Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava durumu widget içeriği kendi kendine değişti. 🙄

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende şöyle bir sorun var, kilitli ekrandaki kamera ikonuna tıklayınca kamerayı açmıyor siyah ekranda kalıyor bir de normal ana menüde kameraya tıklayınca çok geç açılıyor bazen takılı kalıyor.

11 Pro Max

• Hata mı , ipucu gibi bir şey mi anlamadım ama.

Ayarlar-Müzik-EQ-Geç Vakit

Bu ayarı yapınca sistem sesleri (klavye sesi, kilitleme sesi, kamera sesi, şarj sesi, bildirim sesi) 3 kat daha yüksek çıkıyor.
    Bir fotoğraf çektiğim zaman sesini 15 metre öteden duyabiliyorum. Bildirim gelince Note sesi kulak çınlatıyor resmen.
    6s 14 Beta 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sürekli geç vakit modu açık kullanırım, beta 3’te de ses çok yüksekti. Yüklediğim gibi fark ettim ama emin olmak için bendeki telefonun 13.6 yüklü olanı ile karşılaştırdım ses baya bir yüksek farkla çıkıyordu iOS 14’te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Ağustos 2020; 20:18:45 >
  • Aynen hiç uğraşmayın direkt iTunes ile sıfırlayın. Maalesef içinde bulunduğunuz aşamada kalıntı bırakmadan PCsiz silmek zor. Yalnız PCden sıfırlama yaparken yükleme dosyası inecektir, bu da epey zaman alabilir internet cafe ortamını düşününce.

İnternet cafede fazla beklememek için ipsw dosyasını telefonunuza indirip(Readle Documents uygulaması ile oluyordu galiba, ben safari plus tweak’iyle dosya indiririm) cafedeki pcye kopyalayıp o şekil sıfırlayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 13 Ağustos 2020; 23:5:2 >
  • 😱 Şu an sizin yazınızla birlikte denedim, Müzik'te de ciddi bir ses artışı oldu hatta işin garip tarafı müzik açıkken EQ ayarlarını yapabiliyorsunuz hepsi arasında geçerken müzik duraklamıyor ama Geç Vakit'e tıkladığınızda müzik 1 sn duruyor sonra çok yüksek sesle çıkmaya başlıyor.

Allah razı olsun

• Hocam jailberaka neden ihtiyaç duyuyorsunuz acaba? Merakımdan soruyorum. Mesela neler yapabiliyorsunuz?

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir soru tebrik ederim. :) Maddeler halinde yazayım o zaman:

1- iOS’un yenilik diye sunduğu compact arama, PiP, dark mod, files, ses ve siri özelleştirmeleri, arayüz güncellemeleri ve daha sayamadığım birçok özelliği yıllardan beri Jailbreak ile kullandım. Ve devamlı geliştirilen özellikler yayınlıyorlar.

2- iOS’teki bazı kısıtlamaları aşabiliyorum. Torrent ile dosya indirme, safariyi bir download aracı gibi kullanma, appstore kısıtlamaları, hücresel veri-wifi kısıtlamaları, temizlik araçları... Yani kısacası telefonu pcye dönüştürme araçları var.

3- Jailbreak iki kullanıcıya hitap eder. Tecrübeli kullanıcı, geliştiriciler ve normal kullanıcılar. O yüzden fazla kurcalamadan basit tweakler kullanmak lazım.

Peki jailbreak güvenli mi? Bence dikkatli bir kullanıcı iseniz güvenli, dikkatsiz bir biçimde her şeyi deneyecekseniz pek güvenli değil. Saygılar. :))))

• Hocam bu cevabınızı konuya sabitlemeleri lazım. Çok teşekkür ediyorum.

• hocam cihazın durumu neydi ve kaça verdiniz özel değilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak yüklü değilse diyelimki documents uygulaması ile indirdiniz. Dosyayı documents uygulaması iTunes files klasörüne atın. Telefonu bağlayıp iTunes’tan sağdaki kısa yollardan Dosya Paylaşma sekmesine gidin ve Documents uygulamasını seçin. Oradan sürükleyip PCye atarsınız.

Jailbreak varsa Safari Plus tweak’i ile indirip dediğim yöntemle bu kez filza üzerinden halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Ağustos 2020; 13:28:12 >
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Jailbreak ile ilgili haklı haksız çok önyargı var.
    Ayrıca rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Ağustos 2020; 13:25:17 >
  • ip8ler hakkında bilgim yok ama ben 7 için trde gsm modeli olduğunu biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.