< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Ekim 2021; 19:17:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Ekim 2021; 19:17:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 5 Ekim 2021; 20:41:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 5 Ekim 2021; 20:49:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçen bende de aksine kendi kendine açılıyordu son güncellemeden sonra düzeldi. Güncellemeleri gördükçe yapın. Koyu bir Spotify kullanıcı olarak böyle bir hatayla karşılaşmadım :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 6 Ekim 2021; 21:10:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Ekim 2021; 9:58:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ekim 2021; 23:39:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tamam da ios 14.7.1’de de aynı bölgedeydim o sürümde böyle bir bildirim hiç gelmezdi gelmedi de güncellemeden sonra oldu nolduysa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Ekim 2021; 10:7:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet bazen işletim sistemine yormamak lazım. Uygulamalar optimize oldukça ios'ta oturacaktır. |