Bu sorunun tam net cevabı en iyisi kendin deneyip test etmek. Kişiden kişiye değişir kullanım ve pil performansı. Beş gün deneyin isterseniz 6-7. Günden sonra eski sürümün imzası kapanır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (193. sayfa)

-
-
Aynen öyle oldu gerçekten. Ben SE 2020 kullanıcısıyım 14.2 den 15.4 e geçtim batarya konusunda bir önceki sürüme göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Şimdi diyorlarki pilin hızlı tüketim sorunu vardı 15.4 te yeni sürüme geçin 15.4.1 e .. Ben şahsen memnunum geçmeye çekinirim bu noktada.
-
Hah işte ben de aynı durumdayım öyle bir sorun vardı diyorlar insan ister istemez memnun olduğunu düşünsede kafası karışıyor.
Ben de şu an "Aslında memnunum ama daha iyi olması gerekiyormuş galiba ya.. Ne yapsam yüklesem mi?" Diye kendi kendime tribe giriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 12 ile 15.4.1 surumunu gormuyorum. Sebebi ne olabilir, var mi aramizda baska kimse 12 ile guncelleme almayan?
Edit: beta profili yüklüymüş ama beta bir surum de almadim. İlginc :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsay -- 2 Nisan 2022; 0:57:26 >
iPhone 13 pro serisinde ekran pembeleşmesi oluyormuş Apple 13 kullanıcılarına 1 nisan şakası yaptı
Her hangi sürüm çıktığında düzeltme ve fixleme listesi yayınlanır …
Bu şunu ifade etmez her model iPhone ve iPad de aynı hatalar muhakkak görüldü veya görüleceği anlamına gelmez.Apple genelleme yapar …
Bir çok örnek verebilirim …
iOS 15.3 de mor ekran olayını yaşayan kaç kişi oldu? …
iOS 15.2.1 de AirPods bağlantı problemi ,
İOS 15.0 ve 15.4.1 sürümleri arasında hafızanın resimlerin boyu sanal olarak 20 ile 100 GB arasında büyüdüğü ve genel hafızanın bu oranda düşmesini yaşadı ? …
iOS 14.2 ile iOS 15.3 arası sürümlerde arama ve aranmada ses alamama sorunu ?
HomePod ses iletirken 16/44 ses iletmesi gerekirken 256 AAC işeten iPhone ve iPad hatası …
İOS 14.2 ile 15.3 arası sürümlerde şebeke hatası ve 5G den aniden 4G düşesi …
AirPods bağlantı sırasında iPhone ve iPad ısınıp ani şekilde pilin boşalma sorunu …
Apple Music dinlerken iPhone ve iPad donma ve aşırı ısınma hatası …
Bunlar çok basit ve bir gurup kullanıcıların yaşadığı durumlardı ..
Ve bu hataların ve bug ‘ların sürüm notlarında fix ‘lendiği görülüyor .O zaman tüm iPhone kullanıcıları bende dahil hepimiz aynı anda aldık mantığımı çıkıyor ? …
Sürüm olarak şuanda iOS 15.4 ve 15.4.1 imzaları açık.Pilde anı düşüşü yaşayan arkadaşlar bak gördünmü bende pil düşüyor söylüyordum sizler tam tersini söylüyordunuz aslında sizdede vardı vs . gibi yorumlar yapıyor ..
XS M,11 Pro M. ,12 pro max ve iPhone 13 pro max var ve genel olarak pil vs. bu tür hatalar pilde ani düşüş yaşamadım…
iOS 15 sürümleri içinde iOS 15.4 en stabil ve pil performansı en iyi sürüm olarak çıkmış ve teknik ve Apple kaynaklarının test edip tespit edilen bir durumdur …
Sayfada bir arkadaş hayır benim için tam tersi oldu sizler hatalısınız veya tam tersi yorumlar bulunuyor …
Bunların bir çok etken değiştirebiliyor .Temiz kurulum veya OTA üzerinden yükleme ,kullanılan yedeklerde problem ,pil sağlığının düşmesi bile kişiden kişiye değişen olumlu veya olumsuz etkileri bulunuyor …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Nisan 2022; 12:4:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
13 PM 15.4 sürümünde boştayken gece bıraktığım zaman sabaha %2 bir düşüş gerçekleşiyordu, DFU mod ile yazılımı güncelledikten sonra bu çözülmüş ve sosyal medya da biraz fazla şarj tüketiyordu telefonum o biraz hafiflemiş benim gözlemlediğim bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15.4.1'in batarya tüketimine olumlu katkısı olduğu açık. gayet memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 4 Tools programında İpad Pro 11 2021 cihazımda pil değiştirilebilir diye bir hata aldım.
Normal mi ?
