Şimdi Ara

İos mu Andrid mi hangi telefonu almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Selamlar. Foruma 2012 yılında hangı telefonu alacagıma dair tavsıye almak ıcın katılmıstım.Ve konusmalarım sonucunda Samsung galaxy Note 2 almaya kara vermıstım ve gayet memnun kalmıstım.Zaman hızlı gecıyor bugun yenı bır telefon tavsıyesı almak ıcın tekrar konu acıyorum hadı hayırlısı :D

Şimdi öncelikle ben hangı telefonu alacagım konusunda kararsızım beklesem mı beklemesem mı napsam yenisi mi cıksa.Şimdi oncelıkle ios mu androıd mi dıye soruyorum cunku bır note serısı kullanıcısı olaraktan note den menunum ve bu sebeple note 4 gelıyor aklıma ama bır yandanda note 2 nın ekranıyla aynı buyukluge kavusan 5.5 lik ıphone plusın gold rengı bana benı al dıye bagırıyor. Şimdi ıphone ile samsung dırek karsılastırılması yanlıs kendımce artı ve eksılerı buraya yazıp sızden tacsıye bekleyecegım.

İphone 6 plus :
    +Şimdi baktıgım kadarıyla 8 mp. Şimdi mp olayına baktığımızda benımki ile aynı ama sunu bılıyorum mp demek her sey demek degıldır. Lens falanda var ama note 2 ıle bır kamera karsılastırmasını bulamadım.Ama batıgımda fps varkı var benımkı 30 fps ıle cekerken 60 fps ıle cekıyor burda acıkcası cok sorun degıl. Şimdi dedıgım gıbı hanı bır soz var "Bu ıphone kanka" dıye ya benı en cok ceken sey bu aslında gonlum resmen ıphonede ama barız kotuyse gıdıp alack degılım.

-Şimdi bataryası degıstırılmıyor yani bırde hanı sureklı dıllere duskun prıze mahkum dıye.Sınıfta ıphone kullanan ıkı arkdasım var bırısı ıphone 4 dıgerı ıphone 5s kullanıcısı. 4 kullanıcısı resmen nefret edıyor telefondan dıgerıne ıse mesaj attım henuz cevap yazmadı. Diğeri ram ve optımızasyon yanı okuduklarımma gore androıd cok ram yedıgı ıcın fazla rama ıhtıyacı var temele baktıgımımzda esıt duruma gelıyor.Bence ıphonenın en buyuk eksıgı artırılamaz hafıza hadı fazla vıdeo falan tutmam telefonumda onu halletıgımı varsayalım ama sarj konusu ve kamera hakkında tavsıyelerınız nelerdır. Tekrar sunu belırteyım benım ıcın onemlı olan 3 ozellık var kamera hafıza ve sarj.

Samsung Galaxy Note 4:
    +Evet note 2 kullanıyorum 2 ust segmentı note 4. Evet metal olması cercevenın gercekten guzel androdı kullanmanın rahatlıgınıda bılıyorum kamerası 16mp ve on kamerada genıs selfıe moduna kadar samsung donatmıs durumunda ayrıca hızlı sarj ozellıgı ve batarya azaldıgındakı guc modu.

-Ben cıhazda hanı eksık dedıgım tek nokta arka kapagın plastık olması ve parmak ızının okuyucusunun kaydırılarak yapılması bılmıyorum ben yanı bu telefonda bastırıp acamayack mıyım telefonu? Baska bır eksık gelmıyor aklıma artık sızın tavsıyelerınızı ogrenmek ısıtyorum.

Veeeee son olarak en buyuk ıstegım soyle bı sıkıntı var aılem bu telefonu elımdekını yanı gerı vermemı satmamı ıstıyorlar.Samsung kampanyaya baktım fakat eskısını getır kampanyası sadece s5 ve note 3 te mevcut.Ve bılmıyorum hayatımmda hıc telefoncuya telefon satmadım yapabılecegımı pek sanmıyorum buna bır cagre bulabılrısenız cok sevınırım tesekkurler :DD

• Tavsiyelerınızı beklıyorum arkadaslar.
  • Android daha iyi telefon olarak Z3 veya Note 4 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Android daha iyi telefon olarak Z3 veya Note 4 öneririm

Note 4 tercihim. Telefonu ne yapacağım hakkında fıkrınız var mı?
  • quote:

+1 amiral gemiler ile android memnun eder.

