< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Configurato2 kullanimi hakkinda bilginiz varmi? Varsa eger bu konuda bir baslik acip bizide bilgilendirirmisiniz? |
Model nedir bende mesela se 2020 14.8 deyim Jailbreak kullanıyorum. Güzel sürüm bence durun durduğunuz yerde. Evet haklısınız ömür boyu o sürümde kalınmıyor dediğiniz gibi zorlaşıyor ama o sürüm baya süre idare eder çok katı kısıtlama gelmesi 1-2 yıl bulur düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 11 cihaz fakat stabil bir sürümü kaçırırsak ne olacak o da var sürekli güncelleyip iyi sürümde beklemek lazım gibi ben hiç güncellemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ios 15.4 beta 1 daha kullanışlı ve daha az bug içeriyor 15.3'e kıyasla |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 7 Şubat 2022; 22:45:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mart ortasini bulur mu cikmasi tam sürümün? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır hocam bekliyorum jail breake ihtiyacım pek yok şimdilik sağolasın. Aynı sürümde kalıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver47 -- 3 Şubat 2022; 20:43:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |