15.7.1’de sıkıntı yok. Ama 16.1 vs’den uzak durun aman diyim. Şahsi fikrim 16.4 filan olmadan bulaşmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
15.7.1’de sıkıntı yok. Ama 16.1 vs’den uzak durun aman diyim. Şahsi fikrim 16.4 filan olmadan bulaşmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Kasım 2022; 0:14:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam mobil veride pili su gibi içtiğine katılıyorum bana mı öyle geliyor acaba diyordum siz deyince fark ettim iş yerinde wi-fi’de bu kadar pil tüketmiyor. Bunun düzeltilmesi lazım bir de klavye ses sorunu da devam ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İos 15.7 iphone 11 bu sorun benim telefonumda yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Kasım 2022; 23:2:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Kasım 2022; 23:10:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
8 plus 16.1 den 15.7.1 e geçiş yaptım ve iOS 15 16 ya göre performans anlamında fark atıyor. En azından benim gözlemlediğim bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Kasım 2022; 16:14:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 17 Kasım 2022; 10:3:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler |
2 hafta önce iphone 11 aldım 2 haftadır güncellemedim hiçbir şekilde şuan cihazım 15.6 da ios 15.7.1 e geçmeli miyim ? birde yattıgımda telefon 97 sarjda mesela kalktıgım zaman hep 3 sarj düşüyor normal midir ? |
pil konusunda değişiklik yok diyorsunuz yani ? perforamans artışı var diye duymuştum doğru mudur |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 17 Kasım 2022; 13:15:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |