< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (125. sayfa)

-
-
-
-
Bu yöntemle kuruyorum sorun yok ama anında ilet seçeceği açık olmasına rağmen mailler hemen düşmüyor .. anca mail uygulamasını açarsam geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaten işaretli 2022 deki tatiller yok veya sonraki yıllar. O işaretli olmasa zaten 2021 dekiler görünmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bir şey atlıyorsunuz veya iPhone 11’e has bir bug var.
Muhtemelen ben atılıyorum bir şeyi. Yine de çok teşekkür ederim desteğiniz için .
Buldum… herkeste var sorun düzeltenemiş Apple
https://discussions.apple.com/thread/252747584
Ancak takvime Gmail in takvimi ekledim sorun çözüldü 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 31 Aralık 2021; 0:10:5 >
Evet öyleymiş bende de
Bende Google Calendar gelen tatiller kısmı da olduğu için oradan görebiliyorum
Edit: Siz de eklemişsiniz zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 31 Aralık 2021; 0:19:1 >
Merhaba iphone 12 mini cihazımla 14.8 sürümü kullanıyorum. Sizce kalmalı mıyım yoksa güncelleme yapmalı mıyım¿
Onda da 2022 var sonrası yok 😂 Ne saçmalık ya ileri dönük sanki milli günler değişiyor.
1 Ocak’ta düzelir belki 😄
Zaten sorun o. Olduğu yılı gösteriyor
Kalmalısınız
arkadaşlar yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun.
teknosadan ben ve arkadaşım değişimi dün yaptık.
teknosalar arasında bile fark var şimdi nerede olduğunu açıkça yazmayayım çünkü çalışanların hatası
sabah teknosanın birinde sorunsuz 64 lüğü verip 128 lik 11 sıfır aldık üste 2300 verip.
öğleden sonra başka bir teknosaya gittik 128 lik 1,5 yıllık verip sııfr 128 l,k almak için,adamlar çok uğraştırdı yok sistem çalışmıyor yok nokta kadar çizik var vs vs vs.
sonra tekrar sabahki teknosaya gittik orada sorunsuz değişim oldu.
internet sitelerinde görünen geri alımın üstüne 900 tl telefon desteği ile uyguna geldi.
sizlere sorumun cevabıda dediğiniz gibi destek yani 900 lira düşülünce kalan 10000 tl lik kdv dahil faturalar kesildi.
-
Düzelmedi… çünkü hala güncelleme olmamış. Böyle saçmalık olabilir mi ya. Aldığı link bu
https://calendars.icloud.com/holidays/tr_tr.ics
Sorun ne tam olarak bende kontrol edeyim. İp 11 kullanıyorum
Tümünde aynıdır.. Takvimde tatil günleri görünmüyor. 23 Nisan, 30 Ağustos vsvs. Ama yazılımla ilgisi yok. Üstte verdiğim linkten çekiyor tüm Apple ürünleri. Yani Mac’te de yok iPad’lerde de
-
Ben iphone 11 kullanıyorum. İos 15.2 yüklü. Bende sorun yok tatil günlerini nokta ile gösteriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X