncelleme vermedi şimdiye kadar ama bekliyolar işte.

    yani demem o ki. ben hala "telefonlarda eskitme stratejisi var"diyorum.
    iphone birazdaha geç eskitiyo olabilir. o yönde iyi.
    ama sonuçta yavaşlıyorsa telefon eskitiliyor demektir.
    "saygılar"


    WP da eskitme stratejisi diye birşey yok. Direk çöpe atma stratejisi var. WM6 telefonlar WM7'ye upgrade olamadı, direk çöpe. WM7 telefonlar WM8'e upgrade olamadı, direk çöpe. Ios 4 ile çıkan iphone haliyle her yeni çıkan iOS ile yeni eklenen özellikler sebebiyle yavaşlaması doğaldır. Ben 4 ana versiyon gören bir MS ürünü göremedim daha. Sakın bazı bilgisayarların Vista, Windows7, Windows 8 gördüğünü söyleme. Vista nın versiyonu 6.0, Windows 7'nin de 6.1 dir. Windows 7 aslında yeni bir versiyon değildir, ara versiyonun makyajlanıp gazlanmış halidir.

    WP8'in WP9'a geçmesi için bilgisayarlara Windows 9 çıkması gerekir demişsin??? 20 küsur yıllık bir yazılım geliştirici olarak bundan hiçbirşey anlamadım. WM ile normal Windows arasında bir bağlantı yoktur. İkisi ayrı ayrı geliştirilir. WP9'un çıkması için Windows 9'un çıkması filan gerekmez.

    DEdiklerinin bazısı doğru bazıları yanlış , eski cep windowslarına güncelleme verilmemesi hatadır.Firmanın güvenirliğini zedelemiştir.
    Şuan Wp8 telefon kullanıyorum eğer bu telefon wp9 a güncellenmezse birdaha hayatım boyunca windowslu cep telefonu almam.
    Haa pc olarak muhtacız ona birşey diyemem : ))


    Yalnız iphone yıllarca güncelleme alıyorda ne oluyor , ios7 ye kadar arayüzde en ufak oynama bile olmadı. GElen özellikler ise parmakla sayılacak şeyler.
    Bana ana sürüm dediğin ios5 den ios6 ya geçişte ki o gelen özellikleri sayar mısın ?
    işe yarayan yenilik 3 satırı bile geçmez.İos7 dede sistemin temeli değişmedi sadece arayüzü değiştirdiler. GEri kalan herşey aynı kaldı.
    İos7 makyajlanmış ios6 dır. ios6 ise makyajlanmamış ios5 dir.

    ios 6 ios 5'e göre bir çok yenilik içerir:http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_6#Version_history:_portable_iOS_devices

    ios 7 ise gerçekten önemli bir versiyon. ios3'den ios4'e geçerken olduğu gibi çok fazla yenilik var:http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_7#Version_history:_portable_iOS_devices




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    quote:

    Orijinalden alıntı: webdh

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: mavzerturk

    ios telefonları çok stabil çalışıyo ama hep son çıkanlar stabil çalışıyo..
    zaman geçtikçe 5s bile stabiletisini kaybedicek.. "bence"
    nasıl çift çekirdekli 5 serisini çıkarıp tek çekirdekli 4 serisi son güncelleme ile stabilite kalmadıysa
    ilerki zamanlarda 4 çekirdekli seri çıkartıp çift çekirdekli 5 seriside stabilitesi gidicek...

    eskitme stratejisi ios ve android de var..
    windows phone de henüz göremedim bu stratejiyi..
    gerçi wp8 ara yüzü ios ve android gibi olmadığı için çok stabil çalışıyo bence...


    Eskitme stratejisi mi? Win phone de göremedin mi?
    İp 4 ios 4-5-6-7 gördü. En nihayetinde yavaş da olsa ios 7 de de çalışıyor. Bu forumda bilerek yavaşlatıldığı gibi saçma sapan birşey söyleniyor.
    Win phone ya gelince. Wm7 telefonlar bile wm8 e geçemiyor. Wm6 lar da 7 ye geçememişti. Var mı daha ötesi?

    evet eskitme stratejisi.
    sen yok diyosun diye olmadığı yada ben var diyorum diye olduğu kesin bişey değil
    ama benim düşüncem bu yönde.

    wp8 de göremedim demek ile "henüz göremedim" arasında anlam farkı da var.
    ilerde görebiliriz demek oluyor bu yani. bunuda öğreteyim de haberin olsun.