-
Üçüncü kaynak yazılımlar ile donanım detaylarına bakılması yanlış ve yanıltıcıdır …
Uzak Doğu kaynaklı bir yazılım kullanmak kişisel bilgileriniz şifre vs. paylaşmak tehlikeli ve zararlıdır .Çünkü bu hakkı bilerek vermiş oluyorsunuz ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu başlığını açan kişi nasıl eleştirilir ve nasıl haklı çıkılır …
Uzun yıllardır DH forumda Apple yayınladığı yeni sürüm başlıgında görmezden gelinen bazı unsurları konu başlığı açarak farklı bir bakış açısını yansıtmaya çalışıyorum …
Yeni bir sürüm sadece iOS değil iPadOS da geliyor ve es geçiliyor.Bu durum aslında yanlış .iOS ve iPadOS sürümleri bir biri ile bağlı ve paralel.Hemen hemen tamamen aynı olan yapı ….
Konu başlığında ilk kez IOS & iPadOS 15 olarak bir başlık oluşturdum.İlk mesajımda ayırmadan tüm detayları iPhone ve iOS için açıklarken ,DFU mod vs. derinlemesine bahsettim.Her yıl aynı sorunlar var ve genel detaylı açıklayan yoktu …
iOS & iPadOS 15 ‘i daha ilk betadan başlayarak gün ve gün test ederek merak edenlere adım adım anlattım.iOS 15.3 beta sürecinden itibaren sayfada inceleme detaylarını kestim.Kişiler yorumlara bakıp betaları yüklediğinde şöyle demiştin bende donanım tepkisi başka dedikleri için son verdim …
Her insanın makale yazım şekli farklıdır bunu baştan beri üstüne basa basa anlattım.Benim anlatım şeklim bu ve detaylara göre satırlarda verdiğin belirtme boşlukları üslup şeklimdir …
Bu başlık hepimizin ,eksik ve atladığım bir şey varsa tüm arkadaşlar sürüm incelemelerini yayınlasın konu gelişip tek bir kişinin yorumları ile hareket etmesinin yanlış olduğunu dile getirdim .Ama araştırıp emek verip kendi sayfayı yönlendirmesi gerektigini çözemeyen dostlar var …
Beni ters köşe yapmanın tek yolu ,ciddi araştırma yapıp özgün yazı paylaşması yeterli …
Sayğı duyarım .Satır aralarında saklanıp eleştiri yapmak saygısızlığa girer …
Donanim Haber Forum ‘da açtığım tüm ANA KONU başlıklarım …
iOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ]
Qobuz [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ Ana Konu ]
[ Qobuz & Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]
Dezeer Preminum [ HI FI ] [ Losless Music Streaming ] [ ANA KONU ]
Amazon Music Unlimited & Amazon Music HD [ Studio Quality High-Res Losless Music ] [ ANA KONU ]
Jazzed ( Cazz music streaming ) [ Ana Konu ] ( jazzed preminum + 16/44 CD saund ) …
Spotify HI FI [ Losless Music ] [ ANA KONU ]
Spotify Stations vs. Pandora radio [Ana Konu]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Nisan 2022; 14:52:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selamlar, 15.4 e güncelledikten sonra hafıza problemi için telefonu sıfırlamıştım. Şimdi çevirinin çalışmadığını fark ettim. Çeviri şu anda kullanılamıyor diye uyarı veriyor. Hücresel kulllanımı açık ama çeviri yapmıyor. Kaldırıp tekrar yükledim yine aynı bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
iOS üzerinde bir çok çeviri ( tercüme ) yöntemi bulunuyor ..
Apple çeviri ve Live Text ( Türkçe desteği bulunmuyor ) …
Google Chrome web browser çeviri yapılabiliyor. ( çeviri önerileri ) …
Google çeviri ( tercüme ) uygulaması …
Safari üzerinden dolaylı yolla sayfadan çıkmadan Microsoft Translator ( tercüme ) kullanılabiliyor …
Hangi yöntemde ( tercüme ) çeviri hatası alıyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Nisan 2022; 12:57:31 >
-
İpad PRO'yu DFU mode aldım. Güncellemek istedim geri yükle dedim. 15 dk'dir bu şekilde bekliyor normal mi ?
Şuan İpad'de açılmıyor. DFU mode den çıkamadım.
-
DFU mod aldığınızda 15.4.x ipsw indirip iTunes’u restore et dememişsiniz .Korkulacak bir durum yok.iTunes sürüm indiriyor.internet hızınıza bağlı olarak sürümü indirip ( internet bağlantı hızınıza göre süre uzayabilir ) güncellemeye hazırlayıp kuracak.İndirme süresi bitene kadar bekler çok normal.Sürüm inmeden kurmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Nisan 2022; 13:45:22 >
bi yama daha gelecek diye düşünüyorum
-
Çevrim dışı bölümüne bakın Arapça indirilmişmi.İndirilmişse internet olmadan bile tercüme yapar.Apple bazı zamanlarda server olarak nadirde olsa hata veriyor.Bu tür durumlara denk gelmemek için Arapçayı indirin …
-
teknoloji demek ki çok da iyi bir şey değilmiş hocam, 3310 zamanı yada 6600, hiç böyle şeyler yoktu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X