• İphone 6+ ta Apple bu batarya işini çözdü. Ben yine de note4 ten fazla para verip almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre0210

İphone 6+ ta Apple bu batarya işini çözdü. Ben yine de note4 ten fazla para verip almazdım.

Hocam bilmiyorum ama hıc ıphone kullanmadım ve bataryayı cozduyse gerıye hafıza ve kamera kalıyor.Kamerada sanırım fazla fark yok yani sonucta aşırı profesyonel fotografcı degılım.Hafızada yanlıs mı bılıyorum bazı esıtleme servıslerı ıle onlıne olarak depolanmıyor muydu? Fakat onemlı bı konu elımdekı telefonu verıpte ustune para verme gıbı bır durumum soz kkonusu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Evet haklsınız note 2 yı aldıgım zamanda amıraldı ve memnunum. Yalnız note 4 almak ıcın note 2yı verıp ustune para verme gıbı bır konu var mı?
  • alexcarloronaldo kullanıcısına yanıt
    Kamerası gayet güzeldir. Hafıza için 64 gb yeterli olur diye düşünüyorum o da olmadı Dropbox ile falan halledersin. Ama dediğim gibi 3000 vermeye değmez.

• quote:

Kamerası gayet güzeldir. Hafıza için 64 gb yeterli olur diye düşünüyorum o da olmadı Dropbox ile falan halledersin. Ama dediğim gibi 3000 vermeye değmez.

64 luk degil 16 ligi düşünüyorum ben 2649 yani 350 tl fark oluyor aralarinda. Fakat hocam dedigim gibi elimdeki telefonu hangisi ile degerlendirebilirim?

16 lık alacağına hiç alma bence direk note 4 al. Elindeki telefonu da internetten ikinci el satabilirsin. Telefoncular piyasanın çok altında alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexcarloronaldo

quote:

quote:

Evet haklsınız note 2 yı aldıgım zamanda amıraldı ve memnunum. Yalnız note 4 almak ıcın note 2yı verıp ustune para verme gıbı bır konu var mı?

Bu yatelefoncu yada forumdan olur bakmak lazim,bir parca zararina olabilir belki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alexcarloronaldo

quote:

quote:

Bu yatelefoncu yada forumdan olur bakmak lazim,bir parca zararina olabilir belki

Hayatimda hic 2. El satmadim. Ben seyi kast etmistim mesela samsung s5 te eski samsung telefonu getir yenisini indirimli gotur var fakat note 4 icin gecerli degil ben bunu kast etmiştim

• quote:

16 lık alacağına hiç alma bence direk note 4 al. Elindeki telefonu da internetten ikinci el satabilirsin. Telefoncular piyasanın çok altında alır.

Internetten satis nasil olacak ha diyince satilacak mi bekleme suresi nasil olucak yardimci olabilir misniz?

Sahibinden gibi siteleri kullanabilirsiniz. Satış süresi hakkında pek bilgim yok ama bir iki haftadan uzun sürmez herhalde. Tabi alıcıya da dikkat etmek gerekir.

• Android

• quote:

Su telefonu satma olayini hallettim satmak zorunda degilim. Yalniz neden 16 gblik alacagina hic alamasam daha iyi. 16 likta iyi değil midir?

16 lık hafıza normal bir kullanıcıya yetmez. Çünkü her ne kadar 16 gb olsa sa bunun en fazla 10 gb ı kullanılabilir olacak. Yanlış hatırlamıyorsam ios sürümünün dosya boyutu gittikçe artıyor.

• quote:

16 lık hafıza normal bir kullanıcıya yetmez. Çünkü her ne kadar 16 gb olsa sa bunun en fazla 10 gb ı kullanılabilir olacak. Yanlış hatırlamıyorsam ios sürümünün dosya boyutu gittikçe artıyor.

Benim telefonumda note 2 16 gb. Size kullandığım prigramlari soylesem whatsapp intagram facebook twitter outlook youtube ve clash of clans birde ios ta ek olarak gmail olacak yani dedigim gibi drapbox satin alacağım fotograflarim orada olacak.

Siz bilirsiniz tabi, yeterli gelecekse 16 gb da alınır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.