    wp8 in wp9 a geçmesi içinde önce bilgisayarlar için windows 9 çıkması lazım.
    tabi geçer yada geçmes onu şuan bilemem. tahminlere görede konuşamam.
    malum herkes LG-G2 nin güncellemeler alacağını düşünüyor ama kendi telefonlarına
    2 kereden fazla güncelleme vermedi şimdiye kadar ama bekliyolar işte.

    yani demem o ki. ben hala "telefonlarda eskitme stratejisi var"diyorum.
    iphone birazdaha geç eskitiyo olabilir. o yönde iyi.
    ama sonuçta yavaşlıyorsa telefon eskitiliyor demektir.
    "saygılar"


    WP da eskitme stratejisi diye birşey yok. Direk çöpe atma stratejisi var. WM6 telefonlar WM7'ye upgrade olamadı, direk çöpe. WM7 telefonlar WM8'e upgrade olamadı, direk çöpe. Ios 4 ile çıkan iphone haliyle her yeni çıkan iOS ile yeni eklenen özellikler sebebiyle yavaşlaması doğaldır. Ben 4 ana versiyon gören bir MS ürünü göremedim daha. Sakın bazı bilgisayarların Vista, Windows7, Windows 8 gördüğünü söyleme. Vista nın versiyonu 6.0, Windows 7'nin de 6.1 dir. Windows 7 aslında yeni bir versiyon değildir, ara versiyonun makyajlanıp gazlanmış halidir.

    WP8'in WP9'a geçmesi için bilgisayarlara Windows 9 çıkması gerekir demişsin??? 20 küsur yıllık bir yazılım geliştirici olarak bundan hiçbirşey anlamadım. WM ile normal Windows arasında bir bağlantı yoktur. İkisi ayrı ayrı geliştirilir. WP9'un çıkması için Windows 9'un çıkması filan gerekmez.

    DEdiklerinin bazısı doğru bazıları yanlış , eski cep windowslarına güncelleme verilmemesi hatadır.Firmanın güvenirliğini zedelemiştir.
    Şuan Wp8 telefon kullanıyorum eğer bu telefon wp9 a güncellenmezse birdaha hayatım boyunca windowslu cep telefonu almam.
    Haa pc olarak muhtacız ona birşey diyemem : ))


    Yalnız iphone yıllarca güncelleme alıyorda ne oluyor , ios7 ye kadar arayüzde en ufak oynama bile olmadı. GElen özellikler ise parmakla sayılacak şeyler.
    Bana ana sürüm dediğin ios5 den ios6 ya geçişte ki o gelen özellikleri sayar mısın ?
    işe yarayan yenilik 3 satırı bile geçmez.İos7 dede sistemin temeli değişmedi sadece arayüzü değiştirdiler. GEri kalan herşey aynı kaldı.
    İos7 makyajlanmış ios6 dır. ios6 ise makyajlanmamış ios5 dir.

    ios 6 ios 5'e göre bir çok yenilik içerir:http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_6#Version_history:_portable_iOS_devices

    ios 7 ise gerçekten önemli bir versiyon. ios3'den ios4'e geçerken olduğu gibi çok fazla yenilik var:http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_7#Version_history:_portable_iOS_devices



    Sana göre öyle bana göre öyle değil ,zamanında ip4s kullanırken telefonu ios5 den ios6 ya güncelledim. Elle tutulur değişiklik olmadı.
    Ufak tefek geliştirmeler oldu , yani 5.1 olarak çıkarsalardı pek yadırgamazdım : ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 11 Ocak 2014; 0:34:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • IOS amerikan üretimi, WP amerikan üretimi, Android amerikan üretimi. Iyi oyunlar dilerim Kum havuzunuz da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uçmayın ya. 5S'le L925 kıyaslanıyorsa Windows Phone başarılı bir işletim sistemidir diyebiliriz. Zira birisi 1100 liraya satılıyor (L925 32 GB) şu an, Iphone 5S -hem de 16 gb- ama fiyatı 2200 lira. Yahu fiyat farkına bakın nasıl 925 üstün olsun ki zaten. Ha işletim sistemi olarak elbette ios daha iyi. WP bir iki sene içinde, eğer kullanıcıların ihtiyaçlarını fikirlerini göz önünde bulundurursa, gelişecektir. ve bence arada çok büyük bir fark kalmayacaktır. Tekrar söyleyelim, arada fiyat bakımından dağlar kadar fark var ama bence iphone'a o fiyat farkını ödeyecek denli fazla bir kalite farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.