Şimdi Ara

[İOS] Jetpack Joyride İnceleme Ve Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [İOS] Jetpack Joyride İnceleme Ve Destek

Geçtiğimiz günlerde Fruit Ninja'nın yapımcısı olan Halfbrick'in Jetpack Joyride isimli oyunu App Store'da boy gösterdi ve kısa sürede ilk sıralara yerleşti.Bende çoğu halfbrick hayranı gibi oyunu indirdim ve uzun bir süre bırakamadım.Öncelikle oyunun resmi tanıtım videosunu izleyelim.

Videoda gördüğümüz gibi Barry adlı bir kişi var ve bu kişiyle jetpack'imizi kullanarak karşımıza çıkan engelleri geçmeye çalışıyoruz.Ve bunları yaparken oyun bize yapmamız gereken görevler veriyor.Bu görevler çoğunlukla oyunun akışını bozmuyor ve kolayca yapılabiliyor.Şahsen indireli 3 gün oldu ve toplamda 8 saatte görevlerin hepsini 2 kere bitirdim ve hala oynamaya devam ediyorum :)
    Oyunun genel bir değerlendirmesini yaparsak çeşitli görevler var ve görevler çabuk bitiyor ve oyunun marketindeki çeşitlilik az.Bunlar benim gördüğüm ve ileride güncellemelerle iyileştirilebilicek eksiler.Onun dışında oyun içinde önümüze renkli bir kutu geliyor ve onu yakaladığımızda özel güçlere sahip oluyoruz.Ayrıca önümüze çıkan altınları yakalayarak marketten farklı jetpack,farklı kafa ve gövde ayrıca iyileştirmeler de alabiliyoruz.Ve her oyunun sonunda o oyunda topladığımız spin tokens kadar jackpot hakkımız oluyor.Bu jackpot'dan para,can,bir dahaki oyun için 750 mtde başlama ve 2 kat para gibi şeyler kazanabiliyoruz.

Oyunda başka oyunlardan alıntılar da görmek mümkün.Mesela bahsettiğimiz kutulardan birinde Gravity Guy oyunundaki karaktere bürünebiliyoruz veya Monster Dash oyunundaki bazı özelliklere sahip olabiliyoruz.Son olarak görevleri bitirince Cash In yaparak görevlere tekrar başlayabiliyoruz ve bize önceki resimde gösterdiğim şekilde madalyalar veriyor.Oyun daha taze olduğundan higscore'da görünmek isteyenler için ideal :)
    Benden birkaç ScreenShot:

Dipnot:Oyundaki ilk hedefiniz Vehicle Upgradesleri almak olsun.Farklı jetpackler,kafa ,gövde ve altın araçlar sadece güzel bir görünüm sağlıyor.Oyunda anlamadığınız kısımlar veya sorunlar olursa destek olabilirim

Oyunun fiyatı 0.99$ ve universal bir app yani iPad'de ve iPhone'da oynanabiliyor.
    Oyunun Linki:http://itunes.apple.com/us/app/jetpack-joyride/id457446957?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 25 Ocak 2012; 17:26:45 >

• Canım sıkıldıkça arada açıp oynarım, zaman geçirmeye birebir.
  • Güzel ve zevkli bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Canım sıkıldıkça arada açıp oynarım, zaman geçirmeye birebir.

Aynen valla hiç sıkmıyor.Para biriktirip tüm jetpacklerin nasıl olduklarına bakıyorum.3-4 tane kaldı açılmamış jetpack
  • Bencede süper bir oyun. İlk çıktığında acaip oynadım çok güzel incelemişin teşekkürler devamını bekliyorum.

"Casual" yani gündelik oyunlara süper bir örnek ayrıca "one touch button" yani tek tuşla bir oyun ne kadar zevkli olabiliyor şaşırtıcı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu arada ek olarak ileteyim bir oyundaki görevler anca bu kadar zevkli olabilir.

Mesela biri 1000 mt kafanı tavana devamlı sürterek gitme, diğeride 50 tane labarotuar görevlisi ile el çakmak
  • Evet görevler çok güzel ve zorlayıcı değil.
    Ayrıca profil kısmında ölürken katettiğimiz mesafe ve yine ölürken yüzüstü sürünerek gittiğimiz toplam mesafenin gösterilmesi ilgi çekici olmuş

Ayrıca Favori Jetpackim: Chrome Platted Afterburner
    Favori aracım: Lil Stomper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok eğlenceli bir oyun.Arkadaşlarla en uzak mesafeye gitmeye çalışmak daha fazla zevk veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AY1907

Çok eğlenceli bir oyun.Arkadaşlarla en uzak mesafeye gitmeye çalışmak daha fazla zevk veriyor

Evet yani bir ortamda 3-4 İOS cihazı varsa arkadaşlarla yarışmak gayet keyifli oluyor ama benim 6329 mt rekorumu geçen olmadı henüz

Bu arada oyuna multiplayer gelirse tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: AY1907

Çok eğlenceli bir oyun.Arkadaşlarla en uzak mesafeye gitmeye çalışmak daha fazla zevk veriyor

Evet yani bir ortamda 3-4 İOS cihazı varsa arkadaşlarla yarışmak gayet keyifli oluyor ama benim 6329 mt rekorumu geçen olmadı henüz

Bu arada oyuna multiplayer gelirse tadından yenmez

Ben en fazla 3200 m yapmıştım.Çok hızlanıyor zamanla yetişilmiyor.

• Ah birde Androide gelse şu oyun
  • 148apps.com tarafından yılın oyunu seçilmiş

http://www.148apps.com/news/jetpack-joyride-2011s-app/
  • Nedense bu oyun beni herkesi sardığı kadar sarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Nedense bu oyun beni herkesi sardığı kadar sarmadı

Neden ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.