< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 14 Eylül 2022; 23:1:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15.0.2 kullanıyorum iphone 13 sanırım hiç bir zaman güncelleme yapmaya cesaret edemicem :( |
Evet, bende bu yüzden kullanmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bugün denedim. iOS 15.7 indirip, Finder ile Option dügmesine basili tutup, indirdigim sürümü secip "güncelle" dedim, oldu! Bilginiz olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
8 plus 15.6.1 e göre daha seri ve pil konusunda da daha istikrarlı görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 15 Eylül 2022; 18:43:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Eylül 2022; 20:51:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Eylül 2022; 20:58:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pil olarak en iyi sürüm o. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 Sürümüde iphone 13 de dfu mod ile 1 günden fazla denedim. Youtube videolarındaki gibi olmadı bariz 16.0 da daha hızlı bir şarj tüketimi mevcuttu. Şuan 15.7 ye geri döndüm gayet stabil herşey. |
Ben de 15.5 ten geçtim. 15.5 biraz daha iyiydi. Çözemedim… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 16 Eylül 2022; 0:32:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |